Illuminati
Servicile secrete si puterea lor mondiala
Lista Forumurilor Pe Tematici
Illuminati | Inregistrare | Login

POZE ILLUMINATI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
Illuminati / Noua Ordine Mondiala / Noul mod de culegere si de prelucrare a datelor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
reading
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 15
Noul mod de culegere si de prelucrare a datelor
Unii nu au inteles cum vor fi culese si inregistrate datele lor personale si cred ca vor exista anumiti oameni care-i vor urmari prin vechiul sistem traditional; de aceea vom spune doua cuvinte si despre noul sistem economic mondial care incet, incet se impune si creeaza societatea fara bani. Scopul celor care il promoveaza este acela de a inlocui banii lichizi cu un numar codificat. Vor sa dea fiecarui om un numar de cod unitar, unic in lume, pe care sa nu-l mai aiba un al doilea om de pe pamant. Acest numar de cod se va da in, primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronica si treptat se va transfera pe mana sau pe frunte. La scurta vreme se va interzice circulatia banilor sub forma de numerar si cel care va arata si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul ca vor dori sa controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp insa, vor controla orice tranzactie.

Asadar sistemul va functiona dupa cum urmeaza: orice tranzactie economica pe care o va face cineva se va face pe baza numarului unitar codificat al cartii sale de identitate sau al microcipului de pe mana sau de pe frunte si numai electronic. Sa luam un exemplu: domnul Dimitrios Karandinos lucreaza intr-o intreprindere. Cand trebuie sa fie platit la sfarsitul lunii, banii i se transfera din contul sefului sau in contul sau personal, iar contul sau are numarul de cod 5201578349, care este numarul sau de cod personal. Deci i se transfera suma de 300.000 de drahme care este salariul lui. In ziua urmatoare, domnul Karandinos verifica daca a fost transferat in codul lui suma corespunzatoare salariului si constata ca, intr-adevar, suma a fost depusa. Stiind ca are acesti bani in cont face diferite operatiuni, intotdeauna electronic si scazand fiecare suma din codul sau; adica se transfera pe cale electronica, la fiecare operatiune, suma respectiva din codul sau personal in codul celui cu care face tranzactia. Codurile, cand au loc operatiunile banesti'' sunt conectate cu banca prin intermediul masinilor electronice on line si astfel e inregistrata fiecare schimbare pe care o prezinta fiecare numar de cod, pentru a fi data apoi socoteala posesorului in modul cel mai detaliat, dar in acelasi timp si pentru a fi date informatii exacte diferitelor servicii care le cer. Sa vedem asadar cum e inregistrata in computerul Bancii Nationale de informatii miscarea dintr-o zi a unui numar de cod:

BANCA NATIONALA DE INFORMATII
Fisa strict secreta de observatie zilnica
18 martie 1998
numar de cod personal 5201578349

subiectul: Karandinos Dimitrios
varsta: 40 de ani
domiciliul: Kerasoundos, 167/Z, Kalamaria, Salonicul de Sud
ocupatia: contabil la Societatea Alfa
situatie familiala: casatorit si tata al unui copil... (si in continuare celelalte date personale inregistrate)
Culegerea datelor din 18 martie 1998
05.45 am
A pus benzina Shell de 10.000 de drahme la benzinaria M.Botsari 28.
07.15 am
A telefonat la 222777, apel de o unitate - 20 de drahme.
07.17 am
A telefonat la 355872, apel de o unitate - 20 de drahme.
07.35 am
A cumparat o placinta cu spanac de 300 de drahme si o cafea de 120 de drahme de la cafeneaua ''To Steki" de pe calea Egnatia 118.
10.40 am
A cumparat un bilet de avion pentru Atena de la agentia ANGELA, pentru zborul 925 de la ora 09.00 pm.
02.30 pm
A luat masa de pranz la restaurantul ''Nisiotiko" din strada Smimis 157. A mancat: calamari prajiti - 1800 de drahme; legume - 300 de drahme; paine -100 de drahme. A consumat 1 litru de vin ''O Inos" - alb sec - 750 de drahme.
05.30 pm
A cumparat: ziarul ''Alithia" (Adevarul) - 200 de drahme si revista ''Ethikos Agonas" (Lupta Nationala) - 1.OOO de drahme.
06.00 pm
A telefonat la 018557672. Durata apelului 7 minute 620 de drahme. Costul convorbirii 620 drahme.
06.15 pm
A cumparat un whisky in cofetaria ''Kerkini" din strada Tsimiski 43 - 900 de drahme.
06.55 pm
A cumparat de la magazinul ''Lila", din strada Aghias Sofias 19, o salopeta pentru bebelus in varsta de pana la patru luni - 7.500 de drahme
08.40 pm
A cumparat de la magazinul ''Ellas", care se afla la aeroportul ''Macedonia" din Salonic: o ciocolata dietetica - 300 de drahme, un pachet de tigari GOLD - 550 de drahme.
10.30 pm
A platit 2.500 de drahme taxiului cu numarul AB 3583.
Urmarirea zilnica terminata
Prelucrarea zilnica a datelor pe computerul
Bancii de informatii


A cumparat astazi benzina de 10.000 de drahme. Luna aceasta a cumparat in total benzina de 50.000 de drahme Prefera benzina Shell. Evident, in afara de faptul ca merge la serviciu, care se gaseste la o distanta de 20 de kilometri de locuinta sa, trebuie sa mearga si in alta parte. A cumparat benzina la ora 05.45 am. Programul sau de lucru incepe la 08. 30 AM. Sigur a plecat atat de devreme de acasa pentru a merge in alta parte. Din datele anterioare s-a inregistrat ca in jurul orei 07.00 AM a cumparat anu mite carti crestine de la standul Bisericii Sfintilor Arhangheli. Se pare ca in aceste aproape 2 ore merge la biserica. Este crestin si participa la liturghii.
Vedem ca intre serviciu si intervalul de doua ore, totdeauna in jurul orei 07.35 AM cumpara de la un anumit local ''To Steki", placinta cu spanac si cafea. Acest local se gaseste aproape de Biserica Sfintiior Arhangheli, lucru care confirma datele.

Telefonul cu numarul 222777, la care a telefonat la ora 07.15 AM apartine deputatului PA.SO.K. , C. B. , un om cunoscut pentru pozitiile lui filo-bisericesti si pentru atitudinea lui impotriva acordului Schengen. In trecut a fost provocator de reactii impotriva acordului, a tulburat profund multa lume prin ce-a scris si este considerat periculos pentru siguranta nationala.
Telefonul 355872 pe care l-a dat la ora 07.17 AM apartine d-nei Maria Kalogheropoulou, mama ieromonahului atonit Atanasios, cunoscut pentru ideile sale antieuropene si impotriva acordului Schengen si autorul multor carti pe aceasta tema, prin care in trecut a nelinistit multa lume. Este considerat de asemenea periculos si s-a hotarat sa fie pus sub urmarire discreta, fiindca exista banuiala ca poate vorbi din nou in viitor si nelinisti lumea.
Aceste doua telefoane creeaza banuieli intemeiate ca Dimitrios Karandinos colaboreaza cu elemente subversive si este considerat suspect pentru ca este periculos pentru siguranta nationala. Se impune sa fie pus sub urmarire discreta.
Pana acum, in cursul acestui an, a facut trei calatorii la Atena. Slujba lui nu le justifica. In mod evident merge pentru afaceri personale si pentru intalniri. Intotdeauna pleaca vineri seara, ceea ce inseamna ca se foloseste de week-end si nu vrea sa-si ia zi libera de la slujba; evident o face pentru a nu i se cunoaste preocuparile.
Din pranzul sau, se vede ca totdeauna miercurea si vinerea mananca de post. Acest lucru confirma faptul ca este un crestin practicant si ca urmeaza tipicul Bisericii. Are o anumita pasiune pentru vin. La fiecare pranz consuma aproximativ un litru si e periculos la conducere, de vreme ce conduce aproape intotdeauna dupa ce a luat pranzul si dupa ce a baut. Cand se va face control rutier, se recomanda a fi supus testului de alcool.
Este cititor constant al ziarului ''Adevarul" si al revistei ''Lupta nationala", revista cunoscuta ca serveste numai interesele nationale si ca e orientata spre Biserica. A fost caracterizata drept revista cu continut nationalist, care apara pozitiile ortodoxe. Combate orice idee transnationala si transferul puterilor, lucru care ne-a creat in trecut multe greutati. Redactorii si editorii ei se afla sub urmarire discreta.
Din acestea rezulta concluzia mai sus mentionata si se adeveresc banuielile ca e vorba de un om predispus sa reactioneze, caruia ii place sa fie informat de persoane care au un trecut nationalist incarcat.
Telefonul cu numarul 018557672 apartine ziaristului Grosiadis Konstantinos, redactor la ziarul ''Adevarul". Este cunoscut pentru libertatea cu care vorbeste si pentru manifestarile sale impotriva acordului Schengen. Este antieuropean si apara numai interesele tarii sale, combatand intotdeauna puterea noastra transanationala. De aceea e supravegheat discret prin S.I.S. (Sistemul de Informatii Schengen). E suspectat ca incita tinerii sa reactioneze impotriva noastra. In ultimul timp are o fetita pentru care se pare ca a cumparat Karandinos salopeta de bebelus. Banii pe care Karandinos i-a platit pentru taxi - 2.500 de drahme sunt o dovada in plus ca aceea ii era destinatia pentru ca atat inregistreaza taxiul de la aeroport si pana in Kifisia, unde locuieste Grosiadis. De asemenea putem culege informatii si de la soferul taxiului - fiindca avem codul sau - ca sa aflam locul exact unde l-a lasat.
P. S. Maine dimineata, la prima operatiune pe care o va face, se va constata daca se afla cu adevarat in zona respectiva.
Aici se incheie prelucrarea zilnica a datelor computerului


SURSA:


_______________________________________
Desteapta-te romane!

pus acum 18 ani
   
Overmind
Stagiar

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 69
Un astfel de sistem va exista in orce tara in care sunt implicati masonii/illuminatii.
Vezi in Romania: implementarea cartilor de identitate electronice. Starting 2007.


_______________________________________
I am the Alpha and the Omega.

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la