Illuminati
Servicile secrete si puterea lor mondiala
Lista Forumurilor Pe Tematici
Illuminati | Inregistrare | Login

POZE ILLUMINATI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_printesa pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Dolj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Illuminati / Marile Loji Mondiale / Societatea secreta Skull & Bones  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Mi-ar placea sa obtin mai multe informatii despre aceasta societate secreta care este legata din cate am vazut de intreaga viata politica americana. Este parca o pepiniera de unde sunt alesi presedintii SUA.
Astept articole si informatii de interes pe acest subiect!
Paul


pus acum 18 ani
   
mircomanu
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 14
Skull and Bones, este o societate secreta care isi are legaturile intr-o veche societate germana, Craniul si oasele apareau pe uniforma Ofiterilor SS, dupa cel de al doilea razboi mondial, este adusa in America de catre William Huntington Russell, isi are templul la Universitatea Yale.
Metoda de recrutare este urmatoarea: isi aleg discipolii din studentii in anii terminali si trec la o serie de ritualuri in final ajung mari bosi in structurile de conducere ale Americi.
Alte societati de la Yale: Scrolul si cheia, Capul de Lup.


pus acum 17 ani
   
mircomanu
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 14
Bush Jr in stanga imaginii

societatea secreta skull bones bush stanga imaginii

29.5KB


pus acum 17 ani
   
mircomanu
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 14
Templul

societatea secreta skull bones templul

48.3KB


pus acum 17 ani
   
Overmind
Stagiar

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 69
Radacinile societatii dateaza cu destul de mult inainte de SS.

_______________________________________
I am the Alpha and the Omega.

pus acum 17 ani
   
Siro
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
salut tuturor ..sunt nou pe aici si de curand am fost interesat despre acest fapt..si am niste nelamuriri si ii rog pe cei mai informatii ca mine sa ma ajute sa inteleg unele chestii..dc se spune ca francmasoneria are legaturii satanice..francmasoneria se bazeaza pe semne si simboluri?..astept un raspuns

pus acum 16 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Francmasoneria are misterele ei...chiar ei o afirma.
Stiinta lor sau "lumina" cum o mai numesc ei se regaseste mult in simbolistica, astrologie si kabbala. Toate pleaca de la stiinte care se inspira din energia formelor, simbolurilor si a cuvintelor. In opinia mea aceste lucruri sunt simpliste si superficiale, deoarece acorda mai mult atentie formei, decat continutului.
Asocierea Francmasoneriei cu ritualurile satanice se face in special datorita venerarii lor pe care o aduc lui Lucifer, zeul Soarelui sau al Luminii, cum il mai numesc.
Evident ca trebuie studiat bine aspectul....chiar si eticheta de satanic este o eticheta extrem de incerta, putand avea o multime de sensuri.
Iti recomand cel mai bine sa citesti cateva carti prezente online pe internet.
Una dintre ele este scrisa de yoginul roman, Bivolaru, si este prezenta pe site-ul lor

Citeste un site unde masoneria e analizata dpdv crestin -
Sau site-ul care este destul de bunicel, insa nu are informatii prea bine filtrate.

Evident un sfat pentru toti : INVATATI SA CITITI PRINTRE RANDURI SI NU UITATI CA IN GENERAL ORICE INFORMATIE EMISA ESTE PARTINITOARE. Eu am citit informatia din acele site-uri. Fiecare are inclinatia lor, cu care eu nu pactizez, insa sunt prezente aspecte, care scoase din forma dogmatica in care este prezentata acolo, sunt chiar foarte bune si de luat in seama.

PAUL


pus acum 16 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Salutare,

Revin pe acest forum si observ o mare "tacere" pe aici.
Ma asteptam ca sa fie mai inflacarat domeniul acesta al societatiilor secret si ezoterice, al manipulatorilor din umbra, al teoriilor conspiratiei, al nebuniei unora de a controla lumea. Si totusi TACERE...legea tacerii, caracteristica cunoscuta a mafiei, se pare ca se aplica si aici...se mai posteaza cate un articol, insa in general tacere...de ce oare? se tem oamenii sa isi exprime punctul de vedere? se tem sa afle mai multe? sa iasa la lumina si sa discute?
cred ca e mai simplu sa nu stii, sa faci pe ignorantul, sa inchizi ochii si sa adormi in casa ta pe perna, sperand ca poate lucrurile nu sunt asa de grave sau asteptand de la altii solutii, rezolvarea...sau poate ca e mai simplu sa spui ca ce poti face tu, ca suntem prea mici si neinsemnati sa facem ceva...
Stiti care e paradoxul?
Ca tocmai asta "ne sugereaza" ei...EI fiind un termen extrem de greu de definit. Si totusi exista. In limbajul lumii interlope, EI sunt "imperiul"....oricine stie ca nu trebuie sa te pui cu imperiul...sunt o imagine, o iluzie care invalui si sperie...Si asta ca suntem FRICOSI...da, Doamne, sa se nasca si CURAJOSI cu fruntea sus si coloana vertebrala dreapta care sa puna piciorul in prag si sa spuna : AJUNGE!

PAUL


pus acum 16 ani
   
Mobulus
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
Cu cine sa lupti pe "front"? Cu cativa inversunati care au zis la inceput ca taie si spânzura ca mai apoi sa dea bir cu fugitii? 

pus acum 16 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Salutare. Mobulus

Aici ai dreptate...."au dat bir cu fugitii"...s-au inecat in viata de zi cu zi si ignoranta i-a invesmantat in mantiai protectoare. E mai simplu sa ignori decat sa faci ceva.
Si totusi eu imi pun intrebarea : chiar sa nu existe totusi si "inversunati" care sa nu abandoneze?!

PAUL


pus acum 16 ani
   
Mobulus
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
Ba da, inca mai exista.
Eu, de exemplu, am abandonat "lupta" in exterior pentru ca nu mai am cu cine sa fac ceva util care sa atraga atentia adormitilor ca se duc in jos. Dar de indata ce voi avea cu cine sa fac ceva, voi reincepe "lupta".


pus acum 16 ani
   
masajerotik10
Student

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la