Illuminati
Servicile secrete si puterea lor mondiala
Lista Forumurilor Pe Tematici
Illuminati | Inregistrare | Login

POZE ILLUMINATI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Diana96 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 50 ani
Illuminati / Noua Ordine Mondiala / Stapanii din umbra si rasa reptiilelor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
De curand a aparut si pe piata romaneasca cartea SECRETUL SUPREM in doua volume al americanului arhicunoscut DAVID ICKE. Recunosc ca am citit mai mult de acest autor si intotdeauna am simtit la el o atitudine foarte “spiritualista”, poate prea pentru gusturile mele.
Rasa reptiilelor, o tema extrem de controversata si greu de acceptat de mintea umana. Sincer nu pot sa inclin nici spre acceptare, insa nici spre negare. De ce? Pentru ca exista o multitudine de dovezi care vorbesc de o rasa de extraterestrii reptiliana si de multe ori inexplicabilitatiile stapaniilor din umbra se pot intelege numai daca in joc am introduce o variabila extraterestra. De ce nu pot accepta? Pentru ca sunt prea rational si prea “uns cu multe alifii” ca sa accept aceasta varianta care mie unul imi miroase extrem de manipulatorie. Si totusi...sunt de parere ca trebuie luata in calcul.

Cartea lui Icke vorbeste de o rasa reptiliana, Anunnaki, care ar sta in spatele Elitei actuale conducatoare si pe care o manipuleaza. Aceasta Elita sau Fratie, uneori cunoscuta sub numele de Fratia Sarpelui sau Babiloniana, care sta in spatele tuturor organizatiilor secrete si societati ezoterice /scoli ale misterului, este o rasa de oameni care nu se incruciseaza decat intre ei (cu o linie genealogica aproape continua, un fel de “rasa in interiorul rasei”).

Statele Unite au fost conduse pana in prezent de 40 de presedinti, dintre care 33 au fost legati genetic de numai doi oameni : regele Angliei, Alfred cel Mare, si Carol cel Mare, faimosul rege al Frantei care a trait in secolul al IX-lea. Interesanta aceasta increngatura genealogica care exista in cadrul elitelor.

Ierarhia genealogica aflata la varful piramidei care ontroleaza si oprimeaza umanitatea isi trece stafeta din mana in mana, de-a lungul generatiilor care se succeda, in special de la tata la fiu. Copiii acestor familii, alesi sa preia si sa duca mai departe stafeta, sunt educati inca de la nastere pentru a intelege Agenda si metodele de manipulare, pentru a transpune “Marea Opera” in realitate.
Cateva dintre aceste linii genealogice sunt cunoscute si pot fi numite deschis, caci actioneaza la vedere. Una dintre ele este casa regala Windsor. Altele sunt : clanul Rothschild, toate familiile regale si aristocratice din Europa, clanul Rockefeller, precum si intregul Establishment de pe coasta de est a Statelor Unite care produce presedinti, mari oameni de afaceri, bancheri si administratori. Adevarata cabala, cea care ocupa varful ierarhiei si care guverneaza rasa umana din umbra, ramane insa necunoscuta marelui public.

Icke spune ca exista 3 tipuri de conspiratii :

- cele de eliminare a oamenilor si a organizatiilor care reprezinta o amenintare la adresa Agendei oculte (cum ar fi asasinarea Printesei de Wales, Diana etc.)
- cele pentru plasarea anumitor oameni in pozitii cheie, cu scopul de a pune in aplicare planurile lor (cum ar fi George Bush, Henry Kissinger, Tony Blair etc.)
- cele care pun la cale evenimente care silesc opinia publica sa ceara ea insasi implementaea Agendei, prin mecanismul de creare a problemelor – reactie – gasirea solutiilor (diferite razboaie, atacuri teroriste, colapsuri economice etc.)

Secretul Suprem, numele cartii lui Icke, e chiar subliniat si enuntat in carte de chiar autor : o rasa reptiliana dintr-o alta dimenisune controleaza planeta de mii de ani...

Interesante ipoteze!

Paul


pus acum 16 ani
   
ionut
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4
Salut la toti.Eu cred ca exista anumite organizatii secrete,oculte care conduc lumea sau cel putin care incearca sa influenteze destinul planetei.Din ce am citit si eu acestea au existat.In epoca medievala s-au infintat cele mai multe cu timpul unele s-au pierdut in timp altele au luat fiinta,fiecare in parte au avut scopurile lor bine trasate.Eu cred ca pe noi,ca romani ar trebui sa ne intereseze mai mult tara noastra si nu stiu ce parere aveti voi dar eu nu mai inteleg nimic.Cert este faptul ca in tara noastra lucrurile nu merg cum ar trebui sa mearga; nu acuz pe nimeni pentru ca nu stiu cum se iau deciziile acolo sus.In fine...Citind pe acest forum mesajele scrise de fiecare in parte,mi-am dat seama ca majoritatea dintre noi sunt studenti sau tineri care au terminat facultatea(probabil tineri cu initiativa si care vor sa schimbe societatea romana  in mai bine),asa ca mi-a venit o idee nu stiu daca este o idee buna dar eu propun sa infintam un club cu scopul de a face ceva pentru romania ca in tara noastra lucrurile sa se schimbe,eu zic ca noi tinerii sa luam atitudine,consider ca numai noi putem schimba ceva.CE PARERE AVETIII??????

pus acum 16 ani
   
savanah
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
Ionut, tin sa iti spun ca si cei care au o sustinere din umbra, care sunt membri ai lojelor masonoce, care primesc fonduri si ajutoare din buzunare pe care nu le banuim, ei bine, si ei sunt tineri! Adica si din rindul lor sunt scosi in fata tineri afaceristi care ridica imperii financiare sau imobiliare din nimic (gindeste-te si tu, in orasul sau regiunea de unde esti cum au aparut peste noapte tineri extrem de bogati; de multe ori spun "asta se ocupa cu vinzarea blugilor in studentie si uite acum ce avere are".
Asa fac scoala "rspectabilitatii" in fata societatii, pentru ca mai apoi sa se poata retrage in umbra si de acolo sa dirijeze bani si destine. Atunci vor aparea alti tineri in fata, care se vor ridica din nimic...
Asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu miinile incrucisate. Un mare pas inainte ar fi informarea. Oricine are macar dorinta sa fie informat, deci este constient ca exista si o lume subterana, puternica, care ne dirijeaza, este cu un pas inaintea celorlalti.
Si apropos de dirijare: ce parere aveti de situatia din Kosovo? Va reaminteste ceva faptul ca scinteia apare mereu din Balcani? Ca la Sarajevo a avut loc atentatul care a schimbat cursul lumii??
Probabil ca s-a ajuns la un "consum" prea scazut de arme in Irak/Afganistan si atunci este nevoie sa se creeze un potential focar nou.
Uneori mi se par atit de transparente manevrele astea, dar probabil ca se bazeaza pe naivitatea si lipsa de reactie a oamenilor. O mare masa de manevra si atit


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la