Illuminati
Servicile secrete si puterea lor mondiala
Lista Forumurilor Pe Tematici
Illuminati | Inregistrare | Login

POZE ILLUMINATI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil angy_2
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Illuminati / Noua Ordine Mondiala / cine sunt STAPANII DIN UMBRA?  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4
Parsifal
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 6
revin dupa o lunga perioada de observatie si nu pot sa spun ca din nefericire din schimb de idei si informatii despre un subiect PUTIN inteles sau mai precis de PUTINI inteles topicul a deraiat in prezentarea de informatii in contrapartida un fel de care stie mai multe castiga...
Nu cred ca exista o trivia in acest sens dar se poate incerca...

practica obisnuita in desvaluirea de informatii este "invaluirea" unor parti de adevar in vesmant aurit de minciuni.

Revenind... nu vor pute fi niciodata un singur grup de controlori al vietii umane pentru ca traim intr-o lume duala. Vor fi intotdeauna " cealalta parte" care vor incerca sa roteasca ideile si parerile in folosul lor.
Banul prin banca, banca prin proprietar , proprietarul prin informatie toate se indreapta catre singurul sens evident : guvern planetar?? nu cred mai degraba antecamera unui singur om-ideal-RA.
The All Seeing Eye al cui este? ca ideee ca si concept ca si externalizare?


pus acum 17 ani
   
caelea
Student

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 3
All seeing eye, ochiul lui Horus mai exact. dar ce sa-i faci de unde au preluat si crestinii ideea daca nu de la egipteni.

pus acum 17 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
paul_dacul,

zici de "pledoaria" mea. eu o consider argumentatie

sursele primare de informatie nu se pot folosi in mod direct la nimic. pare-se ca avem un fel de consens aici. metoda este de a selecta ce considera fiecare ca fiind date importante si a face deductii logice in legatura cu ele. aici pot aparea puncte de vedere diferite. pare-se ca asa faci si tu dar nu suficient de convingator.

in legatura cu acea tara....una cucerita de noi, armata imperiala romana, parca dacia ii zice. pai astia nu au facut nici o constructie importanta, nici o fortificatie serioasa, nici un drum. astia se ocupau numai de jefuit cetatile noastre la sud de dunare. esrau niste barbari. noi le-am impus limba noastra si credinta noastra......

notiunea de "inalte ratiuni de stat" se afla in constitutia frantei.....


parsifal,

critici, critici da nu vi cu argumentatie seroasa

dorinteodor


pus acum 17 ani
   
hadi
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10
bai baieti,

rostul forumului asta e sa facem schimb de informatii ca sa ne destupam mintea, nicidecum un loc unde sa ne facem vant cu coada, sa facem crize de personalitate sau concurs de vanitati.
pentru ca DIALOGUL sa fie cat de cat coerent e nevoie de o atmosfera relaxata.
io va spun cinstit ca de multe ori cand am vrut sa vad ce-au mai scris baietii p`aici si am vazut posturi agresive, mi s-a facut lehamite si am iesit - unii or sa zica "ei si; mare paguba!"; ok, poate nu e mare paguba ca nu intru io, dar e mare paguba ca nu mai intra mult mai multi, inclusiv vizitatorii.

in alta ordine de idei - sau mai precis, in adevarata ordine de idei... - vreau doar sa sesizez (cuvant tare de tot, nu ?) ca in ultima vreme a aparut prin librarii un val de carti care trateaza subiectele acestui forum.

aceeasi chestie am observat-o si la tibco si la targul de carte !
se pare ca lumea este din ce in ce mai interesata de subiectele conversatiilor noastre, altfel nu prea vad de ce s-ar fi grabit atatea edituri sa publice carti ale lui Noam Chomsky, carti despre illuminati, new world order si multe altele.


_______________________________________
ex-student; acum in campia muncii.

pus acum 17 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
hadi,

nu am inteles exact care e problema ta.

aici exista o "batalie" intre cei care vor sa obtina informatii corecte din surse de incredere si cei care spun ca aceste informatii nu vor fi gasite niciodata.

intre cei care cred ca, daca aflam informatii exacte vom sti ce ni se pregateste si cei care spun ca din informatii corecte nu vom afla niciodata obiectivul de atins.

tu, exact, unde te situezi? dorinteodor


pus acum 17 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Buna ziua,

Ma uit si observ ca acest forum...si in special acest topic a "murit"....
Observ ca din luna IUNIE nu s-a mai scris nici un mesaj.
NIMENI ASADAR NU MAI ARE NIMIC DE SCRIS.
Imi amintesc cu ce entuziasm deschideam acest topic. Din sutele de membri ma gandeam ca voi obtine o discutie aprinsa, constructiva, fertila pentru initiative si schimb de informatii.....sunt dezamagit acuma....
Cu ceva timp chiar ii spuneam cuiva ca astfel de discutii pe un forum nu sunt porductive deloc, deoarece exista multe abateri de la subiect...de fapt ca orice subiect extrem de controversat abordat intr-o discutie online....exista o gramada de deraieri de la subiect...asa cum foarte bine a observat cineva...fugit de la tema acestui topic, discutand de chestii care nu au nici o legatura....

Rasfoiesc paginile acestui forum si il vad extrem de pasnic, desi pe el sunt inscrisi sute de membrii si temele abordate sunt teme "incendiare"...

poate ca aceasta tema a "murit"...poate ca nu mai exista pasionati, poate ca nepasarea, ignoranta s-a asezat pe aceste subiecte, asa cum se aseaza praful intr-o casa pustie....
pe acest fapt se si bazeaza "manipulatorii destinelor umane"...pe nepasarea noastra, ignoranta noastra, lipsa de interes, devierea de la astfel de subiecte si de ce nu chiar pe neputinta noastra...caci singuri nu putem reusi nimic....

am crezut ca acest forum, aceste discutii vor duce macar la cateva INITIATIVE CONCRETE.....

chiar nu mai este nimeni aici ca sa creada ca merita CONTINUAT?????

astept macar un "prezent" de la cei care mai cred ca merita continuat.
daca nu primesc macar de la 10 persoane "un prezent" consider ca tema nu isi mai are sensul si ii rog pe membrii sa se orienteze spre alte tipuri de forumuri unde se poate discuta despre vreme de afara, despre sex, moda, vedete, etc.

o zi buna si sunt curios ce reactie va declasa mesajul meu

PAUL!!!!!


pus acum 17 ani
   
MAU
Student

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1
asta este
noi existam


pus acum 16 ani
   
vittoria503
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
Extrem de incitanta tema propusa de tine, Paul_Dacul. Am gasit absolut din intamplare acest forum si am observat ca nimeni nu scrie despre ritualul de initiere in ale masoneriei.
Ei sunt de departe cei mai mari stapani ai lumii, marturie stand faptul ca nu oricine poate fi primit in randurile lor. Selectia este foarte importanta: sunt alesi pe spranceana oameni care aparent n-au nici o legatura cu politica sau finantele, dar care au o reala influenta asupra acestora.
Inainte de a fi primit in masonerie esti riguros verificat, identic cu verificarile facute pentru cei care sunt primiti in serviciile secrete.
In ceea ce priveste ritualul, trebuie mentionat ca "templul" lor este abolut infiorator. Sediul Marii Loji, de pe Calea Victoriei (in urma cu 9 ani exista, acum nu stiu daca mai functioneaza acolo), inainte de venirea lui Chirovici, gazduia, la etajul 4, o incapere zugravita in bleumarin, ferestrele fiind acoperite cu draperii negre prin care nu patrundea nici un fel de lumina. Ritualul din templu se tinea la lumina lumanarilor.
Am spus ca interiorul era sumbru. Arata ca un cavou. Pe pereti erau tot felul de simboluri, de la cele razboinice, pana la cele religioase.

Femeia de servici facea curatenie periodic, la solicitarea Marelui Secretar, si numai in prezenta acestuia, supravegheata indeaproape de el.

Initierea consta in legarea barbatilor la ochi cu o panglica alba cu buline negre. Ochii erau legati astfel incat sa nu poata vedea nimic. Pentru a gasi "calea" spre "templu", novicii trebuiau sa stea in sir indian, fiecare nu mana dreapta pe umarul celui din fata si asa intrau in templu. Dupa ce se inchideau usile in urma lor se auzeau un fel de incantatii.
Din pacate nu am cunostinte despre cat tinea "initierea" si nici ce anume se petrecea in spatele usilor inchise.
Stiu doar ca initierea era urmata de mese copioase pentru care se inchiria o armata de ospatari.
Toate ritualurile incepeau seara, dupa ora 8,00. Mancarea si bautura era adusa inca de la ora 18,00.

Masonii simplii, racolati de fatada, trebuiau sa cotizeze cu o suma infima. Cei "tari" faceau "donatii" pentru intr-ajutorarea colegilor de breasla sau pentru societati/institutii desemnate de Marele Maestru (nu-mi amintesc exact daca asta era denumirea).

Iata cateva concluzii:

Stiu ca masonii au putere fantastica asupra tuturor lucrurilor importante care se petrec in lume. Nu stiu daca si in alte tari exista astfel de ritualuri, dar este foarte probabil sa fie asemanatoare.

Este deja cunoscut faptul ca majoritatea oamenilor importanti sunt masoni.

Instinctul meu si lucrurile pe care le-am vazut sau despre care am auzit, ma fac sa ma tem de ei.

Poate nu acum, dar in viitor, sigur vom auzi ca au preluat la vedere puterea.

Exista o teorie conform carora acei Illuminati, despre care se spune ca au disparut in urma cumai bine de 400 de ani, s-ar fi infiltrat puternic in toate institutiile importante din lume. Si asta cu ajutorul masonilor.


Cum spuneam, ma infioara aceasta putere...


Paul_Dacul stie foarte bine ce spune. Pacat ca a renuntat la tema...


pus acum 16 ani
   
dionisie
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
Am vazut ca se vorbeste despre grupul Bildenberg, despre Skull&Bones, despre Francmasonerie dar nu am vazut nimic interesant despre Templieri si rolul lor in Romania de azi.
    Odata cu inmormantarea marelui actor Adrian Pintea am putut vedea ca Templierii exista in societatea romaneasca contemporana, si ca membrii lor secreti sunt personaje marcante ale vremurilor noastre.
     Pana la uciderea lui de Mollay si persecutarea ordinului, calugarii razboinici erau bratul armat al unor puteri oculte, dar astazi, dupa cateva sute de ani, ce interese servesc?


      O alta miscare interesanta este Opus Dei care aparent urmeza ordinele si nevoile Vaticanului, dar care pare a fii infiltrata de alte elmente straine de crestinism...

      Apropo, Dan Brown este dupa umila mea parere condus de niste interese oculte si malitioase. Poate ca este bine informat dar si fabuleaza...


pus acum 16 ani
   
tabiandi
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
pentru toti cei care au fost pe acest forum si sint sinceri interesati sa afle raspunsul la intrebarea pusa, ii provoc din toata inima sa puna mina pe o biblie si sa o deschida la ultima carte, APOCALIPSA. aceasta a fost scrisa in anii 90-95 dupa Hristos de catre unul din ucenicii Lui, IOAN, care fusese exilat pe o insula din cauza credintei lui in dumnezeirea lui Isus, si care zice ca tot ce a scris in ea, i-a fost descoperit prin "vedenii dumnezeiesti."

ei bine, deja foarte multe din ce profeteste Ioan acolo s-a implinit de-a lungul timpului si de aceea eu cred ca in timp tot ce spune el acolo se va implini. de exemplu: cine ar fi crezut acum 100 ani in urma (ca sa nu mai zic de ceilalti care au trait mult mai demult) ca intr-o buna zi toti oamenii isi vor plati cumparaturile cu aceeasi moneda (euro)? sau cine ar fi crezut ca intr-o zi toata lumea va putea comunica in timp real cu pers imprastiate in toata lumea asta mare prin intermediul unui computer? cine ar fi crezut ca toate religiile din lumea asta se vor uni intr-un sfirsit sub una singura, uitind parca de toate divergentele care le-au separat atitia ani? si in plus, un lucru nestiut de multa lume, deja se fabrica la scara larga cipul care va fi bagat sub pielea de pe mina sau de pe frunte a tuturor oamenilor in f putin timp, (culmea-exact cum a prevazut acest IOAN acum 2000 ani in urma!!!!!! vezi Apocalipsa 13:16,17) prin care se va tine evidenta populatiei si cu ajutorul caruia se vor face in viitorul apropiat toate tranzactiile.

toate aceste "semne premergatoare" vor duce la aparitia anticristului, (satan intrupat) care va fi sustinut de 10 capete mondiale (e posibil sa ii vedemcu ochii nostri  la cit de repede se desfasoara evenimentele in zilele noastre) si va conduce printr-un singur cap religios si a unuia politic, vrind sa infiinteze pe pamint ceea ce Dumnezeu a promis sa se realizeze doar in cer: PACE! PACE! si iar PACE! DAR o PACE IN CARE DUMNEZEU, creatorul universului astuia, nu are ce cauta....

MASONII de azi si de pretutindeni sint cei care fac jocurile pentru ca aceste lucruri sa se inimple. cu banii lor si influentele care deriva din ei, "pun" presedinti, "coboara" presedinti dar nu pentru ca vor ei asa, si asta e vestea buna pt cei care se ingrijoreaza din cauza puterii lor, ci pentru ca Dumnezeu, in atotstiinta Lui a spus ca asa va fi. solutia pentru a nu fi afectati pe termen lung de aceste jocuri, este sa ne incredem in Dumnezeu si sa-l slavim pe El prin tot ce spunem sau facem. El este suveran si El isi duce planurile la indeplinire punct cu punct. cine sta linga El nu are de ce sa se teama.

va doresc o zi buna tuturor!
[/b][b]


pus acum 16 ani
   
Overmind
Stagiar

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 69

"dorinteodor" a scris:

in legatura cu acea tara....una cucerita de noi, armata imperiala romana, parca dacia ii zice. pai astia nu au facut nici o constructie importanta, nici o fortificatie serioasa, nici un drum. astia se ocupau numai de jefuit cetatile noastre la sud de dunare. esrau niste barbari. noi le-am impus limba noastra si credinta noastra......

Romanii au fost fix p**a. Tu chiar crezi ca cu doa legiuni de kilogram care au ramas dupa retragere a fost asimilata o intreaga tara ?
Te inseli amarnic daca crezi asa ceva.
Si cum adica 'voi' ?
Pa c*c pe 'voi' aia care va credeati cine stie ce. Voi erati barbari, nu noi dacii.
Ca sa te lamuresti mai bine, mai ia si tu cate ceva si informeaza-te. Uite-te cate cuvinte de baza din limba romana sunt de origina daca si cate sunt de origine romana.
Apoi mai citeste inca ceva si vezi si tu ce cunostiinte si ce dezvoltare aveau dacii si dup-aia vei fi in masura sa comentezi.



"vittoria503" a scris:


Stiu ca masonii au putere fantastica asupra tuturor lucrurilor importante care se petrec in lume. Nu stiu daca si in alte tari exista astfel de ritualuri, dar este foarte probabil sa fie asemanatoare.
Este deja cunoscut faptul ca majoritatea oamenilor importanti sunt masoni.
Instinctul meu si lucrurile pe care le-am vazut sau despre care am auzit, ma fac sa ma tem de ei.
Poate nu acum, dar in viitor, sigur vom auzi ca au preluat la vedere puterea.

In fata mortii, toata lumea e egala.
Puterea 'la vedere' nu ar fi un lucru bun pentru ei.
Este usor, mult mai usor sa controlezi totul din umbra.
Odata vizibili, ei pot fi inlaturati.


tabiandi, Dumnezeu nu ne va salva pentru ca nu meritam.


_______________________________________
I am the Alpha and the Omega.

pus acum 16 ani
   
tabiandi
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
overmind,

pe tine te sfatuiesc in mod special, pentru ca mi-ai scris nota aceea la sfirsitul mesajului tau, sa citesti macar o data noul testament. este adevarat ca nu meritam sa fim salvati, dar tocmai de aia e Dumnezeu DUMNEZEU!!! ca poate face ce nu a mai facut nimeni pe lumea asta pentru noi! l-a incarcat pe propriul lui FIU cu toate pacatele noastre si l-a pedepsit cu virf si indesat pt tot ce facem noi rau acum. pretul a fost platit acum 2000 de ani, iar noua nu ne ramine de facut decit sa credem in jertfa asta si sa ne punem vietile in rinduiala inaintea lui DUmnezeu. deocamdata atit. ia aminte la un pasaj foarte frumos din vechiul testament, din cartea Ieremia cap 29 versetele 11-13

"caci EU stiu gindurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ginduri de PACE si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.

Voi ma veti chema si veti pleca; Ma veti ruga si va voi asculta.

Ma veti cauta si Ma veti gasi, DACA MA VETI CAUTA CU TOATA INIMA.

Ma voi lasa sa fiu gasit de voi..."

ps. gasiti pe net o groaza de materiale despre francmasonerie si masoni. numai rabdare si suflet puternic sa aveti

o seara placuta tuturor!

 


pus acum 16 ani
   
khanawakee
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1

Paul_Dacul a scris:

iata ca deschid pentru toti participantii la discutiile din acest forum un subiect foarte interesant : CINE SUNT ADEVARATI STAPANII DIN UMBRA?
astept raspunsurile voastre plus argumentele in favoarea ideii emise.
acest efort il facem nu numai ca nu avem ce face, ci din dorinta, cred eu, de a dejuca planurile lor.
"cunoscand strategia unui plan, se pot lua masuri de contracarate."

de acord?

o zi buna

Paul


E interesant....
si inca una :


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
Overmind,

zici: " Tu chiar crezi ca cu doa legiuni de kilogram care au ramas dupa retragere a fost asimilata o intreaga tara ?
Te inseli amarnic daca crezi asa ceva."

overmind, NOI, Armata Imperiala Romana am distrus cultura acelei tari barbare (parca dacia ii zicea....).

Demonstratia: limba vorbita este derivata din limba noastra latina iar religia este religia noastra crestina.

zici : "Si cum adica 'voi' ? Pa c*c pe 'voi' aia care va credeati cine stie ce. Voi erati barbari, nu noi dacii."

Noi, "barbarii" Imperiului Roman am lasat urme de nesters in TOATA europa. De la NOI au ramas literele scrise pe claviatura pe cere-ti pui degetele sau pe ecranul de pe care citesti acest text in aceasta limba de origine latina;

daca o sa mergi la facultatea de drept o sa inveti "Dreptul Roman", inca valabil la 2000 de ani de cind l-am creat NOI, "barbarii" Romani.

zici: "Ca sa te lamuresti mai bine, mai ia si tu cate ceva si informeaza-te. Uite-te cate cuvinte de baza din limba romana sunt de origina daca si cate sunt de origine romana."

nu fi ridicol overmind. de la acei barbari de daci nu a ramas ABSOLUT NIMIC scris. de la noi, cetatenii Imperiului Roman au ramas de la coduri civile si comerciale pina si retete de bucate. Poti sa faci o mincare dupa o astfel de reteta, conceputa de noi (au cumva o reteta de bucate ramasa de la ...aia?...).

daca acei daci ar fi fost in stare sa faca macar un prapadit de stat, ar fi trebuit sa avem de la ei acte de vinzare/ cumparare fara de care o activitate civilizata nu poate fi conceputa.

Apropo overmind, cum se numeste acel stat? cuvintul Dacia este de origine romana.

Ca sa te ajut sa intelegi problema, exista o tara care se numeste Deutschland iar ei intre ei se numesc deutsch.

Deci, cum se numeau ei intre ei acei oameni care traiau pe teritoriul numit de NOI romanii cu numele de dacia?

zici: "Apoi mai citeste inca ceva si vezi si tu ce cunostiinte si ce dezvoltare aveau dacii si dup-aia vei fi in masura sa comentezi."

daca te referi la fantezii, multzam fain. daca exista documente provenite de la daci, cu multa placere...


zici: "Dumnezeu nu ne va salva pentru ca nu meritam."

cred ca ai dreptate. acest cirpaci de dumnezeu ne-a proiectat rau de tot asa ca nu prea meritam sa mai fim mintuiti. cred ca dumnezeu lucreaza de mult la versiunea 2.0. este posibil ca unii de pe acest forum sa fie deja versiunea beta.....dorinteodor


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
khanawakee,

m-am uitat pe siteurile alea. din ele am tras o singura concluzie: fiecare se afla acolo unde ii este locul. nu pot fi toti laureati ai premiului nobel, nu pot fi toti campioni olimpici.....

dupa nivelul pe care se afla multi de pe forumuri (acesta este exceptie, evident) nu cred ca majoritate merita mai mult decit baza piramidelor.

manipularea? frumoasa problema. presupunind ca nu esti fizician, te invit sa cauti un specialist in mecanica cuantica si sa-i ceri sa-ti explice functionarea unui tranzistor. o sa-ti spuna ceva pe intelesul tau pentru ca, in conditiile specificate mai sus, nu ai cum sa intelegi problemele mecanicii cuantice.

sti cum se numeste ce o sa-ti spuna acel fizician?  ....ai ghicit.... manipulare....

crezi ca in domeniul politic sau economic este mai putin profesionalizat decit mecanica cuantica? nu este. tot ce spun politicienii sau economistii este manipulare pentru ca nu poate fi altceva, din cauza TA, care nu esti specialist....dorinteodor


pus acum 16 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Voi reveni nu stiu a cata oara asupra temei initiale a topicului, STAPANII DIN UMBRA. Ma incapatzanez sa nu dau uitarii acest subiect pentru ca fel de fel de evenimente ma fac sa inteleg ca ne apropriem usor, usor de "noua lume" proiectata de sociologii si strategii stapaniilor din umbra. Acest "imperiu" cum este numit, castiga tot mai mult teren, iar ignoranta se intinde tot mai mult. Si totusi apare o "rezistenta" pe care alesii nu au luat-o in calcul. Pe asta ma si bazez, ca ei nu pot planifica si lua in calculele lor si VIATA, cu complexele ei mecanisme si atunci avem un atuu.
Majoritatea suntem aceeasi aici pe forum. Fiecare cu orientarile lor, unii minimalizand sau ridiculizand subiectul, altii neintelegandu-l si altii ca si mine, preocupati de el.
Mi-ar fi placut sa fie un forum MAI ACTIV. Rog administratorii sa fie mai activi, sa aduca noi vizitatori, noi membri. Este un forum care merita sa fie in atentie. Am sperat tot timpul ca vor veni si altii care au ceva habar de subiect, care vor spune cateva lucruri consacrate decat "initiatiilor". M-am trezit ca cel care face dezvaluiri eram eu si nu asa cum gandeam eu : sa faca altii mai cunoscatori ai problemei. Nu stiu de ce, poate ca se tem sau poate ca nu stiu de acest forum, sau poate ca nu ii intereseaza?! Ei stiu, dar tac...asta nu e bine, VORBITI oameni buni. Din bucatzele de marturi putem face un intreg al situatiei care ni se prezinta actual.
As lansa in discutie, ca o provocare, o noua problema mondiala : criza energetica a petrolului si schimbarile climaterice! Astept parerile voastre si ale altora, ale tuturor...sa nu ne teme, Asta isi doresc Ei, sa stam ignoranti, sa mancam popocorn vazand un film de indobitocire si a doua zi dis de dimineata sa mergem la munca ca ulterior sa reluam procesul/ciclul.

PAUL


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
Paul_Dacul,

"STAPANII DIN UMBRA"

sint cei care tin pretul petrolului la cel mai redus nivel posibil (fac si razboaie si ilegalitati pentru aceasta), 

cei care au adus automobilul de la obiect de lux la produs de larg consum,

cei care au facut calatoria cu avionul accesibila tuturor, 

cei care au facut ca pretul calculatoarelor si al internetului sa fie atit de coborit incit orice om cu salariu normal sa si-l permita (cu toate imensele consercinte asociate cu libertatea de comunicatie),

cei care ne-au dat tuturor telefoane mobile la preturi ridicol de mici,

cei care, in plan social ne-au dat democratatia, libertatea de miscare si comunicatie,

cei care au facut sisteme de asigurari de toate felurile (care sa ne protejeze la greselile noastre de toate felurile....) si multe multe altele.

asa ca eu zic, nu stiu cine sint acesti STAPINI DIN UMBRA dar eu le multumesc din tot sufletul pentru tot ce fac pentru mine...

p.s. te stiu paul_dacul si stiu cit te deranjeaza ce spun (desi spun numai adevaruri verificabile). fii mai optimist, paule,  viata este frumoasa si interesanta in masura in care stim sa o vedem asa cum de fapt este. dorinteodor


pus acum 16 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Salutare,

Citesc cele scrise de dorinteodor. Stau si ma intreb : scrii ceea ce scri ca o provocare sau tu chiar crezi acele chestiuni?!
Da-mi voie sa nu fiu de acord cu "punctul tau de vedere" extrem de avansat...eu ma consider ca facand parte din clasa simpla a populatiei, care in pofida consideratiilor pe care le are "elita" despre ea, este totusi o clasa ca demnitate, cu aspiratii, cu valori morale.
Interesant cand vorbesti de acesti stapanii din umbra si de toate "realizarile lor" remarcabile cum le spui tu. Dar oare ma intreb, acesti stapanii care ne doresc " tot binele din lume" de ce organizeaza razboaie, de ce fac trafic de droguri, de ce ne priveaza de cunoastere, de ce fac pe noi experimente fara sa ne intrebe, de ce iau decizii in locul nostru, de ce se ascuns?!
Si spui o mare bazaconie acolo, dorinteodor, pretul petrolului a crescut enorm de mult in ultimii 20 de ani, dar enorm de mult. Si stai linistit, nu era oare mai simplu sa fie acceptate solutii de energii alternative? Exista destul si sunt cunoscute si de ei, insa acestea nu pot fi monopolizate si asta ii doare enorm de mult.
Tin sa te dezamagesc dorinteodor, insa nu traim deloc in lumea "imaginata de tine". Citeste si tu dincolo de aparente...
Iti recomand o carte, poate asa vei intelege  "bunastarea" pe care ne-o ofera mai marii lumii : JOHN PERKINS - CONFESIUNILE UNUI ASASIN ECONOMIC

PAUL


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
Paul_Dacul,

traiesti in lumea creata si dirijata de "ei". e treaba ta daca traiesti sau nu in armonie cu aceasta lume...

zici: "Iti recomand o carte, poate asa vei intelege  "bunastarea" pe care ne-o ofera mai marii lumii : JOHN PERKINS - CONFESIUNILE UNUI ASASIN ECONOMIC"

paule,
informatia reala nu se afla niciodata in surse publice....

"sursele" mele de informatii sint: deductia logica, omisiunile de un tip sau altul, corelatia intre diverse informatii IMPLICITE (cele explicite sint mai mult ca sigur corelate....).

sa-ti dau un exemplu concret din domeniul religios, bazat EXCLUSIV pe biblie: dumnezeu i-a izgonit pe adam si eva din rai pentru nu stiu ce motiv. asta este informatie publica.

care este informatia reala?

pai i-a izgonit fara biblie si fara religie! in aceste conditii lumea a evoluat haotic, foarte departe de dorintele lui dumnezeu.

care este deci informatia reala? ea este: dumnezeu este pacatos.

daca dumnezeu nu pacatuia, abel probabil nu l-ar fi omorit ce cain, nu ar fi exista razboaie...

tema pentru tine: sa se arate daca isus este sau nu pacatos, evident bazat exclusiv pe biblie si cautind omisiuni in informatia publica. dorinteodor


pus acum 16 ani
   
almustafa
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1

dorinteodor a scris:

Paul_Dacul,

traiesti in lumea creata si dirijata de "ei". e treaba ta daca traiesti sau nu in armonie cu aceasta lume...

zici: "Iti recomand o carte, poate asa vei intelege  "bunastarea" pe care ne-o ofera mai marii lumii : JOHN PERKINS - CONFESIUNILE UNUI ASASIN ECONOMIC"

paule,
informatia reala nu se afla niciodata in surse publice....

"sursele" mele de informatii sint: deductia logica, omisiunile de un tip sau altul, corelatia intre diverse informatii IMPLICITE (cele explicite sint mai mult ca sigur corelate....).

sa-ti dau un exemplu concret din domeniul religios, bazat EXCLUSIV pe biblie: dumnezeu i-a izgonit pe adam si eva din rai pentru nu stiu ce motiv. asta este informatie publica.

care este informatia reala?

pai i-a izgonit fara biblie si fara religie! in aceste conditii lumea a evoluat haotic, foarte departe de dorintele lui dumnezeu.

care este deci informatia reala? ea este: dumnezeu este pacatos.

daca dumnezeu nu pacatuia, abel probabil nu l-ar fi omorit ce cain, nu ar fi exista razboaie...

tema pentru tine: sa se arate daca isus este sau nu pacatos, evident bazat exclusiv pe biblie si cautind omisiuni in informatia publica. dorinteodor


pus acum 16 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Salutare,

Ma faci sa zambesc, dorinteodor. Citindu-ti "ilustrele" deductii ma faci sa te vad altfel decat te inchipuiam...Chiar asa sa te cobori?!
Sincer, ceea ce afirmi tu legat de religie, ma face sa bufnesc in ras. Asta chiar ca nu am mai auzit-o pana acuma : Dumnezeu pacatos....ha, ha, ha...
Ce te faci cu mine, daca spun ca sunt alteist?! Vei spune atunci ca natura e pacatoasa?! Sau ce?
Nu tratez subiectul religiei aici pentru ca topicul acesta nu e destinat acestei teme. Insa sincer, ceea ce afirmi acolo, poate combate si un pustan. Daca incepem sa discutam de biblie, atunci mai bine sa discutam de cateva basme culese de Ispirescu ca sunt mai locale si mai specificul nostru.
Cat despre informatii publice sau nu...incep usor, usor sa inteleg ca tu ai un punct de vedere bine dezvoltat si esti multumit de directia in care se indreapta societatea. Ei bine eu nu sunt multumit, asadar asta este. Nu sunt multumit nici de acesti stapanii "binefacatori". Nici un scop, oricat de inalt ar fi el, nu justifica moartea cuiva. Asadar stapanii astia ai tai au ucis in numele unor idealuri "mareteze"....tind sa ma indoiesc de justetzea faptelor lor.

o zi buna
PAUL


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
Paul_Dacul,

nu ti-am spus parerea mea in chestini de religie ci am facut o deductie logica cu caracter didactic. daca vrei sa te "bati" cu cineva, bate-te cu logica.

in alta ordine de idei, eu nu am expus nici idei ateiste nici teiste deci nimic despre religie.

pur si simplu am analizat biblia, faca pareri personale si fara idei din exterior, folosind exclusiv logica cu care de altfel intelegem si biblia. nimic din ce am expus nu este o parere personala. exemplul l-am dat pentru valoarea lui didactica. poti sa fii sigur ca in analiza lumii in care traim nu o sa-ti expun astfel de rationamente.

zici: " Ei bine eu nu sunt multumit, asadar asta este. Nu sunt multumit nici de acesti stapanii "binefacatori"."

nu esti multumit dar poti sa vorbesti liber, poti sa-ti transmiti ideile in toata lumea datorita lor. ar trebui sa fii ceva mai recunoscator lor.


zici: "Nici un scop, oricat de inalt ar fi el, nu justifica moartea cuiva."

daca ai fi evreu si mama/tata/sora/fratele tau ar fi fost ucis de fanaticii cu bombe, atunci te-ai duce si tu in armata si ai trage preventiv in orice suspect....iar teoria ta daca a-i expuneo la al-qaida, ar fi ultimul lucru pe care l-ai mai putea face...


zici: " Asadar stapanii astia ai tai au ucis in numele unor idealuri "mareteze"....tind sa ma indoiesc de justetzea faptelor lor."

nu stiu cine sint "aia", nu stiu exact pe cine ucid si de ce, eu ma multumesc cu stabilitatea minunatei lumi civilizate in care traim (care lume nu exista decit in europa i cele doua americi, japonia). daca ai trai in china, internetul este cenzurat, ca si in rusia (desi in mod subtil si mascat) iar daca ai fi in birmania de azi, internetul ti-ar fi taiat ca sa nu poti arata ce se intimpla in tara ta.

in aceste locuri inca nu s-au instalat "stapinii din umbra". apropo, nu stiu citi ani ai dar "stapinii din umbra" exista in scumpa noastra patrie doar dupa dec. '89 iar transformarile sint absolut spectaculoase. prin anii '70, redactorul sportiv tzopescu a spus la transmiterea unui meci de fotbal ca si ai nostri ar trebui lasati sa joace in strainatate. pentru asta si-a pierdut postul si a fost exilat la propriu ca profesor de sport intr-un orasel uitat din tara..... dorinteodor


pus acum 16 ani
   
Mobulus
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13

dorinteodor a scris:

Paul_Dacul,

nu ti-am spus parerea mea in chestini de religie ci am facut o deductie logica cu caracter didactic. daca vrei sa te "bati" cu cineva, bate-te cu logica.

in alta ordine de idei, eu nu am expus nici idei ateiste nici teiste deci nimic despre religie.

pur si simplu am analizat biblia, faca pareri personale si fara idei din exterior, folosind exclusiv logica cu care de altfel intelegem si biblia. nimic din ce am expus nu este o parere personala. exemplul l-am dat pentru valoarea lui didactica. poti sa fii sigur ca in analiza lumii in care traim nu o sa-ti expun astfel de rationamente.

zici: " Ei bine eu nu sunt multumit, asadar asta este. Nu sunt multumit nici de acesti stapanii "binefacatori"."

nu esti multumit dar poti sa vorbesti liber, poti sa-ti transmiti ideile in toata lumea datorita lor. ar trebui sa fii ceva mai recunoscator lor.


zici: "Nici un scop, oricat de inalt ar fi el, nu justifica moartea cuiva."

daca ai fi evreu si mama/tata/sora/fratele tau ar fi fost ucis de fanaticii cu bombe, atunci te-ai duce si tu in armata si ai trage preventiv in orice suspect....iar teoria ta daca a-i expuneo la al-qaida, ar fi ultimul lucru pe care l-ai mai putea face...


zici: " Asadar stapanii astia ai tai au ucis in numele unor idealuri "mareteze"....tind sa ma indoiesc de justetzea faptelor lor."

nu stiu cine sint "aia", nu stiu exact pe cine ucid si de ce, eu ma multumesc cu stabilitatea minunatei lumi civilizate in care traim (care lume nu exista decit in europa i cele doua americi, japonia). daca ai trai in china, internetul este cenzurat, ca si in rusia (desi in mod subtil si mascat) iar daca ai fi in birmania de azi, internetul ti-ar fi taiat ca sa nu poti arata ce se intimpla in tara ta.

in aceste locuri inca nu s-au instalat "stapinii din umbra". apropo, nu stiu citi ani ai dar "stapinii din umbra" exista in scumpa noastra patrie doar dupa dec. '89 iar transformarile sint absolut spectaculoase. prin anii '70, redactorul sportiv tzopescu a spus la transmiterea unui meci de fotbal ca si ai nostri ar trebui lasati sa joace in strainatate. pentru asta si-a pierdut postul si a fost exilat la propriu ca profesor de sport intr-un orasel uitat din tara..... dorinteodor

S-o crezi tu ca intelegi Biblia cu logica, dorine. :roftl: E ca si cum am lasa niste copii de gradinita sa interpreteze niste texte codificate: "maaaaaaaaama, lancea lui Longinus! asta trebuie ca a fost cavaler teuton! ". Fii serios omule.. atata timp cat nu cunosti semnificatia unui text sacru, nu te baga in discutii despre asta.. ca multi ca tine umple infernurile cu drumuri pavate cu bune intentii.
De altfel, logica ta este precum o ciorba de potroace.. pline de tot felul de acrituri si saraturi, intr-un haos general, nimic dulce, nimic bun.. nici macar un pic de ordine in idei. Ma mir cum de nu ai renuntat la comentarii pana acum. 


pus acum 16 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Asa cum spuneam, fiecare are viziunea lui asupra lucrurilor.
Tu vezi o lume stabila si asta te multumeste.
Chiar spui : "nu stiu cine sint \"aia\", nu stiu exact pe cine ucid si de ce, eu ma multumesc cu stabilitatea minunatei lumi civilizate in care traim (care lume nu exista decit in europa i cele doua americi, japonia). "....adica esti ignoranta la aceste lucruri. Nu te intereseaza cum este obtinuta "aceasta stabilitate".
Cat despre libertatea din zilele noastre, nu mai vorbesc.
Daca tu crezi ca libertate inseamna doar capacitatea de a striga ca nebunul, atunci inseamna ca nu avem aceeasi viziune despre libertate.
Cititndu-ti randurile vad ca dai dovada de un realism puternic. Asta ma bucura. Cunosti bine realitatea, insa nu reusesti sa vezi dincolo de aparente. Ia te rog un tratat de dezinformare si citeste-l. Daca nu stii nici unul iti recomand eu : Henri-Pierre Cathala - Epoca dezinformarii.

Cat despre stapanii din umbra si momentul ´89, ei bine aici dovedeste ca intr-adevar nu cunosti multe din culise. Ei bine comunismul a fost opera tot a acestor "modelatori de societati". A fost un experiment, dar nu pentru a face omenirea mai fericita. Ci pentru a stabili daca nu e mult mai lesne de stapanit prin intermediul unor lideri de state totalitare. Experienta a avut loc, rezultatele le cunoastem cu totii. Nu ne plac nou, nu le-au placut nici stapaniilor din umbra. Unii lideri comunisti s-au dovedit neguvernabili punand in pericol noua ordine, in curs de instalare pe planeta. Stai linistit, dorinteodor, stapanii din umbra existau in Romania comunista si o sustineau. Ceausescu a facut parte din randul lor, fiind un pion manipulat de o loja francmasonica. Mai ridica si tu nasul din "frumoasa propaganda" pe care o face America si vezi si tu realitatea. Observ ca tu ar fi trebui sa traiesti in SUA. Acolo oamenii inca mai cred ca 11 septembrie a fost opera Al-Qaeda.

O zi buna,
PAUL


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
mobulus,
i-am spus si lul paul_ si iti spun si tie: nu ma intereseaza in nici un fel religia. am luat o carte care se numeste "biblia" si am analizat logic ce scrie acolo in mod explicit. Prin deductie logica am scos o informatie reala dintr-o sursa publica. asta a fost, repet, ca exemplificare pentru modul cum poti sa obti o informatie reala dintr-o sursa publica. Asa cum am mai spus, informatiile reale nu e afla in surse publice....informatiile reale sint sau secrete sau trebuie sa platesti multi bani ca sa le obti....

paul_,

zici: "Daca tu crezi ca libertate inseamna doar capacitatea de a striga ca nebunul, atunci inseamna ca nu avem aceeasi viziune despre libertate."

oricum paule, cu asta incepe libertatea. dupa ce ai acest minim, mai trebuie sa si poti sa ti-o exerciti si tocmai ti-am vorbit de accesibilitatea calculatoarelor, internetului, masinilor, calatoriilor la distanta cu avionul....

dupa ce le ai si pe astea inca mai este loc pentru extinderea libertatii.

acum e clar ca "stapinii..." ne-au dat  libertatea cu ambele caracteristici de mai sus. dar, cita libertate avem depinde de cit de mult dorim sa avem. lasata de izbeliste, libertatea dispare incet, incet si este corect sa fie asa. avem atita libertate cita dorim sa avem...

dezinformarea ca si manipularea tine doar la cei care au predispozitie la ea. eu pare-se ca sint ultimul om la care sa tina dezinformarea data fiind deviza mea: "informatia reala nu se afla niciodata in surse publice"....


in legatura cu comunismul, in volumul 2 al cartii mele tratez si problema esta. in volumul 1 am sugerat ca sistemul comunist in rusia a fost un experiment masonic care a vrut sa gaseasca o solutie la imensele contradictii din societatea ruseasca si anume, o aristocratie de nivel vest-european si un popor care traia putin mai sus de regnul animal.

solutia lor a fost rasturnarea societatii cu capul in jos pentru a obtine o anumita omogenizare. aceasta omogenizare s-a produs in mare masura dar efectele colaterale (crime de neimaginat, genociduri....) face ca "ei" sa nu se prea mindreasca cu solutia.

ce este important, si asta urmaresc, printre altele, ca dupa '90, au inceput sa apara semnele unor noi contradictii care, cu bataie lunga, ar putea duce rusia la situatia din 1917. este vorba de faptul ca statul nu vrea sa ia mina de pe economie iar asta va condamna economic rusia alaturi de cresterea contradictiilor intre stat si populatie....

spiritul tau nu se dezminte paule. chiar daca "stapinii" aveau ceva relatii cu liderii comunisti din scumpa noastra patrie, in nici un caz ei nu au avut vre-un cuvint de spus in ceea ce s-a intimplat in tara. cel mult l-au mai temperat pe paranoic desi, din principiu paranoicii nu pot fi influientati de nimeni....dorinteodor


pus acum 16 ani
   
Mobulus
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13

"dorinteodor" a scris:

oricum paule, cu asta incepe libertatea. dupa ce ai acest minim, mai trebuie sa si poti sa ti-o exerciti si tocmai ti-am vorbit de accesibilitatea calculatoarelor, internetului, masinilor, calatoriilor la distanta cu avionul....

Daca tu asta crezi ca e libertate, inseamna ca esti teribil de adormit, si teribil de ignorant. Habar nu ai ce inseamna libertate, dar totusi in virtutea propriilor subiectivisme continui sa balotezi polemici de bodega de intelectuali.
Lasa aberatiile si trezeste-te la realitate. Ca daca nu, vei merge in mai jos decat planul fizic de pe Pamant


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
Mobulus,

este un obicei foarte daunator sa-ti dai aere de superioritate.

eu tot ce spun argumentez si astfel poti sa ma combati.

dar tu, si multi alti pe fel de fel de forumuri, nu vii cu nici o argumentatie.

ce vrei sa invat sau sa combat la tine????

dorinteodor


pus acum 16 ani
   
ionut
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4
Salut la toti.Eu cred ca exista anumite organizatii secrete,oculte care conduc lumea sau cel putin care incearca sa influenteze destinul planetei.Din ce am citit si eu acestea au existat.In epoca medievala s-au infintat cele mai multe cu timpul unele s-au pierdut in timp altele au luat fiinta,fiecare in parte au avut scopurile lor bine trasate.Eu cred ca pe noi,ca romani ar trebui sa ne intereseze mai mult tara noastra si nu stiu ce parere aveti voi dar eu nu mai inteleg nimic.Cert este faptul ca in tara noastra lucrurile nu merg cum ar trebui sa mearga; nu acuz pe nimeni pentru ca nu stiu cum se iau deciziile acolo sus.In fine...Citind pe acest forum mesajele scrise de fiecare in parte,mi-am dat seama ca majoritatea dintre noi sunt studenti sau tineri care au terminat facultatea(probabil tineri cu initiativa si care vor sa schimbe societatea romana  in mai bine),asa ca mi-a venit o idee nu stiu daca este o idee buna dar eu propun sa infintam un club cu scopul de a face ceva pentru romania ca in tara noastra lucrurile sa se schimbe,eu zic ca noi tinerii sa luam atitudine,consider ca numai noi putem schimba ceva.CE PARERE AVETIII??????

pus acum 16 ani
   
ionut
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4
Salut la toti.Eu cred ca exista anumite organizatii secrete,oculte care conduc lumea sau cel putin care incearca sa influenteze destinul planetei.Din ce am citit si eu acestea au existat.In epoca medievala s-au infintat cele mai multe cu timpul unele s-au pierdut in timp altele au luat fiinta,fiecare in parte au avut scopurile lor bine trasate.Eu cred ca pe noi,ca romani ar trebui sa ne intereseze mai mult tara noastra si nu stiu ce parere aveti voi dar eu nu mai inteleg nimic.Cert este faptul ca in tara noastra lucrurile nu merg cum ar trebui sa mearga; nu acuz pe nimeni pentru ca nu stiu cum se iau deciziile acolo sus.In fine...Citind pe acest forum mesajele scrise de fiecare in parte,mi-am dat seama ca majoritatea dintre noi sunt studenti sau tineri care au terminat facultatea(probabil tineri cu initiativa si care vor sa schimbe societatea romana  in mai bine),asa ca mi-a venit o idee nu stiu daca este o idee buna dar eu propun sa infintam un club cu scopul de a face ceva pentru romania ca in tara noastra lucrurile sa se schimbe,eu zic ca noi tinerii sa luam atitudine,consider ca numai noi putem schimba ceva.CE PARERE AVETIII??????

pus acum 16 ani
   
ionut
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4
Salut la toti.Eu cred ca exista anumite organizatii secrete,oculte care conduc lumea sau cel putin care incearca sa influenteze destinul planetei.Din ce am citit si eu acestea au existat.In epoca medievala s-au infintat cele mai multe cu timpul unele s-au pierdut in timp altele au luat fiinta,fiecare in parte au avut scopurile lor bine trasate.Eu cred ca pe noi,ca romani ar trebui sa ne intereseze mai mult tara noastra si nu stiu ce parere aveti voi dar eu nu mai inteleg nimic.Cert este faptul ca in tara noastra lucrurile nu merg cum ar trebui sa mearga; nu acuz pe nimeni pentru ca nu stiu cum se iau deciziile acolo sus.In fine...Citind pe acest forum mesajele scrise de fiecare in parte,mi-am dat seama ca majoritatea dintre noi sunt studenti sau tineri care au terminat facultatea(probabil tineri cu initiativa si care vor sa schimbe societatea romana  in mai bine),asa ca mi-a venit o idee nu stiu daca este o idee buna dar eu propun sa infintam un club cu scopul de a face ceva pentru romania ca in tara noastra lucrurile sa se schimbe,eu zic ca noi tinerii sa luam atitudine,consider ca numai noi putem schimba ceva.CE PARERE AVETIII??????

pus acum 16 ani
   
Lini121
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
MASONERIE + COMUNISM + FASCISM = IUDAISM:


(…)nu exclud absolut deloc, cel putin ca ipoteza de lucru, posibilitatea ca insusi Razboiul al II-lea mondial sa nu fi fost decat o imensa, perversa si sangeroasa cacialma, etapa strategica a obtinerii mult-trambitatei globalizari, adica a statului unic planetar.
    Imi staruie in minte cuvintele incredintate hartiei in 1945, pe-ascuns, de Constantin Radulescu Motru, in jurnalul sau secret: „Victoria pe care o urmaresc aliatii este in contra nationalismului, iar nu contra industrialismului, sau chiar a militarismului german. De-aceea Roosevelt, in discursul pe care avea sa-l pronunte, daca nu murea, vorbeste de bunele relatii intre natiuni, si(;) acelasi limbaj il tine si urmasul sau Truman, inaintea Congresului Statelor Unite. Aceeasi cauza explica si apropierea dintre Statele Unite ale Americii si Republicile sovietice(;): ura pe care o au amundoua in contra ideologiei nationaliste”19. Si, nu intamplator „toti ministrii nostri se intrec, care mai de care, sa faca abstractie de diferentele de etnicitate in numirile de functiuni si in masurile de legislatie administrativa si scolara. In Moldova sunt preferati evreii, iar in Transilvania ungurii. La noi adevaratul inteles al cuvantului fascist, nu este altul decat nationalist”20.

19 Constantin Radulescu Motru, Revizuiri si adaugiri, vol.III, Editura Floarea Darurilor, Bucuresti, 1999, pag. 169, 170
            20 ibidem, pag. 170

Insa, nota bene, doar nationalist roman, caci, isi continua acelasi Constantin Radulescu Motru confesiunea, „pentru anii, cati imi vor fi dati sa mai traiesc, cititul nepotolit pe care-l practicam mai inainte ar fi chiar pentru mine un izvor de vesnica neliniste si mahnire. (;)Se vor publica in Romania numai scrieri politice de patima adanca, dar de gandire superficiala. In ziaristica vor domina intelectualii evrei, cari au talentul sa scrie despre orice, si in fond despre nimic serios. Se va continua propaganda de astazi in contra rasismului si a tiraniei hitleriste, simple pretexte pentru evrei de a ascunde sub ele, pentru ochii romanilor, adevaratele lor interese. Intelectualii romani(;), de frica cenzurii, caci cenzura va dura si dupa incheierea pacii, (;)se vor margini la banalitate. Publicatiile cu continut filosofic, cu deosebire, se vor reduce la repetarea cliseelor preferate de partidul de la guvern”21.

            21 ibidem, pag. 37

    Dar cum s-ar putea ca doua sisteme politice si economice atat de trambitat contradictorii intre ele – capitalismul si comunismul –, respectiv cele doua omnipotente «superputeri» mondiale, chiar si numai sa sugereze cuiva tabloul a doua brate, aparent independente si opuse, ale unuia si aceluiasi creier arhipotent dar greu vizibil?

    M-a framantat aceasta intrebare. Am forat. Si astfel, in spiritul fidelitatii fata de obiectivitatea stiintifica, asa precum am precizat si cu alt prilej22, nu pot face abstractie nici de faptul ca in consistentul dictionar de personalitati evreiesti, scris numai de autori evrei, tradus in romaneste de un colectiv condus de o evreica si publicat in anul 2001 la editura Hasefer – oficial evreiasca, Karl Marx este prezentat ca «descendent (atat dupa mama cat si dupa tata) al unei lungi genealogii de rabini», iar o seama dintre conducatorii la varf ai loviturii de stat bolsevice si, totodata ai regimului comunist sovietic sunt si ei prezenti.

22 In interviul pe care doamna doctor Irina Airinei, redactor la Radio Romania Cultural, mi l-a luat in ziua de 9 august 2005, privitor la lucrarea Testamentul politic al lui Mihai Eminescu. Interviu publicat sub forma de brosura, in acelasi an, la editura bucuresteana Cartea Universitara.

    De asemenea, in acelasi spirit de onestitate stiintifica, nu pot nesocoti nici elemente precum:
-    prezenta in acelasi dictionar de personalitati iudaice, a unei ample rubrici biografice dedicate bancherilor Rotschild;
-    sau includerea in prestigioasa lucrare Ilustri francmasoni (aparuta in 1999 la Editura Nemira), atat a lui Hitler cat si a lui Mussolini, in contextul in care analiza comparativa a celor doua culegeri biografice, reliefeaza prezenta, deloc rara, in lume, la nivelul conducerii francmasonice superioare a unor proeminente personalitati evreiesti.

Prin urmare, la aflarea unor astfel de stiri, este oare nejustificat din parte-mi nu sa contest, ci sa manifest doar o circumspectie metodica, descartiana daca vrei, asupra veridicitatii felului in care, manualele contemporane de istorie si majoritatea mass-mediei oficiale comenteaza, de exemplu, realitati de rascruce ale istoriei universale, cum sunt al doilea Razboi mondial, capitalismul si comunismul?
Sigur, cetitorul meu drag, parca te-aud deja cum, perfect legitim, ma vei intreba acum cu stupoare:
«– Bine, dar asta, domnule Crisan, inseamna ca dumneavoastra luati in calcul inclusiv ipoteza extraordinara ca Hitler, adica persoana care a ordonat si condus un genocid asupra evreilor, era, de fapt, agent iudaic? Ori asta-i culmea absurditatii!... Afara doar daca sustineti ca de Holocaust este vinovat cu totul altcineva, sau chiar negati existenta Holocaustului.»

Iar intrebarea ta e mult prea grava si mult prea esentiala spre-a ma preface, chiar in conditiile actualei legislatii penale, ca n-am auzit-o.
Asadar iti raspund. Si, fara a nega nici existenta genocidului in masa asupra evreilor, nici rolul detinut de Hitler in desfasurarea lui, iti redau intocmai, si sub beneficiu de inventar, o suita de paragrafe pe care le gasesti in lucrarea: Protocoalele Kogaionului. Teze si ipoteze consemnate si autentificate de Ion Coja pentru a se intelege si evalua corect Contenciosul Romano-Evreiesc, inclusiv – asa numindu-l unii – «Holocaustul din Romania».
Iata-le:
„In mediile interesate si cat de cat informate asupra celor petrecute in anii aceia, circula teorii si teze care leaga chiar derularea Holocaustului de o complicitate evreiasca, a unor evrei, a unor lideri evrei, a unor interese evreiesti. Este exclus ca liderii evrei de azi sa nu cunoasca aceste teze, care incrimineaza in modul cel mai sever cu putinta. Opinia publica asteapta o dezmintire categorica si bine argumentata din partea evreimii, a celor in drept, dar si datori s-o faca, prin care sa se puna capat acelor speculatii care dau Holocaustului o dimensiune si mai odioasa decat cea reala. Probabil reala!...
Avem in vedere pe cei care leaga desfasurarea Holocaustului de teoriile rasiste la care au aderat multi lideri de constiinta evei, chiar inainte de instalarea la putere a nazismului, teorii potrivit carora omul trebuie sa intervina pentru indepartarea din viata sau de la procreatie a exemplarelor umane tarate, biologic nereusite. Nici un popor nu duce lipsa de asemenea «rebuturi» umane. Viata de ghetou a dus si la aparitia unui mare numar de evrei degenerati, a unor «evrei de calitate inferioara». Ipoteza prezentata de B.B.C., cu ani in urma si apartinand unui istoric englez, potrivit caruia lagarele naziste de concentrare si exterminare i-au «selectat» indeosebi pe evreii care nu corespundeau unor parametri antropometrici anumiti. Semnul de recunoastere a acestor evrei de calitate inferioara se pare ca a fost in primul rand saracia, neputinta de a accede la un standard de viata cat de cat civilizat. Oricum, este bine cunoscut faptul ca atunci cand Hitler le-a cerut evreilor sa paraseasca Germania, nu toti evreii au putut si au avut unde sa plece. Se pare ca liderii comunitatii evreiesti au fost cei care au decis, prin liste inaintate oficialitatilor germane, care evrei urmau sa plece din Germania, salvandu-se astfel, si care evrei ramaneau in Germania, pentru a umple lagarele de exterminare! Ceva similar s-a petrecut si in Basarabia. Cu putin inainte de declansarea razboiului au parasit Basarabia zeci de familii de evrei bogati, informati asupra faptului ca urmeaza a se petrece in Basarabia evenimente grave, scapate de sub controlul legilor. La fel cum, in aceiasi ani, plecarea in Palestina salvatoare nu era accesibila tuturor evreilor din Romania, ci se facea dupa anumite criterii, inclusiv criterii biologice: tinerete, inzestrare fizica si intelectuala, stare de sanatate perfecta etc.(;)
Surse orale evreiesti acrediteaza ideea ca printre evrei este destul de bine cunoscuta aceasta cutremuratoare dimensiune a Holocaustului! Numai ca interdictia de a comenta in public aceasta stupefianta eventualitate este absoluta pentru evrei.
Cat priveste teza (ipoteza) istoricului englez, acesta si-a prezentat-o sub forma unei piese de teatru care, a doua zi dupa premiera, a fost interzisa de cenzura britanica, gest care nu se mai petrecuse de cateva secole in Anglia. In motivatia interventiei, organele de cenzura au afirmat ca nu pun in discutie interpretarea data Holocaustului, asupra careia numai specialistii se pot pronunta, ci iau in consideratie sensibilitatea celor care au suferit in Holocaust si pe care ii va rani prea dureros teza autorului. Din pacate nici pana azi specialistii, in primul rand specialistii evrei in istoria Holocaustului, nu au dat raspuns cumplitelor acuzatii formulate de autorul englez, al carui text si ale carui argumente, au ramas necunoscute, au fost scoase din circuitul public al informatiilor”23.

23 Ion Coja, Protocoalele Kogaionului. Teze si ipoteze consemnate si autentificate de Ion Coja pentru a se intelege si evalua corect Contenciosul Romano-Evreiesc, inclusiv – asa numindu-l unii – «Holocaustul din Romania», Uniunea Vatra Romaneasca, Editura Tara Noastra, Bucuresti, 2004, pag. 13-15

Iar, ca replica, tu imi vei spune, ca, din respectivul citat nu reiese nicidecum ca Hitler le-ar fi fost evreilor subordonat, ci doar ca liderii acestora, chiar daca or fi operat acea cutremuratoare selectie, nu e exclus s-o fi facut impotriva vointei lor ea fiind, in conditiile descrise, singura posibilitate de a-si salva macar o parte din conationali.
Si-ar fi neonest sa-ti tainuiesc ca si eu mi-am spus la fel. Din fericire insa am gasit un inceput de speranta ca pot iesi din impas – urmatoarea lamurire editoriala, aflata la pagina 204, in monografia Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman: „Nu am publicat, desi am avut la dispozitie, listele membrilor lojilor pur evreiesti, aflate in subordinea Ordinului B’nei B’rith (Fiii Aliantei24), Districtul IX Romania, de alta factura si structura decat cele din obedienta Ordinului Masonic Roman”25.

            24 Alianta pe care Alexandru Safran, o explica astfel:
„Dumnezeu i se reveleaza lui Abraham, in mod individual, in Tara Sfanta si ii porunceste printr-o mitva, care va primi mai tarziu pe Sinai confirmarea sa toraica de a aplica «pecetea» naturala, de a inscrie «semnul» fizic al aliantei Sale cu el si cu posteritatea sa, in carnea sa. Dumnezeu a prescris circumcizia lui Abraham si a descendentilor sai, pentru a stabili pentru intotdeauna nu doar legatura dintre El, patriarhul evreu, si rasa sa, viitorul Israel, ci si, in acelasi timp, legatura dintre El si pamantul «peregrinarilor» lui Abraham, viitorul Eret-Israel”., Alexandru Safran, Poporul lui Israel si Tara lui Israel. Israel, «inima natiunilor»; Eret-Israel, sufletul universului, Curs tinut la Universitatile din Geneva, Amsterdam si Jyvaskyla (Finlanda), la Trinity College din Cambridge si la Sorbona. Expunere prezentata la Paris, la Conferinta rabinica europeana. In volumul: Alexandru Safran, Israel si radacinile sale, Editura Hasefer, Bucuresti, 2002, pag. 58, 59
„Eret-Israel, Tara lui Israel”.(ibidem, pag. 26) „Chiar inainte de a alege Israelul, si alegand Eret-Israel, Dumnezeu proclama ca intregul pamant si cu tot ce cuprinde acesta sunt ale lui”. (ibidem) „Israel este omul si poporul prin excelenta. Israel «este numit om», caci el este principiul vital al omului; Israel este numit popor, caci el este «inima natiunilor», potrivit specificarii Zoharului si a lui Rabi Iehuda Halevi (sec. XII)”., ibidem, pag. 27
„Dumnezeu, pedepsind Israelul, nu ii retrage niciodata dreptul asupra tarii pe care El i-a dat-o pe veci(;). De altfel, Israel nu poate renunta la Eret-Israel, caci nu renunti la un angajament uman si la o promisiune divina, nu se separa de o mostenire umana si de un dar divin”., ibidem, pag. 31, 32
„Israel ramane pentru totdeauna proprietarul uman al Tarii care apartine lui Dumnezeu, si pe care El a oferit-o poporului Sau”. (ibidem, pag. 32) „Eret-Israel traieste in inima lui Israel, caci Eret-Israel este «sotia sa din tinerete». Eret-Israel nu l-a schimbat pe Israel pentru un alt popor; Israel nu a schimbat Eret-Israel pentru o alta tara. Israel si Eret-Israel raman deci indisolubil uniti unul cu celalalt, caci ei raman, ambii, uniti cu Dumnezeu. Ori Dumnezeu nu a schimbat poporul Sau cu un altul”., ibidem, pag. 33
„Israel trebuie sa se identifice cu mitvot, cu poruncile divine cuprinse in Tora”., ibidem, pag. 25
„Tora constituie instrumentul spiritual al lui Dumnezeu pentru Creatia lumii, iar mitvot constituie instrumentul practic al omului pentru perfectionarea lumii”., ibidem

„Intreaga Tora, scrisa si orala”.,ibidem, pag. 49
„Tora scrisa ne incredinteaza secretele limbii sale originare, ebraica, ca si ale poporului ebreu”., ibidem
„Tora orala(;) reflecta structurile mentale proprii lui Israel si obtine aplicarea sa completa in Eret-Israel”., ibidem

„Dumnezeu ofera Tora oricui, cu conditia ca ea sa fie acceptata in totalitate, in unitatea ei material-spirituala. Dar numai Israel a acceptat-o cu aceasta conditie; el s-a angajat sa o aplice pretutindeni si sa o realizeze in Eret-Israel”., ibidem, pag. 52
„Promulgarea Torei lui Dumnezeu pe Sinai declanseaza intr-adevar sin a, ura natiunilor lumii impotriva poporului lui Dumnezeu. Popoarele pamantului nu-i iarta lui Israel faptul de a fi acceptat ceea ce ele au considerat inacceptabil”. (ibidem, pag. 52, 53) „Popoarele pamantului ataca deci Poporul lui Dumnezeu, Poporul Torei, a carui privire patrunzatoare supara, a carui voce persuasiva deranjeaza, a carui prezenta irita.
Popoarele pamantului, atacand Israelul vor, de fapt, sa-l atace pe Dumnezeu, a carui Tora au refuzat-o, a carui suveranitate au respins-o: «Ele urasc Israelul, deoarece il urasc pe Dumnezeu». Popoarele pamantului «ridicandu-se impotriva lui Israel, se ridica impotriva lui Dumnezeu». Dar ele nu-L pot sesiza, nu-L pot atinge decat prin Israel”., ibidem, pag. 53

Nu comentez...
Ci, doar continui citarea:

„Prin alianta carnala a circumciziei si alianta spirituala a Torei, Dumnezeu stabileste legatura integrala, totala, in acelasi timp materiala si spirituala, dintre israelit, poporul lui Israel si tara lui Israel.
Alianta circumciziei este o mitva a Torei, «care echivaleaza cu toate celelalte mitvot». Iata de ce, noteaza Gaonul din Vilna, mitva circumciziei este denumita pur si simplu brit, «alianta», caci adaugandu-se celorlalte sase sute douasprezece mitvot (valoarea numerica a cuvantului brit este de 612) ea completeaza numarul 613, numarul total de mitvot al Torei.
Alianta Torei este, de asemenea globala, caci Tora contine toate mitvot; iar singura mitva «studierii Torei» echivaleaza cu toate celelalte mitvot”., ibidem, pag. 59, 60

„«Alianta» care uneste pe Israel de Dumnezeul sau «este eterna», «nu va fi rupta niciodata», «nu e revocabila»; este o «alianta de sare»: sarea nu se schimba”., ibidem, pag. 65
„Confirmarea atasamentului Sau indestructibil fata de Israel se afla in faptul ca Israel traieste: el nu poate fi doborat in pofida suferintelor pe care le suporta. «Orice arma faurita impotriva lui va fi neputincioasa»”., ibidem, pag. 65
„Intr-adevar, Israel traieste, nu se schimba. Nu numai ca traieste, dar el nu se schimba. El este mereu, in esenta sa, in structura sa fundamentala acelasi”.,ibidem, pag. 64
„Uitarea de sine provocata de uitarea de Dumnezeu, de Tora(;), antreneaza pacatul cel mai grav, acela comis prin neglijenta”.(ibidem, pag. 70) „Cu toate acestea, zikaron, «memoria» evreului(;), ramane buna; in interioritatea sa ascunsa, ea ramane aproape intacta. Ea nu slabeste niciodata complet: ea nu slabeste decat la periferie. Zikaron nu il tradeaza niciodata pe evreu, fie el si neatent. Caci, in fond, evreul nu-si uita niciodata Dumnezeul sau; el nu-si uita de Tora sa; el nu uita de Poporul sau, Israel; el nu-si uita Tara, Eret-Israel”., ibidem, pag. 71
„Cat priveste disparitia lui Israel din lume, aceasta este exclusa, chiar din cauza «privilegiului» «Raspandirii» fizice a poporului evreu. Populatia evreiasca dintr-o regiune poate fi distrusa; evreii pot fi expulzati dintr-o tara, dar Israel nu ar putea fi «anihilat», fiindca Dumnezeu nu poate fi biruit”., ibidem, pag. 64
„«Elokei Israel», «Dumnezeul lui Israel», devenit Meleh «Regele lui Israel», Malhuto bacol masala, «Regalitatea Sa» se va impune tuturor, mai intai din teama – masala – pe care ea o va inspira, apoi ea va fi acceptata de toti cu bucurie: Regele lui Israel, recunoscut «Rege al intregului pamant» va domni atunci asupra tuturor – «Va Timloh al col maasseha» – din inaltul muntelui Sionului”., ibidem, pag. 69

Mihai Eminescu – ”nebun”, ”antisemit”, ”xenofob”, ”retrograd” (si, totdeodata, „mare precursor al legionarismului romanesc”(Constantin Papanace, MIHAI EMINESCU un mare precursor al LEGIONARISMULUI romanesc, Editia I-a, Editura Armatolii, Cetatea Eterna, 1951, coperta I-a - „Nimeni altul ca dansul nu este mai aproape de sufletul legionar”., ibidem, pag. 16)): „Cosmopolitismul e o simulatiune si nimic alta, el n-a fost niciodata un adevar. Strainii care au interese personale in Tara Romaneasca de es., vor simula totdeauna cosmopolitismul, pentru ca, declarandu-si adevaratele lor simtiri, ar putea sa pericliteze interesele lor individuale”., Mihai Eminescu, Manuscrisul Din sedintele Societatii Romania Juna. Nationalistii si Cosmopolitii, in Mihai Eminescu, Opere, vol. IX, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1980, pag. 457
Ceea ce nu-i impiedica prin nimic ca, din ratiuni tactice, sa se autoprezinte «romani»: „Cine va face lista functionarilor mai cu seama inalti, a pensionarilor, a deputatilor, a arendasilor bunurilor publice si [a celor] private, c-un cuvant a tot ce reprezinta circulatiunea si reglementarea vietii generale a tarii, va observa cu inlesnire ca franele stapanirii reale a[u] scapat din mana elementului autohton si istoric si a[u] incaput pe maini straine. Dar acest din urma element, aceasta formatiune(;) se pretinde romana? Neaparat se pretinde, caci altminterea n-ar avea pretext sa stapaneasca”., Mihai Eminescu, «Romanul» a contractat naravul..., Timpul, 29 iulie 1881, in Mihai Eminescu, Opere, vol. XII, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1985, pag. 267
„Popor, natiune e complexul de clase sociale al unor oameni de aceeasi origine etnica. Proprietarul mare, taranul, negustorul, breslasul sunt in acelasi mod popor; nimeni dintre acestia nu e mai mult ori mai putin popor decat fiecare dintre ei”., Mihai Eminescu, Un cenusar roman..., Timpul, 8 aprilie 1879, in Mihai Eminescu, Opere, vol. X, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1989, pag. 215

25 Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman. Mai putina legenda si mai mult adevar, cu un Cuvant inainte de Mihail Sadoveanu, Casa de Editura si Presa Sansa S.R.L., Bucuresti, 1993, pag. 204

Dar in ce consista atat de specialul caracter al acestui ordin? „Conducerea suprema a francmasoneriei universale o detine Ordinul international B’nai B’rith26 cu sediul la Chicago, impreuna cu formatiile secrete ascendente, B’nai Mosche, B’nai Israel, B’nai Zion, dominate ocult la randul lor de acei misteriosi Intelepti ai Sionului”27, afirma Florin Becescu.

26 Unii autori uziteaza forma «B’nai», altii prefera «B’nei». Insa, in oricare dintre cele doua maniere l-am gasi scris: este unul si acelasi cuvant.

27 Florin Becescu, Franc-Masoneria. Crima-Spionaj-Anarhie, Editura Ziarului «Porunca Vremii», Bucuresti, 1936, pag. 13

Asa o fi?

Aici publicatia evreiasca Israelite of America, privitor la intreaga Francmasonerie, nu numai strict la B’nai B’rith, consemneaza: „Francmasoneria este o organizatie evreiasca, a carei istorie, grade, simboluri si parole conventionale sunt evreiesti de la inceput pana la sfarsit”28.

        28 Israelite of America, 3 august 1866, apud Obiectiv Legionar, An II, nr. 1(7), ianuarie 2004, pag. 14, [O.L. 1(7)]

Iar Jean Bidegain, intr-un discurs tinut in fata Marelui Orient al Frantei, adauga: „Evreii, atat de remarcabili prin instinctul lor de dominatie si prin stiinta lor de a guverna, au creat Franc-Masoneria ca sa inroleze intr-insa oameni care, neapartinand neamului lor, se angajeaza totusi sa-i ajute in faptele lor, sa colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”29.

        29 din discursul lui Jean Bidegain in fata Marelui Orient al Frantei, 1905, in [O.L. 1(7)], pag. 14

Si-atunci cand imi vei replica cum ca Hitler a scos Masoneria in afara legii – cautand, prin aceasta, sa-mi sugerezi ca si daca a fost cumva mason, la un moment dat s-a razvratit impotriva Masoneriei –, te voi invita sa reflectezi asupra urmatorului pasaj din Ilustri francmasoni: „In 1944, D. Ruggenborg nota: «...cred ca Mussolini si Hitler sunt doua exemple potrivite pentru faptul ca asemenea personaje, aparent impotriva Francmasoneriei, ar trebui analizate cu mai multa atentie.»”30.Hitler, „a fost initiat in 1922, intr-o loja din München. A fost creatia francmasonilor din Vest(;). Hitler a aparat interesele Francmasoneriei si pe unii dintre frati, care, ulterior, au ocupat pozitii influente in Parlamentul National Socialist German”31.

        30 Emilian M. Dobrescu, Ilustri francmasoni, Editura Nemira, Bucuresti, 1999, pag. 83
        31 ibidem, pag. 79

„D. Ruggenborg relateaza cum Mussolini a interzis nu Francmasoneria din care faceau parte si fascisti, ci doar «directia romana» a Marelui Orient de Italia(;), sporind astfel influenta in Italia a Marii Loji Unite de Anglia”32.

        32 ibidem, pag. 83

Bun, fie chiar si-asa: Masoneria anexa a iudaismului, Hitler mason si, implicit, subordonat puterii iudaice.
Totusi, cum ar fi putut, fie si numai o singura clipa, unor decidenti evrei, sa le treaca prin minte gandul de-a ordona uciderea unor membri ai propriei lor etnii, si inca in proportii de genocid?
Mai ales, data fiind admirabila solidaritate intraetnica, specifica, poate in cel mai inalt grad cu putinta, tocmai Neamului Evreiesc.

    Studiul Degenerarea Rasei Jidanesti33, al doctorului Paulescu, schiteaza o posibila pista:
    „Cuvantul degenerare (de la genus: gen), – cand e aplicat la o rasa de oameni, – insemneaza o alteratie a caracterelor genului omenesc.
Adeseori, insa, cuvantul Gen e inlocuit in limbagiul stiintific, prin cuvantul Specie.
Sub influenta unor cauze morbide – care provoaca leziuni, in sistemul nervos si mai ales in creer, – rasa degenerata isi schimba caracterele speciei umane.
Ea intra in domeniul Patologiei si se degradeaza din ce in ce, – prin diverse malformatii si prin turburari in functiile organelor, – pana ce ajunge, in cele din urma, sa fie compusa din schilozi, nebuni, epileptici, imbecili sau din monstrii idioti,...ce-s incapabili sa se mai reproduca”34.

33«Jidanesti» este termenul continut de titlul cercetarii respective; si sub care, evident cu modulatiile gramaticale de de rigoare, sunt desemnati Evreii ori de cate ori Nicolae Paulescu ii metioneaza  in cuprinsul ei.

            34 Nicolae C. Paulescu, Degenerarea Rasei Jidanesti, Bucuresti, 1928, pag. 11

    „Degenerarea e expresia unor lesiuni atrofice sau malformatiuni localisate in anumite teritorii din scoarta creerului, – si care se transmit prin hereditate”35.
„Leziunile atrofice ale scoartei creerului, – ce sunt proprii degenerarii, dau loc la tulburari in sensibilitate, – in motilitate, – in instincte, – si in vointa”36.
„Anomaliile congenitale ale creerului dau nastere la tulburari in desvoltarea oaselor craniului, ale trunchiului si ale membrelor”37.

        35 ibidem, pag. 17
        36 ibidem, pag. 25
        37 ibidem, pag. 20

„Degenerarea Jidanilor(;) e datorita transmisiei hereditare a malformatiilor creierului”38.
„Talmudul [«expresia scrisa a Torei orale», cf. Alexandru Safran, Israel si radacinile sale, pag. 49] impune Jidanilor, – ce-s degenerati prin hereditate, – o(;) cauza de degenerare dintre cele mai eficace,...anume: Casatoria numai intre consangeni.
Aceasta cauza isi a aratat efectele degenerative funeste asupra Nobililor, din diverse Tari, cari se casatoresc numai intre ei”39.

        38 ibidem, pag. 14
        39 ibidem, pag. 15

Marturisesc ca, cel putin pentru mine, e verosimil ca perspectiva producerii unei astfel de catastrofe intraetnice nu l-ar putea lasa indiferent pe nici un conducator etnic, indiferent al carui Neam periclitat. Si ca, in ultima instanta daca i-ar sta in putere, ar recurge, desi cu cea mai crancena strangere de inima, la cel mai dramatic remediu: suprimari fizice de degenerati irecuperabil40.

40 Ceea ce insa nu pot crede, si, indraznesc sa afirm ca orice om cu minima judecata de bun simt, nicidecum neaparat medic ori genetician, refuza si el sa creada, este altceva. Anume afirmatia aceluiasi doctor Paulescu, potrivit careia intreaga etnie evreiasca este degenerata: „Jidanii formeaza, in Omenire, o rasa, particulara, ce e degenerata”., ibidem, pag. 11
Am tot respectul pentru calitatile de cercetator ale savantului Paulescu, concretizate in multiple si profunde studii si descoperiri stiintifice, dar consider ca a procedat total neonest cand, prezentand fotografiile a doi Evrei retardati (vezi paginile 22 si 23 ale studiului citat), a extrapolat exceptia, decretand-o regula, si inca absoluta.

                Iar relativa nedezvoltare din anii ’30 a geneticii nu-l poate scuza.
Caci, acei Evrei despre care, in Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria, afirma tot el ca sunt strategii ce diriguiesc Francmasoneria Mondiala nu pot, fireste, in nici un caz, sa fie niste retardati.
Mai mult, atatia si-atatia Evrei obisnuiti, cu care oricine isi intersecteaza curent pasii, sau chiar sta de vorba, e evident ca sunt normal constituiti.
Si ce sa mai spun de un Lazar Saineanu (asistentul la catedra al lui Bogdan Petriceicu Hasdeu si autor al pertinentei cercetari de folclor Basmele Romanilor), ori de un Moses Gaster (contemporan cu Mihail Eminescu si eminent etnolog)… Pot fi ei, oare, retardati?...

Mai mult, am sentimentul ca Nicolae Paulescu opereaza cu o premisa falsa.
Dupa parerea mea, exemplul pe care-l ofera drept analogie (al unor familii nobiliare de la Curtile Europei Apusene) priveste numai acele casatorii intre rude de sange cuprinse intre gradele I-IV rudenie (adica incepand cu frate-sora si incheind cu veri primari).
Ori tot experienta geneticii statueaza ca dincolo de acest grad (adica deasupra lui) incrucisarile intre consangeni nu numai ca n-aduc nici un prejudiciu descendentilor, ci, dimpotriva, le sunt benefice, conferindu-le acestora un plus de vigoare psihica si fizica.
Si imi este imposibil sa cred ca un intreg popor se poate incrucisa numai frate-sora sau, in cazul cel mai putin rau, var primar-vara primara.
Ca respectiva incrucisare distructiva poate fi practicata de un segment minoritar al etniei, mai consistent procentual – posibil (tinand cont de relatarile Vechiului Testament) – la Evrei decat la alte Neamuri, imi pare mult mai aproape de adevar.

Iar in Stalin inclin a nu vedea deloc un «mare caz», o exceptie. Insusi numele lui – Djugasvili – imi da o indicatie nepretuita despre ”gruzinitatea” lui. Si presupun ca, de asemenea, oricui a aflat ce-nseamna tradus...
    Asa ca nu ma prea surpinde sa aflu ca „pe 27 septembrie 1944, la solicitarea sovieticilor generalul american Donovan punea la dispozitie lista completa cu personalul O.S.S. din Bulgaria, Romania, Cehoslovacia, Iugoslavia si din zonele ocupate de Armata Rosie. Din acel moment insa, toti partizanii din Europa de Est si din Balcani care avusesera legaturi cu ofiteri O.S.S. au fost trecuti pe listele negre ale N.K.V.D. Ofiterii O.S.S. priveau neputinciosi cum colegii lor de la N.K.V.D. suprimau pas cu pas opozitia la dominatia comunista din zonele eliberate de Armata Rosie”41.

41 Cristopher Andrew & Oleg Gordievski, K.G.B., Editura All, Bucuresti, pag. 231, apud Nicolae Mitrica, Episoade dintr-un razboi nedeclarat, partea a VI-a, in Revista Francmasoneria. Dezvaluiri cutremuratoare, nr. 10/2003, pag. 22

    Si-atunci citatul din Jewish Banker – „S-ar putea spune ca Marxismul este cel mai inversunat dusman al Capitalismului, care pentru noi e sfant. Pentru simplul motiv ca ei sunt poli opusi, ei ne dau noua cei doi poli ai Pamantului si ne permit sa-i fim noi axa. Acesti doi oponenti Bolsevismul si noi insine ne gasim identificati in Internationala. Acesti doi oponenti, care constituie doctrina celor doi poli ai societatii, se intalnesc in unitatea de scop, care este reinnoirea societatii de sus prin controlul avutiei si de jos prin revolutie.”42– sa fie oare o naivitate?...

42 Citat din Jewish Banker, de Comte de Saint-Aulaire din Geneve contra la Paix, Librarie Plan, Paris, 1936, apud [O.L. 1(7)], pag. 10

    La fel si urmatorul, din The American Hebrew. Adica: „Revolutia din Rusia a fost produsul creierelor evreiesti, a nemultumirii evreilor, a planificarii lor, al carei scop este sa creeze o noua ordine in lume. Ceea ce a putut sa fie realizat atat de bine in Rusia datorita creierelor evreiesti, din cauza nemultumirilor lor si prin planificarea lor, prin acelasi efort intelectual si fizic va trebui sa poata deveni o realitate si la scara mondiala”43.

            43 The American Hebrew, 20 septembrie 1920, apud [O.L. 1(7)], pag. 8

Sau poate chiar acesta, din The Jewish World...:„Marele ideal al iudaismului este ca intreaga lume sa fie imbibata cu invatatura iudaica, si apoi, intr-o Fraternitate universala, a natiunilor – de fapt intr-un mare iudaism – toate rasele si religiile individuale sa dispara”44.

            44 The Jewish World, 9 februarie 1883, apud [O.L. 1(7)], pag. 7

    Adaug, mai mult din scrupulozitate, ca in aceeasi culegere biografica Ilustri francmasoni il regasesti si pe Churcill, Sir Winston Leonard Spencer (pag. 55), alaturi de Roosevelt Franklin Delano (pag. 84), Washington George (pag. 85) sau Truman Harry S. (tot la pag. 85). Ca sigla Statelor Unite ale Americii (pe care o poti vedea in format mare pe zidul Ambasadei S.U.A.) are deasupra (semnificatie definita limpede de heraldica) capului vulturului steaua cu sase colturi – a lui David –, formata din stelute intre care linia de unire trebuie trasa mental...

(...)in legatura cu eventualitatea posibilitatii de a i se permite crestinismului existenta in Masonerie, gasesti in lucrarea Ordinul Masonic Roman precizarea:
-    „aprilie 1929: gr. 30, Octavian Goga militeaza pentru fondarea Blocului crestin francmasonic.
-    «d. Octavian Goga, care desi este mason, habar n-are de rostul francmasoneriei, caci si-a permis sa vorbeasca in loja despre crestinism – greseala ce masonii ce masonii nu ii vor ierta niciodata. D[omnul] Goga a mers asa de departe cu naivitatea sa, incat a propus ca Loja Nationala sa se numeasca Loja Crestin-Nationala.»(V.Trifu, 1932)”50

50 Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman, pag. 344

Iar Nichifor Crainic, in Ortodoxism si Masonerie, exprimandu-se asupra motivului prezentei Bibliei ca obiect ritualic in anumite loji, comenteaza:
„Francmasonii romani de rit scotian(;) zic: «Noi nu suntem impotriva ortodoxiei cum sunt cei de la Marele Orient. Noi admitem Biblia. Noi juram pe Biblie».
Ce e adevarat din toate astea?
Masoneria, fie scotiana, fie cealalta, e un fel de religie deandoaselea. Ea are temple, un cult organizat cu diferite ritualuri si o serie de obiecte simbolice. Intre aceste obiecte simbolice, masoneria scotiana admite si Biblia. Ce inseamna aceasta? Ca masoneria admite doctrina cuprinsa in Biblie? In cazul acesta ea n-ar fi decat o secta religioasa ca multe secte nascute din crestinism. Dar nu! Biblia in masonism are cu totul alta semnificatie. Sa consultam cartea domnului Eugen Lannhoff. «Biblia, raportorul si compasul» – zice dansul – «sunt cele trei mari lumini ale masoneriei».
«Biblia, lumina de deasupra noastra, NU CA AUTORITATE DOGMATICA, ci ca expresie a credintei intr-o ordine morala universala!»
Adica un simplu simbol, ca raportorul, «lumina din noi» si ca compasul, «lumina din jurul nostru». Prin urmare, in masonerie Biblia joaca un rol de simbol exact ca oricare alt obiect, de pilda compasul si raportorul. In locul ei ar putea si o strachina sa insemne acelas simbol, fiindca sensul simbolic nu se leaga de autoritatea dogmatica a Bibliei! Dar ce mai inseamna Biblia daca o despoi de autoritatea dogmatica a doctrinei revelate? Nu e vorba aici de o suprema batjocura ce se aduce divinei carti, reducand-o la sensul pe care il pot avea un sort, o mistrie, sau un compas?”(Nichifor Crainic, Ortodoxism si Masonerie, in Ioan M. Mares, Francmasoneria in filmul «Ecaterina Teodoroiu», 1933, pag. 54, 55)
Cat despre autoprezentarea ca deiste a unora dintre loji, acelasi Nichifor Crainic, noteaza:
„Nu exista o separatie intre cele doua masonerii: cea scotiana si cea a Marelui Orient. Ele lucreaza mana in mana. Numai ca cea scotiana se marturiseste deista. Aceasta nu inseamna in nici un caz ca admite crestinismul. Deismul e o conceptie filosofica ce admite la originea lumii un principiu abstract, creator si impersonal, cu care insa lumea nu mai are nimic deaface. In fond, aceasta invatatura nu este decat o nuanta a ateismului, un ateism camuflat. Formula simbolica din ritul scotian «in numele marelui arhitect al tuturor lumilor», dupa insasi interpretarea pe care o da d. Eugen Lannhoff, nu inseamna o formula de credinta intr-un dumnezeu personal. Ea e mentinuta ca o expresie pur simbolica pentru a impaca pe cei cari vin in masonerie cu convingerile religioase ale Bisericii”., ibidem, pag. 54
„Toate afirmatiile mele au un caracter obiectiv. Ele se intemeiaza pe o carte monumentala Die Freimaurer de d. Eugen Lannhoff, mason convins, aparuta in 1929 la Viena. Cartea mi-a fost daruita de distinsul meu prieten dr. Heinrich Studer, proprietarul editurii Amaltheea, unde a aparut lucrarea. Die Freimaurer, adica Francmasonii, e o carte de expunere si aparare a institutiei oculte alcatuita dupa documente ce i s-au pus la dispozitie autorului de lojile masonice. Prin urmare, o carte incontestabil masonica”., ibidem, pag. 53

In 1937 Corneliu Zelea Codreanu face in mass-media, precum bine se stie, „declaratia51 ca in caz de venire la guvern, in 48 de ore(;) va completa alianta traditionala cu Franta prin alianta eficace cu Germania52”53.

51 In urma careia, „la 27 mai 1938 Tribunalul Militar Bucuresti executand ordinul dictatorului Carol al II-lea l-a condamnat(;) la 10 ani inchisoare pentru «tradare»”., Serban Milcoveanu, Atentatul din 21 septembrie 1939 contra lui Armand Calinescu si epoca 1930-1950, Editura TCM Print, Bucuresti, 2004, pag. 118

52Alianta gratie careia, daca s-ar fi-ncheiat, „Germania: a) putea incepe razboiul antisovietic inainte de inarmarea [masiva a] U.R.S.S.-ului inceputa in 1939-1940 si b) nu avea in nici un fel nevoie de razboiul inutil si fratricid cu Franta si Anglia”.(ibidem, pag. 119) Aceasta deoarece „cu lantul muntilor Carpati si cu petrolul din Valea Prahovei Romania este cheia continentului Europa”., ibidem

        53 ibidem, pag. 118

Dar, „la intrevederea de la Berchtesgaden, din 24 noiembrie 1938, Adolf Hitler n-a spus nici un cuvant in legatura cu Corneliu Z. Codreanu si cu proiectul unanim stiut in Europa al asasinarii lui in inchisoare. Fata de aceasta abtinere, regele Carol al II-lea a inteles posibilitatea unui asentiment si a intrebat: «Aceasta inseamna in politica interna ca am mana libera?»”54

        54 ibidem

„Marele Führer Adolf Hitler a raspuns: «Da, in politica interna aveti mana libera».
Si-au strans mainile”55.

            55 ibidem

    Si, mai departe, „in noaptea de 21/22 I 1941 Adolf Hitler cheama la telefon pe Ion Antonescu: «Pentru ce te-ai oprit? Intra cu tancurile in sediile lor si svarle-i afara»”56.

56 Serban Milcoveanu, Corneliu Z. Codreanu altceva decat Horia Sima, vol.II, Editura Crater, Bucuresti, 1996, pag. 79


Iar cand asupra legionarilor care „dupa asa-zisa rebeliune legionara se refugiaza in Germania, in februarie 1941, (;)in loc sa li se asigure libertatea si imunitatea(;) s-a actionat cu masuri de constrangere”57: „autoritatile naziste faceau aplicarea doctrinei politice a lui Alfred Rosenberg, care preconiza slabirea si chiar nimicirea elitelor nationaliste din tarile ocupate sau aliate(;)”58.

57 Carol Papanace, Prefata la volumul Constantin Papanace Diverse stiluri de lupta politica, Tipografia INFCON S.A., Constanta, 2005, pag. 9
            58 ibidem

    Dar puterea comunista nu tot distrugerea acelorasi elite o viza?...
    Iata ce scrie negru pe alb in procesul-verbal al conferintei ce a avut loc la Ministerul Afacerilor Interne, din Romania, la 18 mai 1948, referitoare la pozitia fata de Miscarea Legionara: „Sedinta este deschisa de domnul ministru Teohari Georgescu, care expune «Pozitia fata de miscarea legionara». Domnul ministru a aratat ca dupa 6 martie 1945 in fata noastra s-a pus problema de a infrange pe toti dusmanii poporului.
Legionarii au fost, sunt si vor fi printre cei mai primejdiosi dintre dusmani”59.

59 1948 mai 18. Proces-verbal al conferintei ce a avut loc la Ministerul Afacerilor Interne referitoare la miscarea legionara, Arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, fond documentar, dosar nr. 45, f.1-4 – in volumul: Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, ”Bande, banditi si eroi”. Grupurile de rezistenta si Securitatea (1948-1968). Documente, Editura Enciclopedica, Bucuresti, 2003, pag. 43

    Dar cel mai dur dintre regimurile detentiei politice post ’45, cel de disolutie a personalitatii prin tortura permanenta, pe care detinutii erau fortati sa si-o aplice RECIPROC, asupra cui a fost utilizat60?61

            60 Si cine l-a dirijat?

Makarenko, specialistul sovietic in practicarea celor mai diabolice tehnici de torturare, din ordinul cui superviza si indruma, in Romania, cu maxima minutiozitate, preparativele declansarii «morbului Pitesti»? Vezi pe larg Reeducarea prin tortura (denumirea exacta: Gheorghe Boldur Latescu si Filip-Lucian Iorga, Genocidul comunist in Romania, vol. IV, Reeducarea prin tortura, Editura Albatros, Bucuresti, 2003).

Ana Pauker („Hana Rabinsohn”(Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol. II Teroare. Crime. Turnatori. Colaborationisti, Editura Tesu, Bucuresti, 2004, pag. 11)) ce origine etnica avea? „De la Tatiana Pauker-Bratescu, fiica Anei Pauker si a lui Marcel Pauker, provine o nota biografica exacta”(ibidem, pag. 12). Extrag din ea: „«La unul dintre frati, Zalman Rabinsohn, a tinut enorm; acesta, de altfel, avea sa revina in Romania din Israel, unde plecase inainte de 23 august 1944, a fost profesor de ebraica si poet»”(ibidem); „«a facut scoala elementara si, dupa cum am aflat din povestirile Bellei, matusa mea, a fost si la Heider, scoala religioasa pentru baieti, la Bucuresti, unde, printr-o exceptie a fost si ea admisa”., ibidem

Dar Alexandru Nicolschi? Vezi sectiunea Alexandru Nicolschi, sau cum devine un evreu general de securitate  – al treilea capitol din Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol.I, Despre calai si despre victime, Prefata de Razvan Theodorescu, Cuvant inainte de Sorin Rosca Stanescu, Editura Ziua, Bucuresti, 2003, pag. 125-136.
Si afla-i, chiar din propriile-i cuvinte, povestea numelui: „«Initial, numele meu a fost Boris Grunberg, dar in mai 1941 am plecat din URSS cu o misiune in Romania, cand am fost prins si ca sa-mi pot ascunde trecutul si misiunea mi-am schimbat numele in Nicolschi Alexandru Sergheevici; sub acest nume am fost cercetat de Organele Biroului II Bucuresti si sub acest nume ma recomand pana astazi»”., Alexandru Nicolschi, Autobiografie-sinteza, in Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol.I, Despre calai si despre victime, pag. 127

61 Studiul Gheorghe Boldur Latescu si Filip-Lucian Iorga, Genocidul comunist in Romania, vol. IV, Reeducarea prin tortura, Editura Albatros, Bucuresti, 2003, sau articolul Ionut Baias, Cine si de ce conduce Romania, Revista Permanente, Anul VIII, nr. 8, august 2005, pag. 20 – ca sa iau doar doua exemple – sunt extrem de elocvente in acest sens. (…)


Si, totodata, nici nu vad cum ar fi putut legionarii sa aibe interes de-al suprima pe Nicolae Iorga. Adica pe cel care, de la tribuna Parlamentului, in sedinta publica a Camerei Deputatilor, ii acuza, cu argumente, pe Evrei de „tentativa de asasinat care se face impotriva noastra ca natiune dominanta, de catre acei cari imbraca formele cele mai vulpine ca sa-si arate dorinta de a fi bunii nostri frati”62.

62 Nicolae Iorga, In Chestia manifestatiilor studentesti, Discurs rostit in sedinta din 17 decembrie 1909 a Camerei Deputatilor, in Nicolae Iorga, Discursuri Parlamentare, vol. I-iu, partea I-a, Editura Bucovina, I.E. Toroutiu, Bucuresti, 1939, pag. 362, [D.P.v.I.p.I]

Si care, de la aceeasi tribuna, dizerta despre, „acea fireasca legatura, (;)intre agitatia socialista si tendinta evreiasca de a avea la noi mai mult decat toata averea noastra, decat tot creditul nostru, decat toata inraurirea asupra vietii noastre politice”63.

63 Nicolae Iorga, Chestia agitatiilor evreiesti, Discurs rostit in sedinta din 11 februarie 1910 a Camerei Deputatilor, in [D.P.v.I.p.I], pag. 392

Pot insa crede ca, daca Evreii ajunsesera stapanii Statului sovietic, iar N.K.D.V.-ul (K.G.B.-ul) este Organ de Stat, teza potrivit careia Traian Boieru (seful asasinilor fizici ai marelui savant Roman) era, de fapt, agent sovietic, infiltrat in Miscare ca membru cu scopul de a o compromite, nu tine deloc de domeniul fanteziei.



Extras din lucrarea: Radu Mihai Crisan, Secretul sabiei de foc(;), Editura Cartea Universitara, Bucuresti, 2006

                               ISBN (10) 973-731-442-5; ISBN (13) 978-973-731-442-0
                                                       - CopyFREE -.

Preluare de la:


pus acum 16 ani
   
Lini121
Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
MASONERIE + COMUNISM + FASCISM = IUDAISM

(…)nu exclud absolut deloc, cel putin ca ipoteza de lucru, posibilitatea ca insusi Razboiul al II-lea mondial sa nu fi fost decat o imensa, perversa si sangeroasa cacialma, etapa strategica a obtinerii mult-trambitatei globalizari, adica a statului unic planetar.
    Imi staruie in minte cuvintele incredintate hartiei in 1945, pe-ascuns, de Constantin Radulescu Motru, in jurnalul sau secret: „Victoria pe care o urmaresc aliatii este in contra nationalismului, iar nu contra industrialismului, sau chiar a militarismului german. De-aceea Roosevelt, in discursul pe care avea sa-l pronunte, daca nu murea, vorbeste de bunele relatii intre natiuni, si(;) acelasi limbaj il tine si urmasul sau Truman, inaintea Congresului Statelor Unite. Aceeasi cauza explica si apropierea dintre Statele Unite ale Americii si Republicile sovietice(;): ura pe care o au amundoua in contra ideologiei nationaliste”19. Si, nu intamplator „toti ministrii nostri se intrec, care mai de care, sa faca abstractie de diferentele de etnicitate in numirile de functiuni si in masurile de legislatie administrativa si scolara. In Moldova sunt preferati evreii, iar in Transilvania ungurii. La noi adevaratul inteles al cuvantului fascist, nu este altul decat nationalist”20.

19 Constantin Radulescu Motru, Revizuiri si adaugiri, vol.III, Editura Floarea Darurilor, Bucuresti, 1999, pag. 169, 170
            20 ibidem, pag. 170

Insa, nota bene, doar nationalist roman, caci, isi continua acelasi Constantin Radulescu Motru confesiunea, „pentru anii, cati imi vor fi dati sa mai traiesc, cititul nepotolit pe care-l practicam mai inainte ar fi chiar pentru mine un izvor de vesnica neliniste si mahnire. (;)Se vor publica in Romania numai scrieri politice de patima adanca, dar de gandire superficiala. In ziaristica vor domina intelectualii evrei, cari au talentul sa scrie despre orice, si in fond despre nimic serios. Se va continua propaganda de astazi in contra rasismului si a tiraniei hitleriste, simple pretexte pentru evrei de a ascunde sub ele, pentru ochii romanilor, adevaratele lor interese. Intelectualii romani(;), de frica cenzurii, caci cenzura va dura si dupa incheierea pacii, (;)se vor margini la banalitate. Publicatiile cu continut filosofic, cu deosebire, se vor reduce la repetarea cliseelor preferate de partidul de la guvern”21.

            21 ibidem, pag. 37

    Dar cum s-ar putea ca doua sisteme politice si economice atat de trambitat contradictorii intre ele – capitalismul si comunismul –, respectiv cele doua omnipotente «superputeri» mondiale, chiar si numai sa sugereze cuiva tabloul a doua brate, aparent independente si opuse, ale unuia si aceluiasi creier arhipotent dar greu vizibil?

    M-a framantat aceasta intrebare. Am forat. Si astfel, in spiritul fidelitatii fata de obiectivitatea stiintifica, asa precum am precizat si cu alt prilej22, nu pot face abstractie nici de faptul ca in consistentul dictionar de personalitati evreiesti, scris numai de autori evrei, tradus in romaneste de un colectiv condus de o evreica si publicat in anul 2001 la editura Hasefer – oficial evreiasca, Karl Marx este prezentat ca «descendent (atat dupa mama cat si dupa tata) al unei lungi genealogii de rabini», iar o seama dintre conducatorii la varf ai loviturii de stat bolsevice si, totodata ai regimului comunist sovietic sunt si ei prezenti.

22 In interviul pe care doamna doctor Irina Airinei, redactor la Radio Romania Cultural, mi l-a luat in ziua de 9 august 2005, privitor la lucrarea Testamentul politic al lui Mihai Eminescu. Interviu publicat sub forma de brosura, in acelasi an, la editura bucuresteana Cartea Universitara.

    De asemenea, in acelasi spirit de onestitate stiintifica, nu pot nesocoti nici elemente precum:
-    prezenta in acelasi dictionar de personalitati iudaice, a unei ample rubrici biografice dedicate bancherilor Rotschild;
-    sau includerea in prestigioasa lucrare Ilustri francmasoni (aparuta in 1999 la Editura Nemira), atat a lui Hitler cat si a lui Mussolini, in contextul in care analiza comparativa a celor doua culegeri biografice, reliefeaza prezenta, deloc rara, in lume, la nivelul conducerii francmasonice superioare a unor proeminente personalitati evreiesti.

Prin urmare, la aflarea unor astfel de stiri, este oare nejustificat din parte-mi nu sa contest, ci sa manifest doar o circumspectie metodica, descartiana daca vrei, asupra veridicitatii felului in care, manualele contemporane de istorie si majoritatea mass-mediei oficiale comenteaza, de exemplu, realitati de rascruce ale istoriei universale, cum sunt al doilea Razboi mondial, capitalismul si comunismul?
Sigur, cetitorul meu drag, parca te-aud deja cum, perfect legitim, ma vei intreba acum cu stupoare:
«– Bine, dar asta, domnule Crisan, inseamna ca dumneavoastra luati in calcul inclusiv ipoteza extraordinara ca Hitler, adica persoana care a ordonat si condus un genocid asupra evreilor, era, de fapt, agent iudaic? Ori asta-i culmea absurditatii!... Afara doar daca sustineti ca de Holocaust este vinovat cu totul altcineva, sau chiar negati existenta Holocaustului.»

Iar intrebarea ta e mult prea grava si mult prea esentiala spre-a ma preface, chiar in conditiile actualei legislatii penale, ca n-am auzit-o.
Asadar iti raspund. Si, fara a nega nici existenta genocidului in masa asupra evreilor, nici rolul detinut de Hitler in desfasurarea lui, iti redau intocmai, si sub beneficiu de inventar, o suita de paragrafe pe care le gasesti in lucrarea: Protocoalele Kogaionului. Teze si ipoteze consemnate si autentificate de Ion Coja pentru a se intelege si evalua corect Contenciosul Romano-Evreiesc, inclusiv – asa numindu-l unii – «Holocaustul din Romania».
Iata-le:
„In mediile interesate si cat de cat informate asupra celor petrecute in anii aceia, circula teorii si teze care leaga chiar derularea Holocaustului de o complicitate evreiasca, a unor evrei, a unor lideri evrei, a unor interese evreiesti. Este exclus ca liderii evrei de azi sa nu cunoasca aceste teze, care incrimineaza in modul cel mai sever cu putinta. Opinia publica asteapta o dezmintire categorica si bine argumentata din partea evreimii, a celor in drept, dar si datori s-o faca, prin care sa se puna capat acelor speculatii care dau Holocaustului o dimensiune si mai odioasa decat cea reala. Probabil reala!...
Avem in vedere pe cei care leaga desfasurarea Holocaustului de teoriile rasiste la care au aderat multi lideri de constiinta evei, chiar inainte de instalarea la putere a nazismului, teorii potrivit carora omul trebuie sa intervina pentru indepartarea din viata sau de la procreatie a exemplarelor umane tarate, biologic nereusite. Nici un popor nu duce lipsa de asemenea «rebuturi» umane. Viata de ghetou a dus si la aparitia unui mare numar de evrei degenerati, a unor «evrei de calitate inferioara». Ipoteza prezentata de B.B.C., cu ani in urma si apartinand unui istoric englez, potrivit caruia lagarele naziste de concentrare si exterminare i-au «selectat» indeosebi pe evreii care nu corespundeau unor parametri antropometrici anumiti. Semnul de recunoastere a acestor evrei de calitate inferioara se pare ca a fost in primul rand saracia, neputinta de a accede la un standard de viata cat de cat civilizat. Oricum, este bine cunoscut faptul ca atunci cand Hitler le-a cerut evreilor sa paraseasca Germania, nu toti evreii au putut si au avut unde sa plece. Se pare ca liderii comunitatii evreiesti au fost cei care au decis, prin liste inaintate oficialitatilor germane, care evrei urmau sa plece din Germania, salvandu-se astfel, si care evrei ramaneau in Germania, pentru a umple lagarele de exterminare! Ceva similar s-a petrecut si in Basarabia. Cu putin inainte de declansarea razboiului au parasit Basarabia zeci de familii de evrei bogati, informati asupra faptului ca urmeaza a se petrece in Basarabia evenimente grave, scapate de sub controlul legilor. La fel cum, in aceiasi ani, plecarea in Palestina salvatoare nu era accesibila tuturor evreilor din Romania, ci se facea dupa anumite criterii, inclusiv criterii biologice: tinerete, inzestrare fizica si intelectuala, stare de sanatate perfecta etc.(;)
Surse orale evreiesti acrediteaza ideea ca printre evrei este destul de bine cunoscuta aceasta cutremuratoare dimensiune a Holocaustului! Numai ca interdictia de a comenta in public aceasta stupefianta eventualitate este absoluta pentru evrei.
Cat priveste teza (ipoteza) istoricului englez, acesta si-a prezentat-o sub forma unei piese de teatru care, a doua zi dupa premiera, a fost interzisa de cenzura britanica, gest care nu se mai petrecuse de cateva secole in Anglia. In motivatia interventiei, organele de cenzura au afirmat ca nu pun in discutie interpretarea data Holocaustului, asupra careia numai specialistii se pot pronunta, ci iau in consideratie sensibilitatea celor care au suferit in Holocaust si pe care ii va rani prea dureros teza autorului. Din pacate nici pana azi specialistii, in primul rand specialistii evrei in istoria Holocaustului, nu au dat raspuns cumplitelor acuzatii formulate de autorul englez, al carui text si ale carui argumente, au ramas necunoscute, au fost scoase din circuitul public al informatiilor”23.

23 Ion Coja, Protocoalele Kogaionului. Teze si ipoteze consemnate si autentificate de Ion Coja pentru a se intelege si evalua corect Contenciosul Romano-Evreiesc, inclusiv – asa numindu-l unii – «Holocaustul din Romania», Uniunea Vatra Romaneasca, Editura Tara Noastra, Bucuresti, 2004, pag. 13-15

Iar, ca replica, tu imi vei spune, ca, din respectivul citat nu reiese nicidecum ca Hitler le-ar fi fost evreilor subordonat, ci doar ca liderii acestora, chiar daca or fi operat acea cutremuratoare selectie, nu e exclus s-o fi facut impotriva vointei lor ea fiind, in conditiile descrise, singura posibilitate de a-si salva macar o parte din conationali.
Si-ar fi neonest sa-ti tainuiesc ca si eu mi-am spus la fel. Din fericire insa am gasit un inceput de speranta ca pot iesi din impas – urmatoarea lamurire editoriala, aflata la pagina 204, in monografia Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman: „Nu am publicat, desi am avut la dispozitie, listele membrilor lojilor pur evreiesti, aflate in subordinea Ordinului B’nei B’rith (Fiii Aliantei24), Districtul IX Romania, de alta factura si structura decat cele din obedienta Ordinului Masonic Roman”25.

            24 Alianta pe care Alexandru Safran, o explica astfel:
„Dumnezeu i se reveleaza lui Abraham, in mod individual, in Tara Sfanta si ii porunceste printr-o mitva, care va primi mai tarziu pe Sinai confirmarea sa toraica de a aplica «pecetea» naturala, de a inscrie «semnul» fizic al aliantei Sale cu el si cu posteritatea sa, in carnea sa. Dumnezeu a prescris circumcizia lui Abraham si a descendentilor sai, pentru a stabili pentru intotdeauna nu doar legatura dintre El, patriarhul evreu, si rasa sa, viitorul Israel, ci si, in acelasi timp, legatura dintre El si pamantul «peregrinarilor» lui Abraham, viitorul Eret-Israel”., Alexandru Safran, Poporul lui Israel si Tara lui Israel. Israel, «inima natiunilor»; Eret-Israel, sufletul universului, Curs tinut la Universitatile din Geneva, Amsterdam si Jyvaskyla (Finlanda), la Trinity College din Cambridge si la Sorbona. Expunere prezentata la Paris, la Conferinta rabinica europeana. In volumul: Alexandru Safran, Israel si radacinile sale, Editura Hasefer, Bucuresti, 2002, pag. 58, 59
„Eret-Israel, Tara lui Israel”.(ibidem, pag. 26) „Chiar inainte de a alege Israelul, si alegand Eret-Israel, Dumnezeu proclama ca intregul pamant si cu tot ce cuprinde acesta sunt ale lui”. (ibidem) „Israel este omul si poporul prin excelenta. Israel «este numit om», caci el este principiul vital al omului; Israel este numit popor, caci el este «inima natiunilor», potrivit specificarii Zoharului si a lui Rabi Iehuda Halevi (sec. XII)”., ibidem, pag. 27
„Dumnezeu, pedepsind Israelul, nu ii retrage niciodata dreptul asupra tarii pe care El i-a dat-o pe veci(;). De altfel, Israel nu poate renunta la Eret-Israel, caci nu renunti la un angajament uman si la o promisiune divina, nu se separa de o mostenire umana si de un dar divin”., ibidem, pag. 31, 32
„Israel ramane pentru totdeauna proprietarul uman al Tarii care apartine lui Dumnezeu, si pe care El a oferit-o poporului Sau”. (ibidem, pag. 32) „Eret-Israel traieste in inima lui Israel, caci Eret-Israel este «sotia sa din tinerete». Eret-Israel nu l-a schimbat pe Israel pentru un alt popor; Israel nu a schimbat Eret-Israel pentru o alta tara. Israel si Eret-Israel raman deci indisolubil uniti unul cu celalalt, caci ei raman, ambii, uniti cu Dumnezeu. Ori Dumnezeu nu a schimbat poporul Sau cu un altul”., ibidem, pag. 33
„Israel trebuie sa se identifice cu mitvot, cu poruncile divine cuprinse in Tora”., ibidem, pag. 25
„Tora constituie instrumentul spiritual al lui Dumnezeu pentru Creatia lumii, iar mitvot constituie instrumentul practic al omului pentru perfectionarea lumii”., ibidem

„Intreaga Tora, scrisa si orala”.,ibidem, pag. 49
„Tora scrisa ne incredinteaza secretele limbii sale originare, ebraica, ca si ale poporului ebreu”., ibidem
„Tora orala(;) reflecta structurile mentale proprii lui Israel si obtine aplicarea sa completa in Eret-Israel”., ibidem

„Dumnezeu ofera Tora oricui, cu conditia ca ea sa fie acceptata in totalitate, in unitatea ei material-spirituala. Dar numai Israel a acceptat-o cu aceasta conditie; el s-a angajat sa o aplice pretutindeni si sa o realizeze in Eret-Israel”., ibidem, pag. 52
„Promulgarea Torei lui Dumnezeu pe Sinai declanseaza intr-adevar sin a, ura natiunilor lumii impotriva poporului lui Dumnezeu. Popoarele pamantului nu-i iarta lui Israel faptul de a fi acceptat ceea ce ele au considerat inacceptabil”. (ibidem, pag. 52, 53) „Popoarele pamantului ataca deci Poporul lui Dumnezeu, Poporul Torei, a carui privire patrunzatoare supara, a carui voce persuasiva deranjeaza, a carui prezenta irita.
Popoarele pamantului, atacand Israelul vor, de fapt, sa-l atace pe Dumnezeu, a carui Tora au refuzat-o, a carui suveranitate au respins-o: «Ele urasc Israelul, deoarece il urasc pe Dumnezeu». Popoarele pamantului «ridicandu-se impotriva lui Israel, se ridica impotriva lui Dumnezeu». Dar ele nu-L pot sesiza, nu-L pot atinge decat prin Israel”., ibidem, pag. 53

Nu comentez...
Ci, doar continui citarea:

„Prin alianta carnala a circumciziei si alianta spirituala a Torei, Dumnezeu stabileste legatura integrala, totala, in acelasi timp materiala si spirituala, dintre israelit, poporul lui Israel si tara lui Israel.
Alianta circumciziei este o mitva a Torei, «care echivaleaza cu toate celelalte mitvot». Iata de ce, noteaza Gaonul din Vilna, mitva circumciziei este denumita pur si simplu brit, «alianta», caci adaugandu-se celorlalte sase sute douasprezece mitvot (valoarea numerica a cuvantului brit este de 612) ea completeaza numarul 613, numarul total de mitvot al Torei.
Alianta Torei este, de asemenea globala, caci Tora contine toate mitvot; iar singura mitva «studierii Torei» echivaleaza cu toate celelalte mitvot”., ibidem, pag. 59, 60

„«Alianta» care uneste pe Israel de Dumnezeul sau «este eterna», «nu va fi rupta niciodata», «nu e revocabila»; este o «alianta de sare»: sarea nu se schimba”., ibidem, pag. 65
„Confirmarea atasamentului Sau indestructibil fata de Israel se afla in faptul ca Israel traieste: el nu poate fi doborat in pofida suferintelor pe care le suporta. «Orice arma faurita impotriva lui va fi neputincioasa»”., ibidem, pag. 65
„Intr-adevar, Israel traieste, nu se schimba. Nu numai ca traieste, dar el nu se schimba. El este mereu, in esenta sa, in structura sa fundamentala acelasi”.,ibidem, pag. 64
„Uitarea de sine provocata de uitarea de Dumnezeu, de Tora(;), antreneaza pacatul cel mai grav, acela comis prin neglijenta”.(ibidem, pag. 70) „Cu toate acestea, zikaron, «memoria» evreului(;), ramane buna; in interioritatea sa ascunsa, ea ramane aproape intacta. Ea nu slabeste niciodata complet: ea nu slabeste decat la periferie. Zikaron nu il tradeaza niciodata pe evreu, fie el si neatent. Caci, in fond, evreul nu-si uita niciodata Dumnezeul sau; el nu-si uita de Tora sa; el nu uita de Poporul sau, Israel; el nu-si uita Tara, Eret-Israel”., ibidem, pag. 71
„Cat priveste disparitia lui Israel din lume, aceasta este exclusa, chiar din cauza «privilegiului» «Raspandirii» fizice a poporului evreu. Populatia evreiasca dintr-o regiune poate fi distrusa; evreii pot fi expulzati dintr-o tara, dar Israel nu ar putea fi «anihilat», fiindca Dumnezeu nu poate fi biruit”., ibidem, pag. 64
„«Elokei Israel», «Dumnezeul lui Israel», devenit Meleh «Regele lui Israel», Malhuto bacol masala, «Regalitatea Sa» se va impune tuturor, mai intai din teama – masala – pe care ea o va inspira, apoi ea va fi acceptata de toti cu bucurie: Regele lui Israel, recunoscut «Rege al intregului pamant» va domni atunci asupra tuturor – «Va Timloh al col maasseha» – din inaltul muntelui Sionului”., ibidem, pag. 69

Mihai Eminescu – ”nebun”, ”antisemit”, ”xenofob”, ”retrograd” (si, totdeodata, „mare precursor al legionarismului romanesc”(Constantin Papanace, MIHAI EMINESCU un mare precursor al LEGIONARISMULUI romanesc, Editia I-a, Editura Armatolii, Cetatea Eterna, 1951, coperta I-a - „Nimeni altul ca dansul nu este mai aproape de sufletul legionar”., ibidem, pag. 16)): „Cosmopolitismul e o simulatiune si nimic alta, el n-a fost niciodata un adevar. Strainii care au interese personale in Tara Romaneasca de es., vor simula totdeauna cosmopolitismul, pentru ca, declarandu-si adevaratele lor simtiri, ar putea sa pericliteze interesele lor individuale”., Mihai Eminescu, Manuscrisul Din sedintele Societatii Romania Juna. Nationalistii si Cosmopolitii, in Mihai Eminescu, Opere, vol. IX, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1980, pag. 457
Ceea ce nu-i impiedica prin nimic ca, din ratiuni tactice, sa se autoprezinte «romani»: „Cine va face lista functionarilor mai cu seama inalti, a pensionarilor, a deputatilor, a arendasilor bunurilor publice si [a celor] private, c-un cuvant a tot ce reprezinta circulatiunea si reglementarea vietii generale a tarii, va observa cu inlesnire ca franele stapanirii reale a[u] scapat din mana elementului autohton si istoric si a[u] incaput pe maini straine. Dar acest din urma element, aceasta formatiune(;) se pretinde romana? Neaparat se pretinde, caci altminterea n-ar avea pretext sa stapaneasca”., Mihai Eminescu, «Romanul» a contractat naravul..., Timpul, 29 iulie 1881, in Mihai Eminescu, Opere, vol. XII, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1985, pag. 267
„Popor, natiune e complexul de clase sociale al unor oameni de aceeasi origine etnica. Proprietarul mare, taranul, negustorul, breslasul sunt in acelasi mod popor; nimeni dintre acestia nu e mai mult ori mai putin popor decat fiecare dintre ei”., Mihai Eminescu, Un cenusar roman..., Timpul, 8 aprilie 1879, in Mihai Eminescu, Opere, vol. X, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1989, pag. 215

25 Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman. Mai putina legenda si mai mult adevar, cu un Cuvant inainte de Mihail Sadoveanu, Casa de Editura si Presa Sansa S.R.L., Bucuresti, 1993, pag. 204

Dar in ce consista atat de specialul caracter al acestui ordin? „Conducerea suprema a francmasoneriei universale o detine Ordinul international B’nai B’rith26 cu sediul la Chicago, impreuna cu formatiile secrete ascendente, B’nai Mosche, B’nai Israel, B’nai Zion, dominate ocult la randul lor de acei misteriosi Intelepti ai Sionului”27, afirma Florin Becescu.

26 Unii autori uziteaza forma «B’nai», altii prefera «B’nei». Insa, in oricare dintre cele doua maniere l-am gasi scris: este unul si acelasi cuvant.

27 Florin Becescu, Franc-Masoneria. Crima-Spionaj-Anarhie, Editura Ziarului «Porunca Vremii», Bucuresti, 1936, pag. 13

Asa o fi?

Aici publicatia evreiasca Israelite of America, privitor la intreaga Francmasonerie, nu numai strict la B’nai B’rith, consemneaza: „Francmasoneria este o organizatie evreiasca, a carei istorie, grade, simboluri si parole conventionale sunt evreiesti de la inceput pana la sfarsit”28.

        28 Israelite of America, 3 august 1866, apud Obiectiv Legionar, An II, nr. 1(7), ianuarie 2004, pag. 14, [O.L. 1(7)]

Iar Jean Bidegain, intr-un discurs tinut in fata Marelui Orient al Frantei, adauga: „Evreii, atat de remarcabili prin instinctul lor de dominatie si prin stiinta lor de a guverna, au creat Franc-Masoneria ca sa inroleze intr-insa oameni care, neapartinand neamului lor, se angajeaza totusi sa-i ajute in faptele lor, sa colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”29.

        29 din discursul lui Jean Bidegain in fata Marelui Orient al Frantei, 1905, in [O.L. 1(7)], pag. 14

Si-atunci cand imi vei replica cum ca Hitler a scos Masoneria in afara legii – cautand, prin aceasta, sa-mi sugerezi ca si daca a fost cumva mason, la un moment dat s-a razvratit impotriva Masoneriei –, te voi invita sa reflectezi asupra urmatorului pasaj din Ilustri francmasoni: „In 1944, D. Ruggenborg nota: «...cred ca Mussolini si Hitler sunt doua exemple potrivite pentru faptul ca asemenea personaje, aparent impotriva Francmasoneriei, ar trebui analizate cu mai multa atentie.»”30.Hitler, „a fost initiat in 1922, intr-o loja din München. A fost creatia francmasonilor din Vest(;). Hitler a aparat interesele Francmasoneriei si pe unii dintre frati, care, ulterior, au ocupat pozitii influente in Parlamentul National Socialist German”31.

        30 Emilian M. Dobrescu, Ilustri francmasoni, Editura Nemira, Bucuresti, 1999, pag. 83
        31 ibidem, pag. 79

„D. Ruggenborg relateaza cum Mussolini a interzis nu Francmasoneria din care faceau parte si fascisti, ci doar «directia romana» a Marelui Orient de Italia(;), sporind astfel influenta in Italia a Marii Loji Unite de Anglia”32.

        32 ibidem, pag. 83

Bun, fie chiar si-asa: Masoneria anexa a iudaismului, Hitler mason si, implicit, subordonat puterii iudaice.
Totusi, cum ar fi putut, fie si numai o singura clipa, unor decidenti evrei, sa le treaca prin minte gandul de-a ordona uciderea unor membri ai propriei lor etnii, si inca in proportii de genocid?
Mai ales, data fiind admirabila solidaritate intraetnica, specifica, poate in cel mai inalt grad cu putinta, tocmai Neamului Evreiesc.

    Studiul Degenerarea Rasei Jidanesti33, al doctorului Paulescu, schiteaza o posibila pista:
    „Cuvantul degenerare (de la genus: gen), – cand e aplicat la o rasa de oameni, – insemneaza o alteratie a caracterelor genului omenesc.
Adeseori, insa, cuvantul Gen e inlocuit in limbagiul stiintific, prin cuvantul Specie.
Sub influenta unor cauze morbide – care provoaca leziuni, in sistemul nervos si mai ales in creer, – rasa degenerata isi schimba caracterele speciei umane.
Ea intra in domeniul Patologiei si se degradeaza din ce in ce, – prin diverse malformatii si prin turburari in functiile organelor, – pana ce ajunge, in cele din urma, sa fie compusa din schilozi, nebuni, epileptici, imbecili sau din monstrii idioti,...ce-s incapabili sa se mai reproduca”34.

33«Jidanesti» este termenul continut de titlul cercetarii respective; si sub care, evident cu modulatiile gramaticale de de rigoare, sunt desemnati Evreii ori de cate ori Nicolae Paulescu ii metioneaza  in cuprinsul ei.

            34 Nicolae C. Paulescu, Degenerarea Rasei Jidanesti, Bucuresti, 1928, pag. 11

    „Degenerarea e expresia unor lesiuni atrofice sau malformatiuni localisate in anumite teritorii din scoarta creerului, – si care se transmit prin hereditate”35.
„Leziunile atrofice ale scoartei creerului, – ce sunt proprii degenerarii, dau loc la tulburari in sensibilitate, – in motilitate, – in instincte, – si in vointa”36.
„Anomaliile congenitale ale creerului dau nastere la tulburari in desvoltarea oaselor craniului, ale trunchiului si ale membrelor”37.

        35 ibidem, pag. 17
        36 ibidem, pag. 25
        37 ibidem, pag. 20

„Degenerarea Jidanilor(;) e datorita transmisiei hereditare a malformatiilor creierului”38.
„Talmudul [«expresia scrisa a Torei orale», cf. Alexandru Safran, Israel si radacinile sale, pag. 49] impune Jidanilor, – ce-s degenerati prin hereditate, – o(;) cauza de degenerare dintre cele mai eficace,...anume: Casatoria numai intre consangeni.
Aceasta cauza isi a aratat efectele degenerative funeste asupra Nobililor, din diverse Tari, cari se casatoresc numai intre ei”39.

        38 ibidem, pag. 14
        39 ibidem, pag. 15

Marturisesc ca, cel putin pentru mine, e verosimil ca perspectiva producerii unei astfel de catastrofe intraetnice nu l-ar putea lasa indiferent pe nici un conducator etnic, indiferent al carui Neam periclitat. Si ca, in ultima instanta daca i-ar sta in putere, ar recurge, desi cu cea mai crancena strangere de inima, la cel mai dramatic remediu: suprimari fizice de degenerati irecuperabil40.

40 Ceea ce insa nu pot crede, si, indraznesc sa afirm ca orice om cu minima judecata de bun simt, nicidecum neaparat medic ori genetician, refuza si el sa creada, este altceva. Anume afirmatia aceluiasi doctor Paulescu, potrivit careia intreaga etnie evreiasca este degenerata: „Jidanii formeaza, in Omenire, o rasa, particulara, ce e degenerata”., ibidem, pag. 11
Am tot respectul pentru calitatile de cercetator ale savantului Paulescu, concretizate in multiple si profunde studii si descoperiri stiintifice, dar consider ca a procedat total neonest cand, prezentand fotografiile a doi Evrei retardati (vezi paginile 22 si 23 ale studiului citat), a extrapolat exceptia, decretand-o regula, si inca absoluta.

                Iar relativa nedezvoltare din anii ’30 a geneticii nu-l poate scuza.
Caci, acei Evrei despre care, in Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria, afirma tot el ca sunt strategii ce diriguiesc Francmasoneria Mondiala nu pot, fireste, in nici un caz, sa fie niste retardati.
Mai mult, atatia si-atatia Evrei obisnuiti, cu care oricine isi intersecteaza curent pasii, sau chiar sta de vorba, e evident ca sunt normal constituiti.
Si ce sa mai spun de un Lazar Saineanu (asistentul la catedra al lui Bogdan Petriceicu Hasdeu si autor al pertinentei cercetari de folclor Basmele Romanilor), ori de un Moses Gaster (contemporan cu Mihail Eminescu si eminent etnolog)… Pot fi ei, oare, retardati?...

Mai mult, am sentimentul ca Nicolae Paulescu opereaza cu o premisa falsa.
Dupa parerea mea, exemplul pe care-l ofera drept analogie (al unor familii nobiliare de la Curtile Europei Apusene) priveste numai acele casatorii intre rude de sange cuprinse intre gradele I-IV rudenie (adica incepand cu frate-sora si incheind cu veri primari).
Ori tot experienta geneticii statueaza ca dincolo de acest grad (adica deasupra lui) incrucisarile intre consangeni nu numai ca n-aduc nici un prejudiciu descendentilor, ci, dimpotriva, le sunt benefice, conferindu-le acestora un plus de vigoare psihica si fizica.
Si imi este imposibil sa cred ca un intreg popor se poate incrucisa numai frate-sora sau, in cazul cel mai putin rau, var primar-vara primara.
Ca respectiva incrucisare distructiva poate fi practicata de un segment minoritar al etniei, mai consistent procentual – posibil (tinand cont de relatarile Vechiului Testament) – la Evrei decat la alte Neamuri, imi pare mult mai aproape de adevar.

Iar in Stalin inclin a nu vedea deloc un «mare caz», o exceptie. Insusi numele lui – Djugasvili – imi da o indicatie nepretuita despre ”gruzinitatea” lui. Si presupun ca, de asemenea, oricui a aflat ce-nseamna tradus...
    Asa ca nu ma prea surpinde sa aflu ca „pe 27 septembrie 1944, la solicitarea sovieticilor generalul american Donovan punea la dispozitie lista completa cu personalul O.S.S. din Bulgaria, Romania, Cehoslovacia, Iugoslavia si din zonele ocupate de Armata Rosie. Din acel moment insa, toti partizanii din Europa de Est si din Balcani care avusesera legaturi cu ofiteri O.S.S. au fost trecuti pe listele negre ale N.K.V.D. Ofiterii O.S.S. priveau neputinciosi cum colegii lor de la N.K.V.D. suprimau pas cu pas opozitia la dominatia comunista din zonele eliberate de Armata Rosie”41.

41 Cristopher Andrew & Oleg Gordievski, K.G.B., Editura All, Bucuresti, pag. 231, apud Nicolae Mitrica, Episoade dintr-un razboi nedeclarat, partea a VI-a, in Revista Francmasoneria. Dezvaluiri cutremuratoare, nr. 10/2003, pag. 22

    Si-atunci citatul din Jewish Banker – „S-ar putea spune ca Marxismul este cel mai inversunat dusman al Capitalismului, care pentru noi e sfant. Pentru simplul motiv ca ei sunt poli opusi, ei ne dau noua cei doi poli ai Pamantului si ne permit sa-i fim noi axa. Acesti doi oponenti Bolsevismul si noi insine ne gasim identificati in Internationala. Acesti doi oponenti, care constituie doctrina celor doi poli ai societatii, se intalnesc in unitatea de scop, care este reinnoirea societatii de sus prin controlul avutiei si de jos prin revolutie.”42– sa fie oare o naivitate?...

42 Citat din Jewish Banker, de Comte de Saint-Aulaire din Geneve contra la Paix, Librarie Plan, Paris, 1936, apud [O.L. 1(7)], pag. 10

    La fel si urmatorul, din The American Hebrew. Adica: „Revolutia din Rusia a fost produsul creierelor evreiesti, a nemultumirii evreilor, a planificarii lor, al carei scop este sa creeze o noua ordine in lume. Ceea ce a putut sa fie realizat atat de bine in Rusia datorita creierelor evreiesti, din cauza nemultumirilor lor si prin planificarea lor, prin acelasi efort intelectual si fizic va trebui sa poata deveni o realitate si la scara mondiala”43.

            43 The American Hebrew, 20 septembrie 1920, apud [O.L. 1(7)], pag. 8

Sau poate chiar acesta, din The Jewish World...:„Marele ideal al iudaismului este ca intreaga lume sa fie imbibata cu invatatura iudaica, si apoi, intr-o Fraternitate universala, a natiunilor – de fapt intr-un mare iudaism – toate rasele si religiile individuale sa dispara”44.

            44 The Jewish World, 9 februarie 1883, apud [O.L. 1(7)], pag. 7

    Adaug, mai mult din scrupulozitate, ca in aceeasi culegere biografica Ilustri francmasoni il regasesti si pe Churcill, Sir Winston Leonard Spencer (pag. 55), alaturi de Roosevelt Franklin Delano (pag. 84), Washington George (pag. 85) sau Truman Harry S. (tot la pag. 85). Ca sigla Statelor Unite ale Americii (pe care o poti vedea in format mare pe zidul Ambasadei S.U.A.) are deasupra (semnificatie definita limpede de heraldica) capului vulturului steaua cu sase colturi – a lui David –, formata din stelute intre care linia de unire trebuie trasa mental...

(...)in legatura cu eventualitatea posibilitatii de a i se permite crestinismului existenta in Masonerie, gasesti in lucrarea Ordinul Masonic Roman precizarea:
-    „aprilie 1929: gr. 30, Octavian Goga militeaza pentru fondarea Blocului crestin francmasonic.
-    «d. Octavian Goga, care desi este mason, habar n-are de rostul francmasoneriei, caci si-a permis sa vorbeasca in loja despre crestinism – greseala ce masonii ce masonii nu ii vor ierta niciodata. D[omnul] Goga a mers asa de departe cu naivitatea sa, incat a propus ca Loja Nationala sa se numeasca Loja Crestin-Nationala.»(V.Trifu, 1932)”50

50 Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman, pag. 344

Iar Nichifor Crainic, in Ortodoxism si Masonerie, exprimandu-se asupra motivului prezentei Bibliei ca obiect ritualic in anumite loji, comenteaza:
„Francmasonii romani de rit scotian(;) zic: «Noi nu suntem impotriva ortodoxiei cum sunt cei de la Marele Orient. Noi admitem Biblia. Noi juram pe Biblie».
Ce e adevarat din toate astea?
Masoneria, fie scotiana, fie cealalta, e un fel de religie deandoaselea. Ea are temple, un cult organizat cu diferite ritualuri si o serie de obiecte simbolice. Intre aceste obiecte simbolice, masoneria scotiana admite si Biblia. Ce inseamna aceasta? Ca masoneria admite doctrina cuprinsa in Biblie? In cazul acesta ea n-ar fi decat o secta religioasa ca multe secte nascute din crestinism. Dar nu! Biblia in masonism are cu totul alta semnificatie. Sa consultam cartea domnului Eugen Lannhoff. «Biblia, raportorul si compasul» – zice dansul – «sunt cele trei mari lumini ale masoneriei».
«Biblia, lumina de deasupra noastra, NU CA AUTORITATE DOGMATICA, ci ca expresie a credintei intr-o ordine morala universala!»
Adica un simplu simbol, ca raportorul, «lumina din noi» si ca compasul, «lumina din jurul nostru». Prin urmare, in masonerie Biblia joaca un rol de simbol exact ca oricare alt obiect, de pilda compasul si raportorul. In locul ei ar putea si o strachina sa insemne acelas simbol, fiindca sensul simbolic nu se leaga de autoritatea dogmatica a Bibliei! Dar ce mai inseamna Biblia daca o despoi de autoritatea dogmatica a doctrinei revelate? Nu e vorba aici de o suprema batjocura ce se aduce divinei carti, reducand-o la sensul pe care il pot avea un sort, o mistrie, sau un compas?”(Nichifor Crainic, Ortodoxism si Masonerie, in Ioan M. Mares, Francmasoneria in filmul «Ecaterina Teodoroiu», 1933, pag. 54, 55)
Cat despre autoprezentarea ca deiste a unora dintre loji, acelasi Nichifor Crainic, noteaza:
„Nu exista o separatie intre cele doua masonerii: cea scotiana si cea a Marelui Orient. Ele lucreaza mana in mana. Numai ca cea scotiana se marturiseste deista. Aceasta nu inseamna in nici un caz ca admite crestinismul. Deismul e o conceptie filosofica ce admite la originea lumii un principiu abstract, creator si impersonal, cu care insa lumea nu mai are nimic deaface. In fond, aceasta invatatura nu este decat o nuanta a ateismului, un ateism camuflat. Formula simbolica din ritul scotian «in numele marelui arhitect al tuturor lumilor», dupa insasi interpretarea pe care o da d. Eugen Lannhoff, nu inseamna o formula de credinta intr-un dumnezeu personal. Ea e mentinuta ca o expresie pur simbolica pentru a impaca pe cei cari vin in masonerie cu convingerile religioase ale Bisericii”., ibidem, pag. 54
„Toate afirmatiile mele au un caracter obiectiv. Ele se intemeiaza pe o carte monumentala Die Freimaurer de d. Eugen Lannhoff, mason convins, aparuta in 1929 la Viena. Cartea mi-a fost daruita de distinsul meu prieten dr. Heinrich Studer, proprietarul editurii Amaltheea, unde a aparut lucrarea. Die Freimaurer, adica Francmasonii, e o carte de expunere si aparare a institutiei oculte alcatuita dupa documente ce i s-au pus la dispozitie autorului de lojile masonice. Prin urmare, o carte incontestabil masonica”., ibidem, pag. 53

In 1937 Corneliu Zelea Codreanu face in mass-media, precum bine se stie, „declaratia51 ca in caz de venire la guvern, in 48 de ore(;) va completa alianta traditionala cu Franta prin alianta eficace cu Germania52”53.

51 In urma careia, „la 27 mai 1938 Tribunalul Militar Bucuresti executand ordinul dictatorului Carol al II-lea l-a condamnat(;) la 10 ani inchisoare pentru «tradare»”., Serban Milcoveanu, Atentatul din 21 septembrie 1939 contra lui Armand Calinescu si epoca 1930-1950, Editura TCM Print, Bucuresti, 2004, pag. 118

52Alianta gratie careia, daca s-ar fi-ncheiat, „Germania: a) putea incepe razboiul antisovietic inainte de inarmarea [masiva a] U.R.S.S.-ului inceputa in 1939-1940 si b) nu avea in nici un fel nevoie de razboiul inutil si fratricid cu Franta si Anglia”.(ibidem, pag. 119) Aceasta deoarece „cu lantul muntilor Carpati si cu petrolul din Valea Prahovei Romania este cheia continentului Europa”., ibidem

        53 ibidem, pag. 118

Dar, „la intrevederea de la Berchtesgaden, din 24 noiembrie 1938, Adolf Hitler n-a spus nici un cuvant in legatura cu Corneliu Z. Codreanu si cu proiectul unanim stiut in Europa al asasinarii lui in inchisoare. Fata de aceasta abtinere, regele Carol al II-lea a inteles posibilitatea unui asentiment si a intrebat: «Aceasta inseamna in politica interna ca am mana libera?»”54

        54 ibidem

„Marele Führer Adolf Hitler a raspuns: «Da, in politica interna aveti mana libera».
Si-au strans mainile”55.

            55 ibidem

    Si, mai departe, „in noaptea de 21/22 I 1941 Adolf Hitler cheama la telefon pe Ion Antonescu: «Pentru ce te-ai oprit? Intra cu tancurile in sediile lor si svarle-i afara»”56.

56 Serban Milcoveanu, Corneliu Z. Codreanu altceva decat Horia Sima, vol.II, Editura Crater, Bucuresti, 1996, pag. 79


Iar cand asupra legionarilor care „dupa asa-zisa rebeliune legionara se refugiaza in Germania, in februarie 1941, (;)in loc sa li se asigure libertatea si imunitatea(;) s-a actionat cu masuri de constrangere”57: „autoritatile naziste faceau aplicarea doctrinei politice a lui Alfred Rosenberg, care preconiza slabirea si chiar nimicirea elitelor nationaliste din tarile ocupate sau aliate(;)”58.

57 Carol Papanace, Prefata la volumul Constantin Papanace Diverse stiluri de lupta politica, Tipografia INFCON S.A., Constanta, 2005, pag. 9
            58 ibidem

    Dar puterea comunista nu tot distrugerea acelorasi elite o viza?...
    Iata ce scrie negru pe alb in procesul-verbal al conferintei ce a avut loc la Ministerul Afacerilor Interne, din Romania, la 18 mai 1948, referitoare la pozitia fata de Miscarea Legionara: „Sedinta este deschisa de domnul ministru Teohari Georgescu, care expune «Pozitia fata de miscarea legionara». Domnul ministru a aratat ca dupa 6 martie 1945 in fata noastra s-a pus problema de a infrange pe toti dusmanii poporului.
Legionarii au fost, sunt si vor fi printre cei mai primejdiosi dintre dusmani”59.

59 1948 mai 18. Proces-verbal al conferintei ce a avut loc la Ministerul Afacerilor Interne referitoare la miscarea legionara, Arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, fond documentar, dosar nr. 45, f.1-4 – in volumul: Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, ”Bande, banditi si eroi”. Grupurile de rezistenta si Securitatea (1948-1968). Documente, Editura Enciclopedica, Bucuresti, 2003, pag. 43

    Dar cel mai dur dintre regimurile detentiei politice post ’45, cel de disolutie a personalitatii prin tortura permanenta, pe care detinutii erau fortati sa si-o aplice RECIPROC, asupra cui a fost utilizat60?61

            60 Si cine l-a dirijat?

Makarenko, specialistul sovietic in practicarea celor mai diabolice tehnici de torturare, din ordinul cui superviza si indruma, in Romania, cu maxima minutiozitate, preparativele declansarii «morbului Pitesti»? Vezi pe larg Reeducarea prin tortura (denumirea exacta: Gheorghe Boldur Latescu si Filip-Lucian Iorga, Genocidul comunist in Romania, vol. IV, Reeducarea prin tortura, Editura Albatros, Bucuresti, 2003).

Ana Pauker („Hana Rabinsohn”(Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol. II Teroare. Crime. Turnatori. Colaborationisti, Editura Tesu, Bucuresti, 2004, pag. 11)) ce origine etnica avea? „De la Tatiana Pauker-Bratescu, fiica Anei Pauker si a lui Marcel Pauker, provine o nota biografica exacta”(ibidem, pag. 12). Extrag din ea: „«La unul dintre frati, Zalman Rabinsohn, a tinut enorm; acesta, de altfel, avea sa revina in Romania din Israel, unde plecase inainte de 23 august 1944, a fost profesor de ebraica si poet»”(ibidem); „«a facut scoala elementara si, dupa cum am aflat din povestirile Bellei, matusa mea, a fost si la Heider, scoala religioasa pentru baieti, la Bucuresti, unde, printr-o exceptie a fost si ea admisa”., ibidem

Dar Alexandru Nicolschi? Vezi sectiunea Alexandru Nicolschi, sau cum devine un evreu general de securitate  – al treilea capitol din Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol.I, Despre calai si despre victime, Prefata de Razvan Theodorescu, Cuvant inainte de Sorin Rosca Stanescu, Editura Ziua, Bucuresti, 2003, pag. 125-136.
Si afla-i, chiar din propriile-i cuvinte, povestea numelui: „«Initial, numele meu a fost Boris Grunberg, dar in mai 1941 am plecat din URSS cu o misiune in Romania, cand am fost prins si ca sa-mi pot ascunde trecutul si misiunea mi-am schimbat numele in Nicolschi Alexandru Sergheevici; sub acest nume am fost cercetat de Organele Biroului II Bucuresti si sub acest nume ma recomand pana astazi»”., Alexandru Nicolschi, Autobiografie-sinteza, in Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol.I, Despre calai si despre victime, pag. 127

61 Studiul Gheorghe Boldur Latescu si Filip-Lucian Iorga, Genocidul comunist in Romania, vol. IV, Reeducarea prin tortura, Editura Albatros, Bucuresti, 2003, sau articolul Ionut Baias, Cine si de ce conduce Romania, Revista Permanente, Anul VIII, nr. 8, august 2005, pag. 20 – ca sa iau doar doua exemple – sunt extrem de elocvente in acest sens. (…)


Si, totodata, nici nu vad cum ar fi putut legionarii sa aibe interes de-al suprima pe Nicolae Iorga. Adica pe cel care, de la tribuna Parlamentului, in sedinta publica a Camerei Deputatilor, ii acuza, cu argumente, pe Evrei de „tentativa de asasinat care se face impotriva noastra ca natiune dominanta, de catre acei cari imbraca formele cele mai vulpine ca sa-si arate dorinta de a fi bunii nostri frati”62.

62 Nicolae Iorga, In Chestia manifestatiilor studentesti, Discurs rostit in sedinta din 17 decembrie 1909 a Camerei Deputatilor, in Nicolae Iorga, Discursuri Parlamentare, vol. I-iu, partea I-a, Editura Bucovina, I.E. Toroutiu, Bucuresti, 1939, pag. 362, [D.P.v.I.p.I]

Si care, de la aceeasi tribuna, dizerta despre, „acea fireasca legatura, (;)intre agitatia socialista si tendinta evreiasca de a avea la noi mai mult decat toata averea noastra, decat tot creditul nostru, decat toata inraurirea asupra vietii noastre politice”63.

63 Nicolae Iorga, Chestia agitatiilor evreiesti, Discurs rostit in sedinta din 11 februarie 1910 a Camerei Deputatilor, in [D.P.v.I.p.I], pag. 392

Pot insa crede ca, daca Evreii ajunsesera stapanii Statului sovietic, iar N.K.D.V.-ul (K.G.B.-ul) este Organ de Stat, teza potrivit careia Traian Boieru (seful asasinilor fizici ai marelui savant Roman) era, de fapt, agent sovietic, infiltrat in Miscare ca membru cu scopul de a o compromite, nu tine deloc de domeniul fanteziei.



Extras din lucrarea: Radu Mihai Crisan, Secretul sabiei de foc(;), Editura Cartea Universitara, Bucuresti, 2006

                               ISBN (10) 973-731-442-5; ISBN (13) 978-973-731-442-0
                                                       - CopyFREE -.

Preluare de pe:

cine sunt stapanii din umbra? masonerie comunism fascism exclud absolut deloc, cel putin ipoteza

23.1KB


pus acum 16 ani
   
dorinteodor
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 108
lini121,

cu citate poti dovedi orice. daca ar trebui sa-ti iau in serios textul tau kilometric, mi-ar trebui probabil un an de munca pentru a verifica si intelege ce ar rezulta din mesajul tau (nu ce ai fi vrut sa transmiti).

filozofia asta cu "forte oculte" este foarte prolifica iar multi si-au facut cariere si doctorate din asta. evident ca exista forte necunoscute si care influienteaza decisiv lumea. asta este asa deoarece informatiile reale se obtin cu foarte multi bani, foarte multa munca,...cei care au acces la informatiile reale despre lume nu vor face publice aceste informatii (ele sint de obicei secrete economice, militare,...). evident ca acesti oameni vor actiona in conformitate cu informatiile reale disponibile dar acesti oameni nu sint "oculti". ei se afla in marile companii transnationale, in guverne si in organizatiile create de mediul de afaceri (bilderberg, cfr,....). scopurile lor, dupa cit se vede sint laudabile din moment ce tu poti calatori liber, poti comunica orice cu oricine, poti sa ai acces la toate facilitatile de ultima ora create de civilizatie. cei care ne ameninta si ne fac rau nu se afla in "lumea civilizata" (america, europa, japonia,...). in rest, multe succese la ocultism...


pus acum 16 ani
   
anyta1985
Student

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
salutare ....toata lumea a facut pauza?
nu mai scrie nimeni
?


pus acum 15 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Buna ziua, in ajun de sarbatori de iarna, la finalul anului 2008, si cu multe sperante legate de venirea noului an, desi cu putina teama in toiul crizei financiare care se anunta pentru ce vine si mai acuta (sau cel putin asa vor sa ne faca unii sa credem).
Din pacate majoritatea au luat pauza pe acest forum. O pauza dorita de unii...si uite asa, anumite subiecte sensibile, care trebuiesc discutate, polemizate, analizate sunt trecute cu vederea, sunt aruncate in uitare, se asterne praful pe ele. Nu sunt adeptul teoriei conspiratiilor in general, insa ar fi aiurea sa ignoram ca exista grupuri, organizatii la nivel mondial care ne doresc si inclina spre organizarea unei noii ordini mondiale. habar nu am de ce e necesara aceasta ordine mondiala si cum au stabilit ei ca este "buna" pentru noi. insa vor sa ne-o impuna cu orice scop si orice sacrificiu. anul 2012, atat de popularizat astazi, de care leaga tot felul de  semnificatii cosmice, astrale, spirituale, va fi un an de cotitura propus de ei pentru a instaura aceasta ordine...si e trist...stiti de ce? pentru ca unii nu intra in acest sablon al lor. ei considera firesc sa se faca aceasta selectie "naturala" (ma rog, in acest caz natura sunt ei). Noii dumnezei sunt ei si in consecinta actioneaza ca atare : dur, fara menajamente. La o prima vedere uneori eforturile lor par "atragatoare"...se preocupa de soarta lumii, cauta metode de a o "salva"...insa mijloacele, scopurile sunt cele care ma sperie : doresc o lume unita, indiferent de costuri, fara sa tina cont de specific, de identitatea fiecaruia...apeleaza la mijloace de control al maselor si al individului, metode de supraveghere (ochiul atotvazator), cauta sa reduca spiritul critic din individ, ceea ce nu este o.k., miroase a dictatura de la o posta.
si noi nu facem nimic...ce am putea sa facem?
CHIAR CE AM PUTEA SA FACEM?
Demult am vazut un film cu o societate futurista, asemanatoare cu cea programata de stapanii din umbra. o societate bine organizata, fara solutii de razvratire (nu imi mai amintesc numele filmului)...si totusi artistul principal a reusit sa creeze o bresa. si asta pentru ca nu a mai respectat tiparele, pentru ca a zis si DACA TOTUSI INCERC CEVA.
Ignoranta/indiferenta/inactivitatea este inceputul tuturor relelor....si in acest caz e cel mai concludent.
ce pot sa spun? imi doresc ca intr-o zi sa inceapa cat mai multi tineri sa puna piciorul in prag si sa spuna : ASA NU SE POATE.
Am vazut ca pe internet, in librarii sunt tot mai multe materiale pe acest subiect. E oare dorinta oamenilor de a se razvratii impotriva sistemului sau este o alta manevra a sistemului?
Ramane sa meditam.
O zi buna, sarbatori fericite si UN NOU AN FERICIT, LIBER IN GANDIRE SI CUGET!

PAUL


pus acum 15 ani
   
blackarkangel
Student

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
sall   ma numesc andrei sunt din tm shi ma cam intereseaza aceste subiecte dak vretzi sa aflatzi adevarul despre ilmunanti lu adam wieshamp{sau cv de genu) cumparatziu saptamana financiara shi va da un cd pe tema asta !!!!!! tot cei pe cd ii adevarat!!!!!!!!

pus acum 15 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Da, am vazut si eu ca la Saptamana Financiara au aparut mai multe carti si CD-uri interesante.
Subiectul devine asadar extrem de popularizat. Intrebarea este de ce?
De ce lasa ei ca lumea sa cunoasca tot mai multe despre ei??
Ar fi mai multe ipoteze.
Insa cea mai plauzibila este ca doresc sa ne obisnuiasca cu ideea existentei unor STAPANI DIN UMBRA, ca usor, usor, din rai sa-i transforme in buni, in SALVATORI.
Sau poate ca ceea ce ne lasa ei sa vedem nu este decat fatada. Si ca adevarul este in spatele lor se ascund cei care ne conduc cu adevarat.
Oricum, Clubul Bilderberg nu e consiliul conducator. E doar un club exclusivist, din multe altele, care cauta sa stranga elita mondiala de partea lor. Aceste cluburi exclusiviste servesc de popularizarea si imprastierea unor idei, curente, directii la niveluri inalte, uneori prin metode extrem de "nevinovate".
Voi ce credeti?

PAUL


pus acum 15 ani
   
Arth
Student

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
  am citit destul de putin si cunostiintele mele sunt destul de limitate , dar daca imi este acceptat dreptul la o parere as incepe sa desfasor :
-ne uitam in romania de toate zilele , daca avem un ochi artistic si sau suntem mai melancolici , vedem lucruri frumoasa in jurul nostru , este adevarat , unele jumulite si scrijelite de 2-3 imbecili care isi lasa numele pe un pom , lasandu-si numele acolo pentru a arata si altora ca unele gropi au fost astupate si el nu si-a mai luat scara dupa el .....asa ca s-au simtit liberi de a posta un autograf ....
-coborand mai jos sa spunem asa numita lume interlopa , vedem destul de multi negrotei burtosi , cu "kile" de aur la gat care se bat in gasti si se taie pe rupte (cu toate astea numarul lor este in crestere continua...) grupuri care controleaza sume imense de bani, arme vand femei si copii pe mai stii ce ..... in masini gen "prototip" ......
-urcand mai sus un etaj , pe scena politica unde in luminile si fastul de pe scene lasa sa se vada in toata splendoarea ei prostia si semianalfabetismul , unde se aplica din plin proverbul "prost sa fii noroc ca esti" -- (probabil ca se aplica numai pe/pentru scena politica) , pentru ca ma gandesc destul de serios ca cel care nu stie ce e "gogle ala " scuze ca nu am reprodus exact.....
----concluzie , atat pe cel care isi lasa ouale la numarat , cat si pentru cel care nu stie ca google e motor de cautare si nu de pus pe caruta atat si pentru cea care afirma ca ""Clujul, capitala culturală a Aradului"", pentru cel care e burtos cu kilu de aur la gat , si masina de ultima generatie (max 2-3 ore)si "ezemplele pot continua "
====== ma gandesc ca cineva trebuie   sa controleze..... si daca nu EI atunci cine ?


_______________________________________
in cetatea dreptatii tale poti fi ucis dar nu invins

pus acum 14 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Justificari se gasesc usor...Deci e nevoie de Ei ca sa ii controleze...
Este o solutie extrema.
Si sincer nu sunt de acord cu solutiile extreme...
Poate ca nu este decat o "justificare"...nu te-ai gandit ca poate aceasta "mafie" a fost lasata sa se dezvolte, initiata chiar si ajutata sa ajunga acolo unde este ca apoi Ei sa aiba o justificare, o motivatie de a fi ceea ce sunt, de a-si impune masurile dorite?!?
E simplu : creezi o problema...o lasi sa creeze panica, valuri, sa creeze urmari..si apoi vii cu solutia! Si impui ceea ce doreai sa impui de la inceput. E simpla schema aceasta strategica, dar pe cat de simpla, pe atat de eficienta.
Exact cum citeam intr-o carte recent, despre imperialismul american si "obligatia" lui de a gestiona lumea si crizele planetare, de parca ar fi dreptul si obligatia lor.
Se vorbea in carte de suprapopularea pamantului, fiind una dintre marile crize cu care se va confrunta pamantul in urmatorii 40-50 de ani. Acolo, statisticile spuneau ca are loc o crestere exponentiala aproape la populatia din tarile sarace, cele din lumea a treia si extrem de putin in tarile asa zis "civilizate", occidentale. Solutiile sugerate sunt extrem de extremiste. Autorul a observat ca selectia naturala nu reduce atat de drastic numarul populatiei, asadar ar trebui ajutata. Nici macar conflictele locale, razboaiele, nu reusesc sa reduca pe cat ar trebui. Iar solutia controlului nasteriilor s-a dovedit un esec, chiar si in China unde a fost cel mai mult implementata. Se preamareste solutia "curata" a utilizarii unor virusi, fiind exemplificata solutia "SIDA", fiind sugerat ca a fost si este folosita in mod constient ca solutie la depopularea planetei.
Sa inteleg ca sunteti de acord si cu astfel de solutii?!?!?
Poate trebuie sa va ganditi ca aceasta problema exista pentru ca a fost lasata sa existe, pentru ca statele din Africa au fost tinute intr-un intuneric si o saracie lucie, pentru ca extermismul in Orientul Mijlociu a fost promovat si incurajat....ganditi-va ca multe din ce se intampla sunt parte din aceasta schema strategica de manipulare : problema - reactie - solutie....e simplu si eficient.
Chiar si criza actuala o putem incadra aici...caci ea va aduce reasezarea lumii dupa alte principii, se vor putea impune masurii care inainte erau inadmisibile.
Ganditi-va la aceste lucru!


pus acum 14 ani
   
jadore
Student

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1

B0GD4N3L a scris:

salut tuturor!! tot ce vreau sa spun in legatura cu tema aleasa de Paul este ca adevaratii stapani din umbra sunt cei care au controlul suprem asupra finantelor.....asta este adevarat si nu are nevoie de argumente pro...acum..'cine sunt acestia?' cred ca va ramane o intrebare al carei raspuns nu il vor cunoaste prea multi...dar ia sa vedem daca cei care participa la aceasta discutie vor putea cunoaste raspunsul...fiindca eu,sincer sa fiu,nu-l cunosc...sa vad daca voi il cunoasteti!
ASTEPT RASPUNSURI LA IDEEA LANSATA DE MINE SI DE PAUL!!





P.S. Paul,daca citesti ce am scris te rog sa imi scrii un e-mail privat!



La revedere tuturor!
                            B0GD4N3L

cred ca ia dreptate....


pus acum 13 ani
   
Ghostray
Student

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
este prima mea postare pe acest forum, asa ca fiti ingaduitori... stapanii din urma (in perceptia mea) sunt toti cei care se afla in pozitii de conducere la momentul actual in religii, politica, banci, energie, sindicate, servicii secrete, media, organizatii teroriste, arta... ei nu sunt deloc in umbra, ci la perfecta vedere... masele sunt educate sa inteleaga ca ei reprezinta capitole separate, dar adevarul este ca ei toti sunt frati si au scopuri comune... problema este ca multi dintre cei care scriu pe acest frum apreciaza scopurile lor ca fiind satanice si alte bazaconii... scopurile pot fi pictate oricum, atata vreme cat nu afecteaza firescul si bunul simt in mod concret... parerea mea este ca in spatele tuturor acestor stapani din umbra se afla cei care au fondat religiile crestina si islamica... iar fondatorii reali nu sunt cei despre care am fost noi educati in scoala... fondatorii reali au radacin vechi prin toate Persepolisurile din aceasta lume...

pus acum 13 ani
   
Ghostray
Student

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2

Lini121 a scris:

MASONERIE + COMUNISM + FASCISM = IUDAISM

(…)nu exclud absolut deloc, cel putin ca ipoteza de lucru, posibilitatea ca insusi Razboiul al II-lea mondial sa nu fi fost decat o imensa, perversa si sangeroasa cacialma, etapa strategica a obtinerii mult-trambitatei globalizari, adica a statului unic planetar.
    Imi staruie in minte cuvintele incredintate hartiei in 1945, pe-ascuns, de Constantin Radulescu Motru, in jurnalul sau secret: „Victoria pe care o urmaresc aliatii este in contra nationalismului, iar nu contra industrialismului, sau chiar a militarismului german. De-aceea Roosevelt, in discursul pe care avea sa-l pronunte, daca nu murea, vorbeste de bunele relatii intre natiuni, si( acelasi limbaj il tine si urmasul sau Truman, inaintea Congresului Statelor Unite. Aceeasi cauza explica si apropierea dintre Statele Unite ale Americii si Republicile sovietice(: ura pe care o au amundoua in contra ideologiei nationaliste”19. Si, nu intamplator „toti ministrii nostri se intrec, care mai de care, sa faca abstractie de diferentele de etnicitate in numirile de functiuni si in masurile de legislatie administrativa si scolara. In Moldova sunt preferati evreii, iar in Transilvania ungurii. La noi adevaratul inteles al cuvantului fascist, nu este altul decat nationalist”20.

19 Constantin Radulescu Motru, Revizuiri si adaugiri, vol.III, Editura Floarea Darurilor, Bucuresti, 1999, pag. 169, 170
            20 ibidem, pag. 170

Insa, nota bene, doar nationalist roman, caci, isi continua acelasi Constantin Radulescu Motru confesiunea, „pentru anii, cati imi vor fi dati sa mai traiesc, cititul nepotolit pe care-l practicam mai inainte ar fi chiar pentru mine un izvor de vesnica neliniste si mahnire. (Se vor publica in Romania numai scrieri politice de patima adanca, dar de gandire superficiala. In ziaristica vor domina intelectualii evrei, cari au talentul sa scrie despre orice, si in fond despre nimic serios. Se va continua propaganda de astazi in contra rasismului si a tiraniei hitleriste, simple pretexte pentru evrei de a ascunde sub ele, pentru ochii romanilor, adevaratele lor interese. Intelectualii romani(, de frica cenzurii, caci cenzura va dura si dupa incheierea pacii, (se vor margini la banalitate. Publicatiile cu continut filosofic, cu deosebire, se vor reduce la repetarea cliseelor preferate de partidul de la guvern”21.

            21 ibidem, pag. 37

    Dar cum s-ar putea ca doua sisteme politice si economice atat de trambitat contradictorii intre ele – capitalismul si comunismul –, respectiv cele doua omnipotente «superputeri» mondiale, chiar si numai sa sugereze cuiva tabloul a doua brate, aparent independente si opuse, ale unuia si aceluiasi creier arhipotent dar greu vizibil?

    M-a framantat aceasta intrebare. Am forat. Si astfel, in spiritul fidelitatii fata de obiectivitatea stiintifica, asa precum am precizat si cu alt prilej22, nu pot face abstractie nici de faptul ca in consistentul dictionar de personalitati evreiesti, scris numai de autori evrei, tradus in romaneste de un colectiv condus de o evreica si publicat in anul 2001 la editura Hasefer – oficial evreiasca, Karl Marx este prezentat ca «descendent (atat dupa mama cat si dupa tata) al unei lungi genealogii de rabini», iar o seama dintre conducatorii la varf ai loviturii de stat bolsevice si, totodata ai regimului comunist sovietic sunt si ei prezenti.

22 In interviul pe care doamna doctor Irina Airinei, redactor la Radio Romania Cultural, mi l-a luat in ziua de 9 august 2005, privitor la lucrarea Testamentul politic al lui Mihai Eminescu. Interviu publicat sub forma de brosura, in acelasi an, la editura bucuresteana Cartea Universitara.

    De asemenea, in acelasi spirit de onestitate stiintifica, nu pot nesocoti nici elemente precum:
-    prezenta in acelasi dictionar de personalitati iudaice, a unei ample rubrici biografice dedicate bancherilor Rotschild;
-    sau includerea in prestigioasa lucrare Ilustri francmasoni (aparuta in 1999 la Editura Nemira), atat a lui Hitler cat si a lui Mussolini, in contextul in care analiza comparativa a celor doua culegeri biografice, reliefeaza prezenta, deloc rara, in lume, la nivelul conducerii francmasonice superioare a unor proeminente personalitati evreiesti.

Prin urmare, la aflarea unor astfel de stiri, este oare nejustificat din parte-mi nu sa contest, ci sa manifest doar o circumspectie metodica, descartiana daca vrei, asupra veridicitatii felului in care, manualele contemporane de istorie si majoritatea mass-mediei oficiale comenteaza, de exemplu, realitati de rascruce ale istoriei universale, cum sunt al doilea Razboi mondial, capitalismul si comunismul?
Sigur, cetitorul meu drag, parca te-aud deja cum, perfect legitim, ma vei intreba acum cu stupoare:
«– Bine, dar asta, domnule Crisan, inseamna ca dumneavoastra luati in calcul inclusiv ipoteza extraordinara ca Hitler, adica persoana care a ordonat si condus un genocid asupra evreilor, era, de fapt, agent iudaic? Ori asta-i culmea absurditatii!... Afara doar daca sustineti ca de Holocaust este vinovat cu totul altcineva, sau chiar negati existenta Holocaustului.»

Iar intrebarea ta e mult prea grava si mult prea esentiala spre-a ma preface, chiar in conditiile actualei legislatii penale, ca n-am auzit-o.
Asadar iti raspund. Si, fara a nega nici existenta genocidului in masa asupra evreilor, nici rolul detinut de Hitler in desfasurarea lui, iti redau intocmai, si sub beneficiu de inventar, o suita de paragrafe pe care le gasesti in lucrarea: Protocoalele Kogaionului. Teze si ipoteze consemnate si autentificate de Ion Coja pentru a se intelege si evalua corect Contenciosul Romano-Evreiesc, inclusiv – asa numindu-l unii – «Holocaustul din Romania».
Iata-le:
„In mediile interesate si cat de cat informate asupra celor petrecute in anii aceia, circula teorii si teze care leaga chiar derularea Holocaustului de o complicitate evreiasca, a unor evrei, a unor lideri evrei, a unor interese evreiesti. Este exclus ca liderii evrei de azi sa nu cunoasca aceste teze, care incrimineaza in modul cel mai sever cu putinta. Opinia publica asteapta o dezmintire categorica si bine argumentata din partea evreimii, a celor in drept, dar si datori s-o faca, prin care sa se puna capat acelor speculatii care dau Holocaustului o dimensiune si mai odioasa decat cea reala. Probabil reala!...
Avem in vedere pe cei care leaga desfasurarea Holocaustului de teoriile rasiste la care au aderat multi lideri de constiinta evei, chiar inainte de instalarea la putere a nazismului, teorii potrivit carora omul trebuie sa intervina pentru indepartarea din viata sau de la procreatie a exemplarelor umane tarate, biologic nereusite. Nici un popor nu duce lipsa de asemenea «rebuturi» umane. Viata de ghetou a dus si la aparitia unui mare numar de evrei degenerati, a unor «evrei de calitate inferioara». Ipoteza prezentata de B.B.C., cu ani in urma si apartinand unui istoric englez, potrivit caruia lagarele naziste de concentrare si exterminare i-au «selectat» indeosebi pe evreii care nu corespundeau unor parametri antropometrici anumiti. Semnul de recunoastere a acestor evrei de calitate inferioara se pare ca a fost in primul rand saracia, neputinta de a accede la un standard de viata cat de cat civilizat. Oricum, este bine cunoscut faptul ca atunci cand Hitler le-a cerut evreilor sa paraseasca Germania, nu toti evreii au putut si au avut unde sa plece. Se pare ca liderii comunitatii evreiesti au fost cei care au decis, prin liste inaintate oficialitatilor germane, care evrei urmau sa plece din Germania, salvandu-se astfel, si care evrei ramaneau in Germania, pentru a umple lagarele de exterminare! Ceva similar s-a petrecut si in Basarabia. Cu putin inainte de declansarea razboiului au parasit Basarabia zeci de familii de evrei bogati, informati asupra faptului ca urmeaza a se petrece in Basarabia evenimente grave, scapate de sub controlul legilor. La fel cum, in aceiasi ani, plecarea in Palestina salvatoare nu era accesibila tuturor evreilor din Romania, ci se facea dupa anumite criterii, inclusiv criterii biologice: tinerete, inzestrare fizica si intelectuala, stare de sanatate perfecta etc.(
Surse orale evreiesti acrediteaza ideea ca printre evrei este destul de bine cunoscuta aceasta cutremuratoare dimensiune a Holocaustului! Numai ca interdictia de a comenta in public aceasta stupefianta eventualitate este absoluta pentru evrei.
Cat priveste teza (ipoteza) istoricului englez, acesta si-a prezentat-o sub forma unei piese de teatru care, a doua zi dupa premiera, a fost interzisa de cenzura britanica, gest care nu se mai petrecuse de cateva secole in Anglia. In motivatia interventiei, organele de cenzura au afirmat ca nu pun in discutie interpretarea data Holocaustului, asupra careia numai specialistii se pot pronunta, ci iau in consideratie sensibilitatea celor care au suferit in Holocaust si pe care ii va rani prea dureros teza autorului. Din pacate nici pana azi specialistii, in primul rand specialistii evrei in istoria Holocaustului, nu au dat raspuns cumplitelor acuzatii formulate de autorul englez, al carui text si ale carui argumente, au ramas necunoscute, au fost scoase din circuitul public al informatiilor”23.

23 Ion Coja, Protocoalele Kogaionului. Teze si ipoteze consemnate si autentificate de Ion Coja pentru a se intelege si evalua corect Contenciosul Romano-Evreiesc, inclusiv – asa numindu-l unii – «Holocaustul din Romania», Uniunea Vatra Romaneasca, Editura Tara Noastra, Bucuresti, 2004, pag. 13-15

Iar, ca replica, tu imi vei spune, ca, din respectivul citat nu reiese nicidecum ca Hitler le-ar fi fost evreilor subordonat, ci doar ca liderii acestora, chiar daca or fi operat acea cutremuratoare selectie, nu e exclus s-o fi facut impotriva vointei lor ea fiind, in conditiile descrise, singura posibilitate de a-si salva macar o parte din conationali.
Si-ar fi neonest sa-ti tainuiesc ca si eu mi-am spus la fel. Din fericire insa am gasit un inceput de speranta ca pot iesi din impas – urmatoarea lamurire editoriala, aflata la pagina 204, in monografia Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman: „Nu am publicat, desi am avut la dispozitie, listele membrilor lojilor pur evreiesti, aflate in subordinea Ordinului B’nei B’rith (Fiii Aliantei24), Districtul IX Romania, de alta factura si structura decat cele din obedienta Ordinului Masonic Roman”25.

            24 Alianta pe care Alexandru Safran, o explica astfel:
„Dumnezeu i se reveleaza lui Abraham, in mod individual, in Tara Sfanta si ii porunceste printr-o mitva, care va primi mai tarziu pe Sinai confirmarea sa toraica de a aplica «pecetea» naturala, de a inscrie «semnul» fizic al aliantei Sale cu el si cu posteritatea sa, in carnea sa. Dumnezeu a prescris circumcizia lui Abraham si a descendentilor sai, pentru a stabili pentru intotdeauna nu doar legatura dintre El, patriarhul evreu, si rasa sa, viitorul Israel, ci si, in acelasi timp, legatura dintre El si pamantul «peregrinarilor» lui Abraham, viitorul Eret-Israel”., Alexandru Safran, Poporul lui Israel si Tara lui Israel. Israel, «inima natiunilor»; Eret-Israel, sufletul universului, Curs tinut la Universitatile din Geneva, Amsterdam si Jyvaskyla (Finlanda), la Trinity College din Cambridge si la Sorbona. Expunere prezentata la Paris, la Conferinta rabinica europeana. In volumul: Alexandru Safran, Israel si radacinile sale, Editura Hasefer, Bucuresti, 2002, pag. 58, 59
„Eret-Israel, Tara lui Israel”.(ibidem, pag. 26) „Chiar inainte de a alege Israelul, si alegand Eret-Israel, Dumnezeu proclama ca intregul pamant si cu tot ce cuprinde acesta sunt ale lui”. (ibidem) „Israel este omul si poporul prin excelenta. Israel «este numit om», caci el este principiul vital al omului; Israel este numit popor, caci el este «inima natiunilor», potrivit specificarii Zoharului si a lui Rabi Iehuda Halevi (sec. XII)”., ibidem, pag. 27
„Dumnezeu, pedepsind Israelul, nu ii retrage niciodata dreptul asupra tarii pe care El i-a dat-o pe veci(. De altfel, Israel nu poate renunta la Eret-Israel, caci nu renunti la un angajament uman si la o promisiune divina, nu se separa de o mostenire umana si de un dar divin”., ibidem, pag. 31, 32
„Israel ramane pentru totdeauna proprietarul uman al Tarii care apartine lui Dumnezeu, si pe care El a oferit-o poporului Sau”. (ibidem, pag. 32) „Eret-Israel traieste in inima lui Israel, caci Eret-Israel este «sotia sa din tinerete». Eret-Israel nu l-a schimbat pe Israel pentru un alt popor; Israel nu a schimbat Eret-Israel pentru o alta tara. Israel si Eret-Israel raman deci indisolubil uniti unul cu celalalt, caci ei raman, ambii, uniti cu Dumnezeu. Ori Dumnezeu nu a schimbat poporul Sau cu un altul”., ibidem, pag. 33
„Israel trebuie sa se identifice cu mitvot, cu poruncile divine cuprinse in Tora”., ibidem, pag. 25
„Tora constituie instrumentul spiritual al lui Dumnezeu pentru Creatia lumii, iar mitvot constituie instrumentul practic al omului pentru perfectionarea lumii”., ibidem

„Intreaga Tora, scrisa si orala”.,ibidem, pag. 49
„Tora scrisa ne incredinteaza secretele limbii sale originare, ebraica, ca si ale poporului ebreu”., ibidem
„Tora orala( reflecta structurile mentale proprii lui Israel si obtine aplicarea sa completa in Eret-Israel”., ibidem

„Dumnezeu ofera Tora oricui, cu conditia ca ea sa fie acceptata in totalitate, in unitatea ei material-spirituala. Dar numai Israel a acceptat-o cu aceasta conditie; el s-a angajat sa o aplice pretutindeni si sa o realizeze in Eret-Israel”., ibidem, pag. 52
„Promulgarea Torei lui Dumnezeu pe Sinai declanseaza intr-adevar sin a, ura natiunilor lumii impotriva poporului lui Dumnezeu. Popoarele pamantului nu-i iarta lui Israel faptul de a fi acceptat ceea ce ele au considerat inacceptabil”. (ibidem, pag. 52, 53) „Popoarele pamantului ataca deci Poporul lui Dumnezeu, Poporul Torei, a carui privire patrunzatoare supara, a carui voce persuasiva deranjeaza, a carui prezenta irita.
Popoarele pamantului, atacand Israelul vor, de fapt, sa-l atace pe Dumnezeu, a carui Tora au refuzat-o, a carui suveranitate au respins-o: «Ele urasc Israelul, deoarece il urasc pe Dumnezeu». Popoarele pamantului «ridicandu-se impotriva lui Israel, se ridica impotriva lui Dumnezeu». Dar ele nu-L pot sesiza, nu-L pot atinge decat prin Israel”., ibidem, pag. 53

Nu comentez...
Ci, doar continui citarea:

„Prin alianta carnala a circumciziei si alianta spirituala a Torei, Dumnezeu stabileste legatura integrala, totala, in acelasi timp materiala si spirituala, dintre israelit, poporul lui Israel si tara lui Israel.
Alianta circumciziei este o mitva a Torei, «care echivaleaza cu toate celelalte mitvot». Iata de ce, noteaza Gaonul din Vilna, mitva circumciziei este denumita pur si simplu brit, «alianta», caci adaugandu-se celorlalte sase sute douasprezece mitvot (valoarea numerica a cuvantului brit este de 612) ea completeaza numarul 613, numarul total de mitvot al Torei.
Alianta Torei este, de asemenea globala, caci Tora contine toate mitvot; iar singura mitva «studierii Torei» echivaleaza cu toate celelalte mitvot”., ibidem, pag. 59, 60

„«Alianta» care uneste pe Israel de Dumnezeul sau «este eterna», «nu va fi rupta niciodata», «nu e revocabila»; este o «alianta de sare»: sarea nu se schimba”., ibidem, pag. 65
„Confirmarea atasamentului Sau indestructibil fata de Israel se afla in faptul ca Israel traieste: el nu poate fi doborat in pofida suferintelor pe care le suporta. «Orice arma faurita impotriva lui va fi neputincioasa»”., ibidem, pag. 65
„Intr-adevar, Israel traieste, nu se schimba. Nu numai ca traieste, dar el nu se schimba. El este mereu, in esenta sa, in structura sa fundamentala acelasi”.,ibidem, pag. 64
„Uitarea de sine provocata de uitarea de Dumnezeu, de Tora(, antreneaza pacatul cel mai grav, acela comis prin neglijenta”.(ibidem, pag. 70) „Cu toate acestea, zikaron, «memoria» evreului(, ramane buna; in interioritatea sa ascunsa, ea ramane aproape intacta. Ea nu slabeste niciodata complet: ea nu slabeste decat la periferie. Zikaron nu il tradeaza niciodata pe evreu, fie el si neatent. Caci, in fond, evreul nu-si uita niciodata Dumnezeul sau; el nu-si uita de Tora sa; el nu uita de Poporul sau, Israel; el nu-si uita Tara, Eret-Israel”., ibidem, pag. 71
„Cat priveste disparitia lui Israel din lume, aceasta este exclusa, chiar din cauza «privilegiului» «Raspandirii» fizice a poporului evreu. Populatia evreiasca dintr-o regiune poate fi distrusa; evreii pot fi expulzati dintr-o tara, dar Israel nu ar putea fi «anihilat», fiindca Dumnezeu nu poate fi biruit”., ibidem, pag. 64
„«Elokei Israel», «Dumnezeul lui Israel», devenit Meleh «Regele lui Israel», Malhuto bacol masala, «Regalitatea Sa» se va impune tuturor, mai intai din teama – masala – pe care ea o va inspira, apoi ea va fi acceptata de toti cu bucurie: Regele lui Israel, recunoscut «Rege al intregului pamant» va domni atunci asupra tuturor – «Va Timloh al col maasseha» – din inaltul muntelui Sionului”., ibidem, pag. 69

Mihai Eminescu – ”nebun”, ”antisemit”, ”xenofob”, ”retrograd” (si, totdeodata, „mare precursor al legionarismului romanesc”(Constantin Papanace, MIHAI EMINESCU un mare precursor al LEGIONARISMULUI romanesc, Editia I-a, Editura Armatolii, Cetatea Eterna, 1951, coperta I-a - „Nimeni altul ca dansul nu este mai aproape de sufletul legionar”., ibidem, pag. 16)): „Cosmopolitismul e o simulatiune si nimic alta, el n-a fost niciodata un adevar. Strainii care au interese personale in Tara Romaneasca de es., vor simula totdeauna cosmopolitismul, pentru ca, declarandu-si adevaratele lor simtiri, ar putea sa pericliteze interesele lor individuale”., Mihai Eminescu, Manuscrisul Din sedintele Societatii Romania Juna. Nationalistii si Cosmopolitii, in Mihai Eminescu, Opere, vol. IX, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1980, pag. 457
Ceea ce nu-i impiedica prin nimic ca, din ratiuni tactice, sa se autoprezinte «romani»: „Cine va face lista functionarilor mai cu seama inalti, a pensionarilor, a deputatilor, a arendasilor bunurilor publice si [a celor] private, c-un cuvant a tot ce reprezinta circulatiunea si reglementarea vietii generale a tarii, va observa cu inlesnire ca franele stapanirii reale a[u] scapat din mana elementului autohton si istoric si a[u] incaput pe maini straine. Dar acest din urma element, aceasta formatiune( se pretinde romana? Neaparat se pretinde, caci altminterea n-ar avea pretext sa stapaneasca”., Mihai Eminescu, «Romanul» a contractat naravul..., Timpul, 29 iulie 1881, in Mihai Eminescu, Opere, vol. XII, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1985, pag. 267
„Popor, natiune e complexul de clase sociale al unor oameni de aceeasi origine etnica. Proprietarul mare, taranul, negustorul, breslasul sunt in acelasi mod popor; nimeni dintre acestia nu e mai mult ori mai putin popor decat fiecare dintre ei”., Mihai Eminescu, Un cenusar roman..., Timpul, 8 aprilie 1879, in Mihai Eminescu, Opere, vol. X, Editie critica intemeiata de Perpessicius, Editura Academiei Romane, Bucuresti, 1989, pag. 215

25 Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman. Mai putina legenda si mai mult adevar, cu un Cuvant inainte de Mihail Sadoveanu, Casa de Editura si Presa Sansa S.R.L., Bucuresti, 1993, pag. 204

Dar in ce consista atat de specialul caracter al acestui ordin? „Conducerea suprema a francmasoneriei universale o detine Ordinul international B’nai B’rith26 cu sediul la Chicago, impreuna cu formatiile secrete ascendente, B’nai Mosche, B’nai Israel, B’nai Zion, dominate ocult la randul lor de acei misteriosi Intelepti ai Sionului”27, afirma Florin Becescu.

26 Unii autori uziteaza forma «B’nai», altii prefera «B’nei». Insa, in oricare dintre cele doua maniere l-am gasi scris: este unul si acelasi cuvant.

27 Florin Becescu, Franc-Masoneria. Crima-Spionaj-Anarhie, Editura Ziarului «Porunca Vremii», Bucuresti, 1936, pag. 13

Asa o fi?

Aici publicatia evreiasca Israelite of America, privitor la intreaga Francmasonerie, nu numai strict la B’nai B’rith, consemneaza: „Francmasoneria este o organizatie evreiasca, a carei istorie, grade, simboluri si parole conventionale sunt evreiesti de la inceput pana la sfarsit”28.

        28 Israelite of America, 3 august 1866, apud Obiectiv Legionar, An II, nr. 1(7), ianuarie 2004, pag. 14, [O.L. 1(7)]

Iar Jean Bidegain, intr-un discurs tinut in fata Marelui Orient al Frantei, adauga: „Evreii, atat de remarcabili prin instinctul lor de dominatie si prin stiinta lor de a guverna, au creat Franc-Masoneria ca sa inroleze intr-insa oameni care, neapartinand neamului lor, se angajeaza totusi sa-i ajute in faptele lor, sa colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”29.

        29 din discursul lui Jean Bidegain in fata Marelui Orient al Frantei, 1905, in [O.L. 1(7)], pag. 14

Si-atunci cand imi vei replica cum ca Hitler a scos Masoneria in afara legii – cautand, prin aceasta, sa-mi sugerezi ca si daca a fost cumva mason, la un moment dat s-a razvratit impotriva Masoneriei –, te voi invita sa reflectezi asupra urmatorului pasaj din Ilustri francmasoni: „In 1944, D. Ruggenborg nota: «...cred ca Mussolini si Hitler sunt doua exemple potrivite pentru faptul ca asemenea personaje, aparent impotriva Francmasoneriei, ar trebui analizate cu mai multa atentie.»”30.Hitler, „a fost initiat in 1922, intr-o loja din München. A fost creatia francmasonilor din Vest(. Hitler a aparat interesele Francmasoneriei si pe unii dintre frati, care, ulterior, au ocupat pozitii influente in Parlamentul National Socialist German”31.

        30 Emilian M. Dobrescu, Ilustri francmasoni, Editura Nemira, Bucuresti, 1999, pag. 83
        31 ibidem, pag. 79

„D. Ruggenborg relateaza cum Mussolini a interzis nu Francmasoneria din care faceau parte si fascisti, ci doar «directia romana» a Marelui Orient de Italia(, sporind astfel influenta in Italia a Marii Loji Unite de Anglia”32.

        32 ibidem, pag. 83

Bun, fie chiar si-asa: Masoneria anexa a iudaismului, Hitler mason si, implicit, subordonat puterii iudaice.
Totusi, cum ar fi putut, fie si numai o singura clipa, unor decidenti evrei, sa le treaca prin minte gandul de-a ordona uciderea unor membri ai propriei lor etnii, si inca in proportii de genocid?
Mai ales, data fiind admirabila solidaritate intraetnica, specifica, poate in cel mai inalt grad cu putinta, tocmai Neamului Evreiesc.

    Studiul Degenerarea Rasei Jidanesti33, al doctorului Paulescu, schiteaza o posibila pista:
    „Cuvantul degenerare (de la genus: gen), – cand e aplicat la o rasa de oameni, – insemneaza o alteratie a caracterelor genului omenesc.
Adeseori, insa, cuvantul Gen e inlocuit in limbagiul stiintific, prin cuvantul Specie.
Sub influenta unor cauze morbide – care provoaca leziuni, in sistemul nervos si mai ales in creer, – rasa degenerata isi schimba caracterele speciei umane.
Ea intra in domeniul Patologiei si se degradeaza din ce in ce, – prin diverse malformatii si prin turburari in functiile organelor, – pana ce ajunge, in cele din urma, sa fie compusa din schilozi, nebuni, epileptici, imbecili sau din monstrii idioti,...ce-s incapabili sa se mai reproduca”34.

33«Jidanesti» este termenul continut de titlul cercetarii respective; si sub care, evident cu modulatiile gramaticale de de rigoare, sunt desemnati Evreii ori de cate ori Nicolae Paulescu ii metioneaza  in cuprinsul ei.

            34 Nicolae C. Paulescu, Degenerarea Rasei Jidanesti, Bucuresti, 1928, pag. 11

    „Degenerarea e expresia unor lesiuni atrofice sau malformatiuni localisate in anumite teritorii din scoarta creerului, – si care se transmit prin hereditate”35.
„Leziunile atrofice ale scoartei creerului, – ce sunt proprii degenerarii, dau loc la tulburari in sensibilitate, – in motilitate, – in instincte, – si in vointa”36.
„Anomaliile congenitale ale creerului dau nastere la tulburari in desvoltarea oaselor craniului, ale trunchiului si ale membrelor”37.

        35 ibidem, pag. 17
        36 ibidem, pag. 25
        37 ibidem, pag. 20

„Degenerarea Jidanilor( e datorita transmisiei hereditare a malformatiilor creierului”38.
„Talmudul [«expresia scrisa a Torei orale», cf. Alexandru Safran, Israel si radacinile sale, pag. 49] impune Jidanilor, – ce-s degenerati prin hereditate, – o( cauza de degenerare dintre cele mai eficace,...anume: Casatoria numai intre consangeni.
Aceasta cauza isi a aratat efectele degenerative funeste asupra Nobililor, din diverse Tari, cari se casatoresc numai intre ei”39.

        38 ibidem, pag. 14
        39 ibidem, pag. 15

Marturisesc ca, cel putin pentru mine, e verosimil ca perspectiva producerii unei astfel de catastrofe intraetnice nu l-ar putea lasa indiferent pe nici un conducator etnic, indiferent al carui Neam periclitat. Si ca, in ultima instanta daca i-ar sta in putere, ar recurge, desi cu cea mai crancena strangere de inima, la cel mai dramatic remediu: suprimari fizice de degenerati irecuperabil40.

40 Ceea ce insa nu pot crede, si, indraznesc sa afirm ca orice om cu minima judecata de bun simt, nicidecum neaparat medic ori genetician, refuza si el sa creada, este altceva. Anume afirmatia aceluiasi doctor Paulescu, potrivit careia intreaga etnie evreiasca este degenerata: „Jidanii formeaza, in Omenire, o rasa, particulara, ce e degenerata”., ibidem, pag. 11
Am tot respectul pentru calitatile de cercetator ale savantului Paulescu, concretizate in multiple si profunde studii si descoperiri stiintifice, dar consider ca a procedat total neonest cand, prezentand fotografiile a doi Evrei retardati (vezi paginile 22 si 23 ale studiului citat), a extrapolat exceptia, decretand-o regula, si inca absoluta.

                Iar relativa nedezvoltare din anii ’30 a geneticii nu-l poate scuza.
Caci, acei Evrei despre care, in Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria, afirma tot el ca sunt strategii ce diriguiesc Francmasoneria Mondiala nu pot, fireste, in nici un caz, sa fie niste retardati.
Mai mult, atatia si-atatia Evrei obisnuiti, cu care oricine isi intersecteaza curent pasii, sau chiar sta de vorba, e evident ca sunt normal constituiti.
Si ce sa mai spun de un Lazar Saineanu (asistentul la catedra al lui Bogdan Petriceicu Hasdeu si autor al pertinentei cercetari de folclor Basmele Romanilor), ori de un Moses Gaster (contemporan cu Mihail Eminescu si eminent etnolog)… Pot fi ei, oare, retardati?...

Mai mult, am sentimentul ca Nicolae Paulescu opereaza cu o premisa falsa.
Dupa parerea mea, exemplul pe care-l ofera drept analogie (al unor familii nobiliare de la Curtile Europei Apusene) priveste numai acele casatorii intre rude de sange cuprinse intre gradele I-IV rudenie (adica incepand cu frate-sora si incheind cu veri primari).
Ori tot experienta geneticii statueaza ca dincolo de acest grad (adica deasupra lui) incrucisarile intre consangeni nu numai ca n-aduc nici un prejudiciu descendentilor, ci, dimpotriva, le sunt benefice, conferindu-le acestora un plus de vigoare psihica si fizica.
Si imi este imposibil sa cred ca un intreg popor se poate incrucisa numai frate-sora sau, in cazul cel mai putin rau, var primar-vara primara.
Ca respectiva incrucisare distructiva poate fi practicata de un segment minoritar al etniei, mai consistent procentual – posibil (tinand cont de relatarile Vechiului Testament) – la Evrei decat la alte Neamuri, imi pare mult mai aproape de adevar.

Iar in Stalin inclin a nu vedea deloc un «mare caz», o exceptie. Insusi numele lui – Djugasvili – imi da o indicatie nepretuita despre ”gruzinitatea” lui. Si presupun ca, de asemenea, oricui a aflat ce-nseamna tradus...
    Asa ca nu ma prea surpinde sa aflu ca „pe 27 septembrie 1944, la solicitarea sovieticilor generalul american Donovan punea la dispozitie lista completa cu personalul O.S.S. din Bulgaria, Romania, Cehoslovacia, Iugoslavia si din zonele ocupate de Armata Rosie. Din acel moment insa, toti partizanii din Europa de Est si din Balcani care avusesera legaturi cu ofiteri O.S.S. au fost trecuti pe listele negre ale N.K.V.D. Ofiterii O.S.S. priveau neputinciosi cum colegii lor de la N.K.V.D. suprimau pas cu pas opozitia la dominatia comunista din zonele eliberate de Armata Rosie”41.

41 Cristopher Andrew & Oleg Gordievski, K.G.B., Editura All, Bucuresti, pag. 231, apud Nicolae Mitrica, Episoade dintr-un razboi nedeclarat, partea a VI-a, in Revista Francmasoneria. Dezvaluiri cutremuratoare, nr. 10/2003, pag. 22

    Si-atunci citatul din Jewish Banker – „S-ar putea spune ca Marxismul este cel mai inversunat dusman al Capitalismului, care pentru noi e sfant. Pentru simplul motiv ca ei sunt poli opusi, ei ne dau noua cei doi poli ai Pamantului si ne permit sa-i fim noi axa. Acesti doi oponenti Bolsevismul si noi insine ne gasim identificati in Internationala. Acesti doi oponenti, care constituie doctrina celor doi poli ai societatii, se intalnesc in unitatea de scop, care este reinnoirea societatii de sus prin controlul avutiei si de jos prin revolutie.”42– sa fie oare o naivitate?...

42 Citat din Jewish Banker, de Comte de Saint-Aulaire din Geneve contra la Paix, Librarie Plan, Paris, 1936, apud [O.L. 1(7)], pag. 10

    La fel si urmatorul, din The American Hebrew. Adica: „Revolutia din Rusia a fost produsul creierelor evreiesti, a nemultumirii evreilor, a planificarii lor, al carei scop este sa creeze o noua ordine in lume. Ceea ce a putut sa fie realizat atat de bine in Rusia datorita creierelor evreiesti, din cauza nemultumirilor lor si prin planificarea lor, prin acelasi efort intelectual si fizic va trebui sa poata deveni o realitate si la scara mondiala”43.

            43 The American Hebrew, 20 septembrie 1920, apud [O.L. 1(7)], pag. 8

Sau poate chiar acesta, din The Jewish World...:„Marele ideal al iudaismului este ca intreaga lume sa fie imbibata cu invatatura iudaica, si apoi, intr-o Fraternitate universala, a natiunilor – de fapt intr-un mare iudaism – toate rasele si religiile individuale sa dispara”44.

            44 The Jewish World, 9 februarie 1883, apud [O.L. 1(7)], pag. 7

    Adaug, mai mult din scrupulozitate, ca in aceeasi culegere biografica Ilustri francmasoni il regasesti si pe Churcill, Sir Winston Leonard Spencer (pag. 55), alaturi de Roosevelt Franklin Delano (pag. 84), Washington George (pag. 85) sau Truman Harry S. (tot la pag. 85). Ca sigla Statelor Unite ale Americii (pe care o poti vedea in format mare pe zidul Ambasadei S.U.A.) are deasupra (semnificatie definita limpede de heraldica) capului vulturului steaua cu sase colturi – a lui David –, formata din stelute intre care linia de unire trebuie trasa mental...

(...)in legatura cu eventualitatea posibilitatii de a i se permite crestinismului existenta in Masonerie, gasesti in lucrarea Ordinul Masonic Roman precizarea:
-    „aprilie 1929: gr. 30, Octavian Goga militeaza pentru fondarea Blocului crestin francmasonic.
-    «d. Octavian Goga, care desi este mason, habar n-are de rostul francmasoneriei, caci si-a permis sa vorbeasca in loja despre crestinism – greseala ce masonii ce masonii nu ii vor ierta niciodata. D[omnul] Goga a mers asa de departe cu naivitatea sa, incat a propus ca Loja Nationala sa se numeasca Loja Crestin-Nationala.»(V.Trifu, 1932)”50

50 Horia Nestorescu Balcesti, Ordinul Masonic Roman, pag. 344

Iar Nichifor Crainic, in Ortodoxism si Masonerie, exprimandu-se asupra motivului prezentei Bibliei ca obiect ritualic in anumite loji, comenteaza:
„Francmasonii romani de rit scotian( zic: «Noi nu suntem impotriva ortodoxiei cum sunt cei de la Marele Orient. Noi admitem Biblia. Noi juram pe Biblie».
Ce e adevarat din toate astea?
Masoneria, fie scotiana, fie cealalta, e un fel de religie deandoaselea. Ea are temple, un cult organizat cu diferite ritualuri si o serie de obiecte simbolice. Intre aceste obiecte simbolice, masoneria scotiana admite si Biblia. Ce inseamna aceasta? Ca masoneria admite doctrina cuprinsa in Biblie? In cazul acesta ea n-ar fi decat o secta religioasa ca multe secte nascute din crestinism. Dar nu! Biblia in masonism are cu totul alta semnificatie. Sa consultam cartea domnului Eugen Lannhoff. «Biblia, raportorul si compasul» – zice dansul – «sunt cele trei mari lumini ale masoneriei».
«Biblia, lumina de deasupra noastra, NU CA AUTORITATE DOGMATICA, ci ca expresie a credintei intr-o ordine morala universala!»
Adica un simplu simbol, ca raportorul, «lumina din noi» si ca compasul, «lumina din jurul nostru». Prin urmare, in masonerie Biblia joaca un rol de simbol exact ca oricare alt obiect, de pilda compasul si raportorul. In locul ei ar putea si o strachina sa insemne acelas simbol, fiindca sensul simbolic nu se leaga de autoritatea dogmatica a Bibliei! Dar ce mai inseamna Biblia daca o despoi de autoritatea dogmatica a doctrinei revelate? Nu e vorba aici de o suprema batjocura ce se aduce divinei carti, reducand-o la sensul pe care il pot avea un sort, o mistrie, sau un compas?”(Nichifor Crainic, Ortodoxism si Masonerie, in Ioan M. Mares, Francmasoneria in filmul «Ecaterina Teodoroiu», 1933, pag. 54, 55)
Cat despre autoprezentarea ca deiste a unora dintre loji, acelasi Nichifor Crainic, noteaza:
„Nu exista o separatie intre cele doua masonerii: cea scotiana si cea a Marelui Orient. Ele lucreaza mana in mana. Numai ca cea scotiana se marturiseste deista. Aceasta nu inseamna in nici un caz ca admite crestinismul. Deismul e o conceptie filosofica ce admite la originea lumii un principiu abstract, creator si impersonal, cu care insa lumea nu mai are nimic deaface. In fond, aceasta invatatura nu este decat o nuanta a ateismului, un ateism camuflat. Formula simbolica din ritul scotian «in numele marelui arhitect al tuturor lumilor», dupa insasi interpretarea pe care o da d. Eugen Lannhoff, nu inseamna o formula de credinta intr-un dumnezeu personal. Ea e mentinuta ca o expresie pur simbolica pentru a impaca pe cei cari vin in masonerie cu convingerile religioase ale Bisericii”., ibidem, pag. 54
„Toate afirmatiile mele au un caracter obiectiv. Ele se intemeiaza pe o carte monumentala Die Freimaurer de d. Eugen Lannhoff, mason convins, aparuta in 1929 la Viena. Cartea mi-a fost daruita de distinsul meu prieten dr. Heinrich Studer, proprietarul editurii Amaltheea, unde a aparut lucrarea. Die Freimaurer, adica Francmasonii, e o carte de expunere si aparare a institutiei oculte alcatuita dupa documente ce i s-au pus la dispozitie autorului de lojile masonice. Prin urmare, o carte incontestabil masonica”., ibidem, pag. 53

In 1937 Corneliu Zelea Codreanu face in mass-media, precum bine se stie, „declaratia51 ca in caz de venire la guvern, in 48 de ore( va completa alianta traditionala cu Franta prin alianta eficace cu Germania52”53.

51 In urma careia, „la 27 mai 1938 Tribunalul Militar Bucuresti executand ordinul dictatorului Carol al II-lea l-a condamnat( la 10 ani inchisoare pentru «tradare»”., Serban Milcoveanu, Atentatul din 21 septembrie 1939 contra lui Armand Calinescu si epoca 1930-1950, Editura TCM Print, Bucuresti, 2004, pag. 118

52Alianta gratie careia, daca s-ar fi-ncheiat, „Germania: a) putea incepe razboiul antisovietic inainte de inarmarea [masiva a] U.R.S.S.-ului inceputa in 1939-1940 si b) nu avea in nici un fel nevoie de razboiul inutil si fratricid cu Franta si Anglia”.(ibidem, pag. 119) Aceasta deoarece „cu lantul muntilor Carpati si cu petrolul din Valea Prahovei Romania este cheia continentului Europa”., ibidem

        53 ibidem, pag. 118

Dar, „la intrevederea de la Berchtesgaden, din 24 noiembrie 1938, Adolf Hitler n-a spus nici un cuvant in legatura cu Corneliu Z. Codreanu si cu proiectul unanim stiut in Europa al asasinarii lui in inchisoare. Fata de aceasta abtinere, regele Carol al II-lea a inteles posibilitatea unui asentiment si a intrebat: «Aceasta inseamna in politica interna ca am mana libera?»”54

        54 ibidem

„Marele Führer Adolf Hitler a raspuns: «Da, in politica interna aveti mana libera».
Si-au strans mainile”55.

            55 ibidem

    Si, mai departe, „in noaptea de 21/22 I 1941 Adolf Hitler cheama la telefon pe Ion Antonescu: «Pentru ce te-ai oprit? Intra cu tancurile in sediile lor si svarle-i afara»”56.

56 Serban Milcoveanu, Corneliu Z. Codreanu altceva decat Horia Sima, vol.II, Editura Crater, Bucuresti, 1996, pag. 79


Iar cand asupra legionarilor care „dupa asa-zisa rebeliune legionara se refugiaza in Germania, in februarie 1941, (in loc sa li se asigure libertatea si imunitatea( s-a actionat cu masuri de constrangere”57: „autoritatile naziste faceau aplicarea doctrinei politice a lui Alfred Rosenberg, care preconiza slabirea si chiar nimicirea elitelor nationaliste din tarile ocupate sau aliate(”58.

57 Carol Papanace, Prefata la volumul Constantin Papanace Diverse stiluri de lupta politica, Tipografia INFCON S.A., Constanta, 2005, pag. 9
            58 ibidem

    Dar puterea comunista nu tot distrugerea acelorasi elite o viza?...
    Iata ce scrie negru pe alb in procesul-verbal al conferintei ce a avut loc la Ministerul Afacerilor Interne, din Romania, la 18 mai 1948, referitoare la pozitia fata de Miscarea Legionara: „Sedinta este deschisa de domnul ministru Teohari Georgescu, care expune «Pozitia fata de miscarea legionara». Domnul ministru a aratat ca dupa 6 martie 1945 in fata noastra s-a pus problema de a infrange pe toti dusmanii poporului.
Legionarii au fost, sunt si vor fi printre cei mai primejdiosi dintre dusmani”59.

59 1948 mai 18. Proces-verbal al conferintei ce a avut loc la Ministerul Afacerilor Interne referitoare la miscarea legionara, Arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, fond documentar, dosar nr. 45, f.1-4 – in volumul: Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, ”Bande, banditi si eroi”. Grupurile de rezistenta si Securitatea (1948-1968). Documente, Editura Enciclopedica, Bucuresti, 2003, pag. 43

    Dar cel mai dur dintre regimurile detentiei politice post ’45, cel de disolutie a personalitatii prin tortura permanenta, pe care detinutii erau fortati sa si-o aplice RECIPROC, asupra cui a fost utilizat60?61

            60 Si cine l-a dirijat?

Makarenko, specialistul sovietic in practicarea celor mai diabolice tehnici de torturare, din ordinul cui superviza si indruma, in Romania, cu maxima minutiozitate, preparativele declansarii «morbului Pitesti»? Vezi pe larg Reeducarea prin tortura (denumirea exacta: Gheorghe Boldur Latescu si Filip-Lucian Iorga, Genocidul comunist in Romania, vol. IV, Reeducarea prin tortura, Editura Albatros, Bucuresti, 2003).

Ana Pauker („Hana Rabinsohn”(Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol. II Teroare. Crime. Turnatori. Colaborationisti, Editura Tesu, Bucuresti, 2004, pag. 11)) ce origine etnica avea? „De la Tatiana Pauker-Bratescu, fiica Anei Pauker si a lui Marcel Pauker, provine o nota biografica exacta”(ibidem, pag. 12). Extrag din ea: „«La unul dintre frati, Zalman Rabinsohn, a tinut enorm; acesta, de altfel, avea sa revina in Romania din Israel, unde plecase inainte de 23 august 1944, a fost profesor de ebraica si poet»”(ibidem); „«a facut scoala elementara si, dupa cum am aflat din povestirile Bellei, matusa mea, a fost si la Heider, scoala religioasa pentru baieti, la Bucuresti, unde, printr-o exceptie a fost si ea admisa”., ibidem

Dar Alexandru Nicolschi? Vezi sectiunea Alexandru Nicolschi, sau cum devine un evreu general de securitate  – al treilea capitol din Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol.I, Despre calai si despre victime, Prefata de Razvan Theodorescu, Cuvant inainte de Sorin Rosca Stanescu, Editura Ziua, Bucuresti, 2003, pag. 125-136.
Si afla-i, chiar din propriile-i cuvinte, povestea numelui: „«Initial, numele meu a fost Boris Grunberg, dar in mai 1941 am plecat din URSS cu o misiune in Romania, cand am fost prins si ca sa-mi pot ascunde trecutul si misiunea mi-am schimbat numele in Nicolschi Alexandru Sergheevici; sub acest nume am fost cercetat de Organele Biroului II Bucuresti si sub acest nume ma recomand pana astazi»”., Alexandru Nicolschi, Autobiografie-sinteza, in Tesu Solomovici, Securitatea si Evreii, vol.I, Despre calai si despre victime, pag. 127

61 Studiul Gheorghe Boldur Latescu si Filip-Lucian Iorga, Genocidul comunist in Romania, vol. IV, Reeducarea prin tortura, Editura Albatros, Bucuresti, 2003, sau articolul Ionut Baias, Cine si de ce conduce Romania, Revista Permanente, Anul VIII, nr. 8, august 2005, pag. 20 – ca sa iau doar doua exemple – sunt extrem de elocvente in acest sens. (…)


Si, totodata, nici nu vad cum ar fi putut legionarii sa aibe interes de-al suprima pe Nicolae Iorga. Adica pe cel care, de la tribuna Parlamentului, in sedinta publica a Camerei Deputatilor, ii acuza, cu argumente, pe Evrei de „tentativa de asasinat care se face impotriva noastra ca natiune dominanta, de catre acei cari imbraca formele cele mai vulpine ca sa-si arate dorinta de a fi bunii nostri frati”62.

62 Nicolae Iorga, In Chestia manifestatiilor studentesti, Discurs rostit in sedinta din 17 decembrie 1909 a Camerei Deputatilor, in Nicolae Iorga, Discursuri Parlamentare, vol. I-iu, partea I-a, Editura Bucovina, I.E. Toroutiu, Bucuresti, 1939, pag. 362, [D.P.v.I.p.I]

Si care, de la aceeasi tribuna, dizerta despre, „acea fireasca legatura, (intre agitatia socialista si tendinta evreiasca de a avea la noi mai mult decat toata averea noastra, decat tot creditul nostru, decat toata inraurirea asupra vietii noastre politice”63.

63 Nicolae Iorga, Chestia agitatiilor evreiesti, Discurs rostit in sedinta din 11 februarie 1910 a Camerei Deputatilor, in [D.P.v.I.p.I], pag. 392

Pot insa crede ca, daca Evreii ajunsesera stapanii Statului sovietic, iar N.K.D.V.-ul (K.G.B.-ul) este Organ de Stat, teza potrivit careia Traian Boieru (seful asasinilor fizici ai marelui savant Roman) era, de fapt, agent sovietic, infiltrat in Miscare ca membru cu scopul de a o compromite, nu tine deloc de domeniul fanteziei.



Extras din lucrarea: Radu Mihai Crisan, Secretul sabiei de foc(, Editura Cartea Universitara, Bucuresti, 2006

                               ISBN (10) 973-731-442-5; ISBN (13) 978-973-731-442-0
                                                       - CopyFREE -.

Preluare de pe:



al doilea mesaj al meu pe acest forum iti va da dreptate cel putin partial... si eu am simtit de mult timp faptul ca exista numeroase indicii conform carora in al 2-lea Razboi Mondial evreii au ucis evrei (cu acceptul celor din urma, care de fapt s-au sacrificat), pentru atingerea unui scop care incepe sa se vada tot mai mult in zilele noastre... nu neg Holocaustul, doar afirm ca el a fost facut de evrei contra evrei (de putere impotriva opozitiei)... dupa cum afirma un ilustru scolastic contemporan al nostru, armamentul Germaniei naziste a fost furnizat de un grup de baieti din Panama, finantati de familia Rotschild... daca acceptam ideea ca acesta a fost un razboi fals, atunci poate vom intelege Irakul si Afganistanul, unde se duce o lupta "crancena" impotriva sufistilor... singura natiune a lumii care pare sa reziste cu stoicism este China miliardelor de suflete care traieste intr-o tara comunista cu o economie capitalista, dar suspectez faptul ca aceasta natiune este o aliata esentiala a iluminismului....

Eminescu a fost fara indoiala un profet... el a imaginat teoria vitezei luminii cu multi inainte ca Einstein sa o rationalizeze... originile filosofice ale teoriei se regasesc in teoriile lui Schopenhauer... eu ma recunosc a fi un adept al schopenhauerismului eminescian si consider ca nimic nu poate fi gandit fara eliminarea din gand a notiunii artificiale de TIMP...


pus acum 13 ani
   
Pagini:  1 2 3 4  

Mergi la