Illuminati
Servicile secrete si puterea lor mondiala
Lista Forumurilor Pe Tematici
Illuminati | Inregistrare | Login

POZE ILLUMINATI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
Illuminati / Noua Ordine Mondiala / cine sunt STAPANII DIN UMBRA?  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
iata ca deschid pentru toti participantii la discutiile din acest forum un subiect foarte interesant : CINE SUNT ADEVARATI STAPANII DIN UMBRA?
astept raspunsurile voastre plus argumentele in favoarea ideii emise.
acest efort il facem nu numai ca nu avem ce face, ci din dorinta, cred eu, de a dejuca planurile lor.
"cunoscand strategia unui plan, se pot lua masuri de contracarate."

de acord?

o zi buna

Paul


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111
Succes

pus acum 18 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Acum ceva timp am postat acest subiect : "Cine sunt Stapanii din Umbra?".
Am revenit mereu in speranta ca voi avea parteneri de discutii, propuneri, ipoteze, insa nimic.
De aici am dedus 3 concluzii :

- acest subiect este un subiect necunoscut si asta cel putin din punctul meu de vedere este extrem de periculos

- acest site/forum nu este cunoscut

- lipseste mult curaj tineretului din zilele noastre. Am vazut ca au vizitat acest topic 39 de persoane si totusi decat o persoana a raspuns si pe deasupra si un raspuns caustic. Banui ca persoana respectiva se inchina perceptelor francmasonice.

HAIDETI OAMENI BUNI SA DISCUTAM PE ACEASTA TEMA.


Cum nimeni nu propune nici o ipoteza, o voi face eu :

Stapanii din umbra cei din Grupul BILDERBERG.
De ce?
Sunt adunati in aceasta organizatie multe personalitati din intreaga lume, din toate domeniile de interes : economie, politica, mass-media, militar, servicii secrete etc.

astept comentarii la ipoteza oferita si noi ipoteze.

cu stima,
PAUL


pus acum 18 ani
   
a.pirat
Student

Din: xxxxx
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
Salut
Am dat peste forum din greseala si nu stiu daca mai e activ. Daca da si VREI sa continui ai adresa de mail. Trimite un semn si cine stie....
Cu stima


pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
salut tuturor!! tot ce vreau sa spun in legatura cu tema aleasa de Paul este ca adevaratii stapani din umbra sunt cei care au controlul suprem asupra finantelor.....asta este adevarat si nu are nevoie de argumente pro...acum..'cine sunt acestia?' cred ca va ramane o intrebare al carei raspuns nu il vor cunoaste prea multi...dar ia sa vedem daca cei care participa la aceasta discutie vor putea cunoaste raspunsul...fiindca eu,sincer sa fiu,nu-l cunosc...sa vad daca voi il cunoasteti!
ASTEPT RASPUNSURI LA IDEEA LANSATA DE MINE SI DE PAUL!!





P.S. Paul,daca citesti ce am scris te rog sa imi scrii un e-mail privat!



La revedere tuturor!
                            B0GD4N3L


pus acum 18 ani
   
maniko
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
adevaratii stapini din umbra nu ai sa-ii stii niciodata indiferent cit de mult ai cauta.ei nu sint si nici nu vor fi cunoscuti decit pt initiati.lumea inca nu e pregatita sa afle numele lor.nu mai cauta te-ai cutremura sa stii asta,traieste-ti viata linistit si daca poti fii fericit.

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
In primu` rand salutari tuturor.Am dat si eu de acest site din greseala si chiar ma  intereseaza subiectele de pe aici.
Chiar nu inteleg de ce va ascundeti adresele voastre de e-mail ... secret de stat nu este asa ca asta nu face altceva decat da de banuit.
Pana la urma nici eu si nici voi nu mai stim ce sa credem despre acest termen "francmasonerie" ... pentru ca Internet`ul ofera o gramada de informatii si nici nu mai stii pe cine sa crezi ... ori in aceste forum`uri care aduce acuzatii organizatiei caractericandu`i cu cuvinte de genu` "satanisti , stapanitorii lumii , instauratorii Noii Ordini Mondiale" si etc ... vizitati si ... dupa aceea ne batem toti cap in cap ca nu exista nici un fel de dovada nici din partea noastra nici din partea lor.

Eu nu stiu cine ma conduce pe mine daramite cine conduce lumea

cine sunt stapanii din umbra? primu` rand salutari tuturor.am dat acest site din greseala chiar

27.2KB


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Citesc cele scrise intre timp.
Multumesc tuturor celor care au citit aceasta rubrica din forum si celor care au raspuns.
Am intalnit doua tendinte :
- unii neaga existenta acestor stapanii.
- altii ne sfatuiesc sa nu cautam sa aflam identitatea lor, caci nu are sens.

Intentii bune din partea lor!
in sensul ca ne doresc o existenta linistita si in pace.
Tuturor ce isi doresc o astfel de existenta, le cer sa inchida aceasta pagina si sa deschida vreo pagina cu bancuri, evenimente mondene, etc.

Insa eu m-am nascut intre persoanele NELINISTITE...
Oameni buni, Stapanii din Umbra exista.
Actioneaza chiar daca noi credem in ei sau nu!
Se ascund si se utilizeaza de multe fatade.
Tema lor a fost manipulata, astfel ca la ora actuala este o tema ridiculizata.
Exact ceea ce si-au dorit.

Insa eu m-am nascut LIBER si nu am nevoie de nici un stapan.
Daca dvs. aveti nevoie, atunci mult noroc.
Insa eu m-am nascut LIBER si consider ca Libertatea este calitatea cea mai mare a unui Om Adevarat. Fara libertate, fara liberul arbitru suntem decat niste rotite intr-un mare joc plictisitor.

Acest mesaj s-a adresat acelor care scriu pe aceasta tema, din motivatia de a scrie si nu de a fii interesat de subiect.

Repet : tema este adresata exclusiv celor care cred ca exista niste persoane care se cred stapanii lumii si care cred ca merita sa ne opunem acestui "curent mondial de control".

o zi buna, PAUL!


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Paul inteleg  ce`ai vrut sa spui si ce idei ai dar ... eu nu zic ca nu exista acesti stapanitori.Daca inca era comunism ... mai credeai in aceasta idee ? Gandeste`te cate secte sunt si cate idei false se propaga ... asta poate fi una dintre ele.Si sa fim seriosi acum ... Daca zici ca aceasta Organizatie sa fie distrusa sa presupunem ca te`ar cauta astazi la telefon sa te recruteze.Ce`ai accepta ? Viata promisa de Biblie dincolo de moarte ? Sau o avere aici pe Pamant palpabila cu influente si relatii.Gandeste`te ca familia ta Nelinistita care ai spus`o se va linisti
Asta ar fii o idee...Am mai luat de pe cateva site`uri o gramada de prostii cum ar fii decrete si documente scrise printre care si Congresul de la Bale ... Sincer ? Si eu pot sa fac asa ceva si sa incarc pe un site ... imi creez singur Asociatia Sinistra A Tamplarilor Din Europa De Est ) Si poate peste 2o de ani o sa fiu considerat Antichrist.
Nu ne conduce Masoneria din fericire (daca o exista) dar ce e mai grav e ca nu ne conduce nimeni ... asta e o problema ... si nascut liber intr`o tara libera nu inseamna neaparat Democratie ... Spania si Suedia sun regate.Unde sunt ei ? Unde suntem noi ?



           Nu neg existenta a nimic ci doar sunt deschis sa ascult si sa aflu ... dovezi concrete daca`mi ofera cineva e perfect ... altfel schimbam profilu` forum`ului si o dam pe bancuri



      O Zi Buna ... Marius !


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
Salutare lume!In primul rand vreau sa va sugerez sa nu trecetzi cu vederea peste aceste lucruri...MASONII EXISTA!shi ei ne conduc din nefericire...Marius shi Paul..vad ca amandoi putetzi sa facetzi rost de informatzii...shtitzi sa cautatzi pe net etc.ce`ar fii sa nu va mai batetzi cap in cap shi sa colaboratzi...amandoi avetzi dreptate in felul vostru..ce`ar fii sa ne unim totzi(bineintzeles cei care vretzi)shi sa incercam intr`un fel sau altul sa aflam cine sunt aceshti STAPANI DIN UMBRA care incearca sa ne fure libertatea...care este,dupa cum spune Paul,cel mai de pretz lucru in viatza...cu totzii trebuie sa beneficiem de ea...nu doar conducatorii...shi daca este sa se intample cum a zis Marius...adica sa fii sunat acasa shi sa tzi se propuna sa intrii in randurile acelei  organizatzii...cred k ai intra shi cu timpul (daca itzi vei mai amintii de cine erai inainte de a te inrola in acea organizatzie) ai incerca sa schimbi ceva..nu? sa vad daca putetzi sa facetzi acest lucru shi sa va unitzi fortzele...nu ma refer doar la cei doi acum...ma refer la totzi cei care intratzi pe acest forum...


La revedere,
                  B0GD4N3L


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Salut ...
BOGD4N3l eu inteleg ce vrei tu sa spui dar ... crede`ma ca nu avem cum sa ne unim asa usor si sa darami o asemenea Organizatie ... in cazul in care ar exista ... eu personal i`am scris un mail d`lui Chirovici (Seful Marii Loji Nationale Din Romania) sa ma lamureasca in aceasta privinta si nici un raspuns de la el.Asta te poate pune pe ganduri sau ... nu.
Va ascult opiniile si ideile si poate aflam pana la urma care`i adevarul ... pentru ca o gramada de postari nu rezolva nimic daca nu sunt si dovezi.
Iar Bogdane ... daca ai intra in Masonerie cu scopu` de a schimba`o ... te`ar urmari si stii care`s urmarile in cazul incalcarii juramantului nu ?
Sa ne amintim ce zicea Nostradamus ... vor fii 3 razboaie mondiale :
1 Al Imperiilor : se stie primul razboi mondial
2 Al Ideologiilor : nazism comunism si democratie vi se par cunoscute ?
3 Al Religiilor : uita`ti`va ce se intampla in Iraq si Afganistan ... e un razboi mic ... deocamdata cel putin pentru ca nu se prevede nici un sfarsit e chiar mai rau.

Astea sunt adevaratele probleme si nu Masoneria pentru ca sunt putini membrii si chiar de`ar avea nush` cat la suta din averea Terrei ... orice mare Imperiu a cazut pana la urma nu ? asa ca va veni si ziua lor




                      O Zi Buna Tuturor ... Marius


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
Va multumesc pentru cele scrise de fiecare mai sus : Mariusz si BOGD4N3L.
Cum eu am deschis acest topic este normal sa ii dau curs.
Doresti dovezi Mariusz?
O.k., vei avea dovezi.
Insa evident ca pentru a avea ceva palpabil, te invit sa intri si sa cercetezi lumea oscura a societatiilor secrete si a serviciilor de informatii.
Mariusz, ai spus foarte bine, atunci cand ai reprosat ca daca aceasta idee, a unor Stapanii ar fi doar o idee falsa...
Domeniul pe care am indraznit sa-l abordez : Imperiul Ocult, este un subiect extrem de sensibil.
Oamenii care au tangenta directa in culisele puterii au auzit de el vorbindu-se in soapta.
Nu sunt inventiile nebunesti ale unora.
Sunt REALITATI.
Evident ca Imperiul Ocult isi mascheaza existenta si dezinformeaza mult. Arunca in joc multe idei false, multe jocuri ale dezinformarii.
Nu este usor de vazut in toata aceasta ceata.
Insa trebuie sa deslusim. Cel putin eu o vad ca pe o OBLIGATIE.
Vad ca BOGD4N3L a facut o propunere....sa sapam mai adanc...de acord.
Haideti sa ne unim in discutii, insa sa le facem mai bine prin adresele de e-mail.

Mariusz, legat de existenta acestor stapanii, iti voi mai deschide o poarta.
Cunosc foarte bine activitatea unui club exclusivist din Romania, un club de elita al lumii economico-politice. Este CLUBUL ROTARY, un fel de structura masonica.
La vedere, se prezinta cu scopuri umaniste, actionand ca o fundatie, insa in spate, este un club care reuneste oameni cu putere.
Cerceteaza mai mult acest subiect.

Si inca ceva, Mariusz, PUTEREA LUMII nu este a popoarelor sau a multimii. Ci a acestor Stapani. Sau cel putin ei asa se cerd.
Uita-te in jurul tau si vei vedea cine face razboaiele, cine duce o natiune la faliment economic etc.
Iti spun aceastea deoarece in una din ideile tale exprimai faptul ca sunt prea putini pentru a putea influenta cursul istoriei.
Ei bine sunt putini, insa au PUTERE : POLITICA, ECONOMICA, RELIGIOASA si STIINTIFICA....
Astept un raspuns din partea voastra.

Recomand urmatoarele carti spre a fi citite :

- Jean Ziegler - SENIORII CRIMEI - 1998.

- Jan van Helsing - ORGANIZATIILE SECRETE SI     PUTEREA   LOR IN SECOLUL XX, VOL. 1 si 2 .

- Robert Ludlum - CERCUL MATARESE - Ed.      Orizonturi,   1993.

- Rober Ludlum - NUMARATOAREA INVERSA      MATARESE - Ed. Lider, 1997.

- A Ralph Epperson : “Noua ordine mondialaâ€Â?, Editura      Alma ,   1997.

- Milton William Cooper : “Partea nevazuta a lumii :      Societatile   secreteâ€Â?, Editura Elit.

- Jan Van Helsing : “Cine conduce lumea?â€Â?, Editura      Samizdat,   1998

- Teodor Filip : “Razboiul parapsihologic impotriva      Romanieiâ€Â?,   Editura Obiectiv, Craiova

- Ierarhia conspiratiei : Comitetul celor 300 - Dr. John      Coleman


Paul!


pus acum 18 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
iata o carte-dezvaluire

RECENZIE : CARTEA lui J. Coleman, "Conspirators' Hierarchy: the Story of the Committee of 300".


    Autorul, care este un fost membru al vestitului serviciu secret englez MI6, dezvaluie existenta unui grup de 300 atotputernici, condus de regina Angliei, format din crema natiunilor, de la marii lorzi englezi la printii arabi, care are drept scop obtinerea dominatiei mondiale, controlul tuturor resurselor planetei, inclusiv al populatiei globului. Ei pornesc de la teoria lui Malthus, conform careia resursele alimentare ale planetei nu vor mai face fata numarului crescut al populatiei, cea ce va duce la haos, care, in final, va distruge dominatia lor asupra globului. Ei isi propun deci o monitorizare a cresterii demografice, o distrugere a marilor natiuni industrializate, si mai ales a clasei de mijloc care este coloana vertebrala a acestor natiuni, o distrugere a religiei crestine, a familiei, a moralei, distrugerea invatamintului, mentinerea unor focare de razboi, tocmai pentru a incetini aceasta crestere demografica. Ei detin controlul traficului de droguri la scara intregi planete, si-l folosesc tocmai ca o arma pentru distrugerea fizica si morala a unor societati. Cei care li se opun sunt eliminati, aici autorul exemplificind cu eliminarea lui Aldo Moro, a lui Kennedy, incercarile de asasinare a lui De Gaulle, inlaturate cu dibacie de SDCE (serviciul secret francez), inlaturarea de la putere a lui Noriega, a lui Nixon, sau a Shah-ului Iranului.
Coleman vorbeste de penetrarea masiva a Chinei cu droguri practicata de englezi, aceasta avind ca scop tocmai dominatia Chinei, fapt ce a dus la razboiul opium-ului, urmat de o impacare a beligerantilor, adevaratele divergente dintre Anglia si China fiind acum numai cota parte care-i revine fiecarei tari din acest comert murdar, Hong Kong-ul fiind placa turnanta al acestui trafic asiatic. Un trafic intens are loc si in Europa prin Turcia si Bulgaria, TIR-urile fiind mijlocul ideal pentru acest trafic (in opinia lui spui TIR spui Drog). El arata falsitatea celor ce militeaza pentru legalizarea comertului cu droguri, chipurile pentru a nu mai cheltui sume uriase in razboiul contra traficantilor de droguri (chiar zilele trecute am auzit de legalizarea vinderii marijuanei in Manitoba; s-a inceput deci si in Canada, urmatorul pas fiind poate British Columbia, plina de chinezi). Coleman pune o intrebare de bun simt: cum se face ca astazi cind exista o tehnologie de spionaj asa de avansata si armament atit de sofisticat, nu se poate opri traficul cu droguri? Probabil ca cineva are tot interesul sa-l mentina. Sa fie doar o intimplare?

O alta coincidenta, stranie ce-i drept, este nivelul scazut al invatamintului in N America, invatamint care, in opinia autorului, este programat de acest comitet la autodistrugere, conceptele fiind stabilite in vestitul Tavistock Institute. Ca roman, imigrat in N America, nu poti sa nu fii socat de nivelul redus al invatamintului, mai ales in scolile elementare, unde acelasi profesor trebuie sa predea, de exemplu, si matematica si istorie si engleza si sport. Trebuie sa fii un geniu ca sa predai toate aceste materii la acelasi nivel ridicat. La licee situatia se mai schimba, existind profesori pentru fiecare materie. Universitatile sunt inca serioase. De prin anii '70 gramatica engleza nu se mai preda in scolile publice canadiene. Echipele olimpice de matematica ale Canadei sunt formate mai mult din chinezi sau est europeni proaspat imigrati. Statisticile realizate de Institue for Higher Learning arata ca, capacitatile de citit si scris ale elevilor de licee din SUA sunt mai joase decit erau printre liceeni in 1786. Ramai stupefiat sa vezi cum copiii care nu se pot impaca cu familia sunt trimisi la o 'fosterfamily', sau li se da ajutor financiar pentru a trai independent de la virsta de 16 ani. Aceasta in loc sa se puna accentual pe rezolvarea problemelor in familie si pe unitatea familiei. Autorul indica experimente similare facute in Germania lui Honnecker, unde copii erau luati din familiile considerate neloiale regimului si crescuti de catre stat. Conform lui Coleman, Comitetul prevede ca femeile "vor fi degradate printr-un continuu process de 'eliberare a femeilor' si vor fi invatate sa faca 'self-abortion'dupa nasterea a doi copii. Euthanasia va fi obligatorie, la fel cum obligatorii vor fi si drogurile 'recreationale'.

Socanta este si afirmatia lui Coleman conform careia populatia crede ca este bine informata, dar in realitate ea nu realizeaza ca opiniile ei, despre care ea crede ca sunt ale ei, sunt in realitate create in laboratoare specializate in 'social engineering', armele acestor laboratoare fiind mass media (CBS-NBC-ABC, New York Time, Washington Post). Spalarea creierelor se va face prin masiva promovare a unor programe de "entertainment".

Interesant de citit este modul cum se actioneaza asupra indivizilor, mod destul de similar cu ceea ce s-a petrecut si inca se petrece si in Romania. Una din tehnicile principale este de a-l tine pe individ 'in ceata', la care se adauga frecvent oscilari intre masuri disciplinare si promisiuni pentru un bun tratament, impreuna cu raspindirea de noutati contradictorii. In aceste conditii individul nu va mai sti daca un plan de-al sau va duce catre sau in directie opusa scopului sau. Chiar si indivizi care au scopuri foarte clare si gata sa-si asume orice risc vor fi paralizati de severul conflict interior cu privire la ce au de facut. Deoarece totul se petrece gradat, fara socuri culturale sau religioase, populatia nu poate fi scuturata din apatie.

Tavistock Institute este cel care a initiat si introducerea unui nou jargon, a unui limbaj "Cool", care impreuna cu muzica de gen pop, plina de sunete grele, repetate preluate din sistemul atonal, cu vechi radacini in cultele antice ale lui Dionysus si Baal, au modelat o noua generatie. La cele spuse de Coleman as dori sa adaug ca tehnica limbii de lemn era bine cunoscuta si activistilor comunisti, cuvinte cheie precum 'lupta de clasa', 'exploatare', 'moarte mosierilor', 'avutia poporului'au fost folosite cu succes in tara noastra. Apeland la aceste cuvinte bine insurubate in creierele amaritului nostru popor, FSN si PDSR au obtinut voturi de 95%. Cind populatia nu este inca bine spalata la creier referitor la ceva ce este inca nou, dar trebuie sa fie promovat, atunci cineva scrie un articol pe tema respectiva, acoperind ambele laturi, pro si contra ale problemei, sau se initiaza o dezbatere, un 'talk show' unde diversi 'experti' promoveaza ideea sub pretextul 'discutarii' ei. Se intimpla asa ceva si in Romania?

O larga atentie acorda autorul si FMI, care este unul din principalele instrumente de impunere a dominatiei financiare a comitetului. Coleman subliniaza ca insasi inlocuirea aurului de catre hartia 'dollar' s-a facut tocmai pentru a usura santajarea tarilor sarace. Anumite surse l-au informat pe Coleman ca agentii FMI au declarat ca ei pot secatui orice tara prin inundarea ei cu narco-dolari, fapt ce nu se intimpla daca o tara are mari rezerve de aur . Conform lui Coleman, singura modalitate de a nu deveni sclavul lor este sa te imprumuti cit mai putin de la FMI. Zece mari banci mondiale, care ar urma sa inlocuiasca toate micile banci particulare, vor conduce finantele lumii sub controlul si indrumarea acestui FMI, unicul arbitru al lumii bancare.

Socanta este si afirmatia conform careia atit liderii de stinga (e.g. Mitterand, Brandt, Eltin), precum si cei de dreapta (G. Bush), ar fi in slujba Comitetului. Dupa Coleman, intreaga miscare de stinga din N. America este o creatie a serviciului secret britanic. Nu poti sa nu ai frisoane gindindu-te ca, fara sa-ti dai seama, societatea ta se indreapta spre un viitor prezis de G. Orwell sau H. G. Wells, acesta din urma un apropiat al membrilor Comitetului. Desigur, unele din prezicerile lui Coleman din 1990 nu s-au prea adeverit. Industria automobilelor nu a disparut, probabil si pentru ca s-au unit marii producatori de masini in giganti industriali, iar somajul este foarte redus in USA. Multe din afirmatiile acestui autor nu pot fi verificate de oamenii simpli, cu posibilitati modeste de informare.

Coleman ajunge in cartea lui la concluzia ca toata conspiratia este dirijata de un grup restrans de englezi in frunte cu Regina Angliei. Eu cred ca Regina Angliei este mai degraba o marioneta a conspiratorilor decat capul lor. Planul pentru o hegemonie britanica mondiala a fost obsesia lui Cecil Rhodes, bancher si filantrop britanic din secolul al XIX-lea, fost proprietar al multor mine de diamante din Africa. Rhodes era prieten apropiat cu Rothschild. Rhodes a lasat multe din investitiile lui ca mostenire dinastiei Oppenheimer, din care astazi Harry Oppenheimer controleaza 95% din industria de diamante din lume. Multi oameni sunt de acord cu concluzia lui Coleman. Intr-adevar, multe aspecte din lume in ziua de azi, faptul ca limba engleza are cea mai mare circulatie, preponderenta membrilor englezi in Masonerie, faptul ca lira sterlina este cea mai puternica moneda, par sa confirme concluzia ca planul lui Rhodes a reusit. Eu cred totusi ca nu este o conspiratie a vreunui grup etnic, este o conspiratie internationala din care fac parte conspiratori din diferite natii, cu scopul comun de a controla planeta. Si-au dat seama ca nu mai merge sa controleze lumea prin imperii nationaliste, asa ca ei folosesc metode mai subtile, prin controlarea bancilor, a mass mediei, prin anumite tratate comerciale intre tari, tratate din care beneficiaza numai ei.

Poate ca integrarea europeana este buna, dar trebuie facuta inteligent. Sa pastram ceea ce avem bun, valorile morale, religioase, familiale, culturale. Sa nu distrugem invatamintul cautind sa-l facem prea 'modern'. O introducere masiva a computerelor in scoli este binevenita, dar sa nu uitam ca ele sunt doar instrumente de lucru, iar cei care trebuie sa introduca informatiile in ele sunt tot creierele noastre, altminteri "garbage in, garbage out". O copiere idioata a strainatatii nu ne va face nici mai destepti, nici mai buni, nici mai bogati. Sa ne perfectionam, sa avem curajul a ne recunoaste deficientele, sa le inlocuim cind e cazul, dar sa nu cadem in extrema cealalta, sa urmam ceea ce spuneau romanii: "aurea mediocritas" ("calea de aur este calea de mijloc". Problematic este insa sa gasim acele elite care sa conduca poporul nostru pe acest drum spinos, sa-l invete cum sa urmeze aceasta cale de mijloc.


Paul!


pus acum 18 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
dovada : Ziaristul Sorge Monaste_mort in conditii suspecte!!!!!

Sfarsitul lunii iunie 1967 : la Montreal se deschide Expo '67; la Ottawa au loc ultimele pregatiri ale "Centenarului Confederatiei"; in Statele Unite se declanseaza contestarea Razboiului din Vietnam si, prin toata tara, se desfasoara miscarea "Flower Power". Ne aflam in preajma evenimentelor din mai 1968, din Franta, a exploziei nationaliste de la Quebec, a festivalului de la Woodstock in Statele Unite...Dar, in acelasi timp, acest sfarsit al lunii iunie 1967, marcheaza ultimele preparative pentru punerea la punct a "planului caderii Natiunilor", de catre inaltele instante ale francmasoneriei anglo-saxone din Toronto. Aceasta reuniune secreta, de inalta confidentialitate, e organizata de catre "6.6.6", cum se autointituleaza urmatorii :
- cei care dirijeaza cele mai mari 6 banci mondiale;
- cele mai mari 6 consortii energetice de pe planeta, dintre care face parte si petrolul;
- cele 6 mari consortii agro-alimentare, dintre care face parte si controlul principalelor rute alimentare ale lumii.
Acesti "6.6.6" fiind cei mai inalti responsabili ai finantelor internationale vor defini, in cadrul reuniunii lor, o strategie comuna in vederea suprematiei absolute :
*asupra cometrului mondial
*asupra posesiunii armei energetice, poarta deschisa spre secolul XXI, precum si
*asupra controlului international al economiei agro-alimentare, care cuprinde de asemenea, pentru ei, consortiile farmaceutice ce acopera, la randul lor, piata mondiala a vitaminelor si a vaccinurilor.
"Planul" lor se rezuma la trei orientari majore pentru anii 1970 - 1980 :
- economia
- politica
- socialul
Daca reuseste, Planul trebuie sa duca in mod iremediabil la acapararea puterii mondiale, prin instalarea Noi Ordini Mondiale; aceeasi pe care presedintele George Bush avea s-o promoveze cu atat tam-tam la inceputul anilor 1990.

Aceste lucruri sunt scrise de ziarist intr-un maniscris pentru a fi dat publicarii...

Serge Monaste*
Ziarist la Enquete
martie 1995
(*ziarist mort in circumstante suspecte)


pus acum 18 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
FINANTAREA REVOLUTIEI BOLSEVICE
Cei care au primit sumele au fost Lenin si Trotzki. Circuitul financarilor este incurcat. Voi explica structura investitiilor. Cei care au finantat revolutia bolsevica (au fost, ciudat, aparatorii capitalismului) :
- Max Warbung (6.000.000 $)
- Rotschild (5.000.000 $)
- Alfred Milner
- Morgan
Acestia au fost finantatori directi. Ceilalti au actionat prin intermediul colonelului House (care a detinut un rol de vaza in tratatul de la Versailles).
- Vanderlip
- Harriman si
- Rockefeller au actionat prin intermediul lui Paul Warburg si Jacob Schiff (20.000.000 $), care la randul lor l-au contactat pe colonelul House. Acest nume in mare parte va sunt necunoscute. Cateva dintre ele mai sunt pomenite in cursul acestei pagini. Cititi si va veti dumeri.
In anul 1929,pe 29 martie, ziarul "TIMES" scria ca fenomenul interesant in revolutia bolsevica este procentul mare de elemente straine si nu rusesti. Din cei 30 comisari ce au avut rol conducator, trei sferturi au fost evrei.
Alti bancheri care au finantat au fost : Otto Kohn, Jerome Hananer, Max Breitung, Olaf Aschburg, Jivtovski.

Paul!


pus acum 18 ani
   
Paul_Dacul
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
PUTEREA LUI HITLER venea de la un cartel de chimicale numit I.G.Farben (Interssen Gemeinschaft Farben). Insa puterea economica de care se bucura I.G.Farben isi avea sursa in Wall Street, SUA. Fara capitalul oferit de Wall Street, nu ar fi existat nici un I.G.Farben, si, aproape sigur, nici un Adolf Hitler si nici un al doilea razboi mondial. I.G.Farbn s-a infiintat in 1924, cand bancherul american Charles Dawes a contractat o serie de imprumuturi externe totalizand 800 milioane dolari pentru a organiza marile companii de otel si chimicale in carteluri, printre care si I.G.Farben. Profesorul Carrol Quigley defineste Planul Dawes : "in mare, un proiect al lui J.P.Morgan". Trei companii participante la Wall Street, Dillon, Read&Co, Harris, Ford&Co, impreuna cu National City, s-au ocupat de 3 sferturi din imprumuturile folosite pentru crearea acestor carteluri. Proprietatile I.G.Farben din America erau controlate de o companie numita American I.G.Farben. Urmatorii indivizi, printre altii, erau membri in Comitetul Director al acestei corporati : Edsel Ford, presedintele Ford Motor Co.; Charles E. Mitchell, presedintele bancii lui Rockefeller, National City Bank din New York; Walter Teagle, presedintele filialei Standard Oil din New York; Paul Warburg, presedintele Rezervei Federale si fratele lui Max Warburg, finantatorul efortului german de razboi, si Herman Metz, unul dintre directorii bancii Manhattan, controlata de clanul Warburg. DECI, Hitler a fost "opera" finantatorilor occidentali, caci un razboi se face pe bani grei.
===================================================

Sir JOHN J. LOUDEN - o posibila eminenta cenusie?

Acesta este un om, unul mai special, pentru functiile pe care le detine ii ofera o putere de imaginat, mai ales ca este vorba de o putere economica. Functiile detinute ne fac sa ne intrebam daca nu cumva in spatele sau se ascunde altceva. Aceste functii sunt :
- membru in "Comitetul celor 300";
- reprezentantul Bancii N.M. Rotschild din Londra;
- presedinte al Bancii "Chase Manhattan" a lui Rockefeller;
- presedinte al "Royal Dutch Petroleum";
- director al "Shell Petroleum Company";
- administrator al FUNDATIEI FORD.

Acum intelegeti cata putere poate detine un singur om?!?!?!?!



Paul!


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Salutari ...

De chestia cu francezul mort in conditii suspecte stiam si chiar te pune pe ganduri.
Dar eu totusi n`am inteles faza cu Hitler ... acum pe bune ... Hitler mason finantat de masoni de ce si`a incalcat juramantul ca sa lupte contra masonilor ? Nu mai stiu sigur unde am citit dar el a fost contra Masoneriei pentru ca acel concept totalitarist al lui a fost o copie si pentru Mussollini si acea ideologie se baza pe burghezie.Adica a doua patura sociala.Deci care e ideea pana la urma !? Ca nici Hitler nu stia ce vrea pana la urma ? Eu cunosc viata lui Hitler de la nastere pana la moarte si ... asta e prima oara cand aud de finantarile de pe Wall Street.Finantari din afara au fost dar de la britanici pentru a ridica Germania si a stopa comunismul ... dar si Regimul Monarhic era mason atunci nu ? Nici nu mai stiu ce sa cred ...
Referitor la Regina Angliei din articolul pus de Paul ... am mai citit si nu mai stiu daca este vorba de aceeasi persoana.Este vorba de un fost maior de prin anii `8o in RAF si care desconspira toate relatiile Reginei.Totusi mi`e greu sa cred ca e membra a Masoneriei.Englezii sunt oamenii cei mai de onoare si cei mai respectuosi incat sa pastreze un asemenea secret si sa dezamageasca atata lume in cazul in care Regina ar fii o mare smechera prin rangurile francmasoneriei.
Totusi nu suntem singurii care discuta pe aceasta tema a francmasoneriei si ma gandesc ca ar fii cineva mult mai puternic incat sa preia controlul unei tzari si sa se ia la conflict cu aceasta Organizatie ... cel putin eu unul daca as fii presedinte pt 3 zile as da lovitura de stat si m`as proclama rege ) si mi`ar fii mai usor sa aflu mai multe despre Francmasonerie.
Ar mai fii o idee...Daca masoneria a inceput de jos ... cam acelasi lucru l`ar putea face oricine nu credeti ? un grup de oameni ... in cautare de relatii si strangatori de fonduri sub pretextul scopurilor de bine facere ... in sistemul democratic orice se poate si munca e prea usoara
Pana la urma pe mine nu ma abureste nimeni pentru ca la TV nu ma uit sunt in conflict si cu scoala si cu prietenii indoctrinati de sistemu` asta de c*cat.



Acuma toate ca toate si sincer eu daca as afla ca exista aceasta Organizatie si sa mai si cunosc vreun membru ... chiar m`as inrola sa vad ce le poate capu` pana atunci ei sunt in umbra si asa vor ramane pentru ca s`or crede ei cuceritori dar mie n`au ce sa`mi faca ... deocamdata





                 Pana la urmatoarea postare numai bine tuturor si ... Hai cu Monarhia ! )


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Iatã interogatoriul lui Eminescu, în ospiciul din strada Plantelor, la 12 iunie 1889, cu trei zile înainte de moartea sa:
-Cum te cheamã?
-Sunt Matei Basarab, am fost rãnit la cap de cãtre Petre Poenaru, milionar, pe care regele l-a pus sã mã împuºte cu puºca umplutã cu pietre de diamant cât oul de mare.
-Pentru ce?
-Pentru cã eu fiind moºtenitorul lui Matei Basarab, regele se temea ca eu sã nu-i iau moºtenirea.
-Ce ai de gând sã faci când te vei face bine?
-Am sã fac botanicã, zoologie, mineralogie, gramaticã chinezeascã, evreiascã, italieneascã ºi sanscritã. ªtiu 64 de limbi.
-Cine e Poenaru care te-a lovit?
-Un om bogat care are 48 de moºii, 48 de râuri, 48 de garduri, 48 de case, 48 de sate ºi care are 48 de milioane.

Aceste 4 întrebãri ºi 4 rãspunsuri constituie un text cu cele mai ciudate simetrii cu putinþã. Fiind atenþionat asupra numerologiei masonice, autorul remarcã aceastã numerologie în cadrul interogatoriului, mergând pânã la identificare. Numãrând cuvintele, pânã la "ºtiu 64 de limbi", sunt exact 64 de cuvinte. Numãrând cuvintele primului rãspuns, remarcãm exact 33. La al doilea rãspuns, dacã citim "nu-i" ca un singur cuvânt, obþinem 15 cuvinte, care adunate la primele 33 rezultã 48. Al treilea rãspuns are tot 15 cuvinte, în acest mod, dacã adresantul uitã sã adune la cele 33 de cuvinte pe primele cifre, i se mai pun o datã în faþã. În cel de-al treilea rãspuns, cifra 48 se repetã de 6 ori: semnal puternic! Simetriile sunt atât de bine construite, dupã pãrerea autorului, încât este de presupus cã acest text a fost cu migalã prelucrat, având în vedere cã, toate aceste numere, 33, 48, 64, sunt folosite curent de cãtre masoni în limbajul codificat al semnelor de recunoaºtere specific francmasonice. Relaþiile numerice fiind suspect de exacte (cele de mai sus fiind doar o parte mai sugestivã dintre ele), apar douã concluzii:

a) Eminescu a folosit limbajul masonic, ºi atunci nu era nebun;
b) Textul este un fals, deci proba nebuniei cade.


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
Salutare! am shi eu o mica intrebare pt voi 2 in special...paul shi marius..(fiindca voi suntetzi mai activi..) ce parere avetzi despre ideea asta? masonii sa fie totzi illuminati? adica illuminati de cand s`au refugiat in franta shi au intrat in randurile masonilor shi pana acum sa fii putut sa se dezvolte intr`atat incat masonii de astazi sa fie illuminati cu 'principiile' masonilor? shi pt chestia asta am cateva intrebari...de ce unul dintre simbolurile lor (ale masonilor) este pentagrama? nu cred k e pentru venerarea echilibrului natural sau al divinitatii feminine...o alta intrebare ar fii: ce cauta simbolul illuminatii pe una dintre cele mai puternice valute din lume, shi anume dolarul american? shtitzi piramida aceea cu un 'ochi in frunte' nu? ....shi cea din urma intrebare...de ce majoritatea lumii crede k masonii sunt o grupare anticrestina? (poate pentru ca illuminati aveau k scop distrugerea bisericii catolice?) ashtept raspunsurile voastre...

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

B0GD4N3L a scris:

ce cauta simbolul illuminatii pe una dintre cele mai puternice valute din lume, shi anume dolarul american? shtitzi piramida aceea cu un 'ochi in frunte' nu? ....shi cea din urma intrebare...de ce majoritatea lumii crede k masonii sunt o grupare anticrestina? (poate pentru ca illuminati aveau k scop distrugerea bisericii catolice?) ashtept raspunsurile voastre...


Dragul meu,

Se pare ca nu esti la curent cu simbolistica si locurile sale de manifestare.
Ochiul in triunghi de care vorbesti se regaseste si in bisericile ortodoxe romane si reprezinta, in acceptiunea preotilor, "ochiul atoatevazator" al lui Dumnezeu.
In alta ordine de idei , un alt simbole masonic, si anume Vulturul Bicefal, simbol al itului Scotian Antic si Acceptat, este si el pezent prin bisericile cestine ortodoxe, ca de altfel si pe steagurile catorva natiuni europene, fara sa faca din ele natiuni francmasonice.
In final am sa te dezamagesc insa nu dorim distrugerea niciunui cult religios  si cu atat ma putin convertirea oamenilor la un alt cult decat cel dorit sau acceptat de ei.
Singura noastra dorinta este ca oamenii sa incerce, macar , sa respecte "Porunca lui Iisus" si anume "Iubest-ti aproapele ca pe tine insuti".
Cand noi oamenii vom reusii asta abea atuncea vom merita numele de OAMENI.

So motte it be.


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Salutari tuturor !

In primul rand as dori sa se renunte la aceste mesaje private iar tot ce este de spus sa fie in vazul tuturor pentru a nu exista suspiciuni.Suspiciuni pe care eu le am fata de francmason32 ... chiar sunt curios de unde aceasta legatura intre francmasoni si Biserica ? cand toata lumea stie ca e total invers.Si daca masonii sunt crestini atunci de ce nu respecta regulile Bisericii si`l numesc pe Dumnezeu "Marele Maestru" sau ceva de genu`.Ceva nou care va va afecta ... masonii nu sunt creatorii a nimic.Biblia spune ca Dumnezeu este singurul creator pentru ca a facut totul din NIMIC iar masonii au o gramada de metode pentru a`si continua cauza ... deci tot fac din ceva.Si asta v`o spune un ateu .Ca sa`ti zdrobesc cunostinta de cauza francmason32 mai jos o sa citesti un document prin care Biserica "iubeste" masoneria mai mult de`o gramada.
Semnele care tot ii caracterizeaza pe masoni sunt respinse de Biserica si aboslut toate se gasesc in ritualurile pagane si satanice.
Eu unul pot sa traiesc si fara Biserica pentru ca mi`am facut eu regulile mele de a fii om si pot trai si fara Masonerie deci AJUNGI OM PRIN TINE SI PROPRIA TA VOINTA SI REGULA NU PRIN CE ITI DICTEAZA ALTII !!! Asta este conditia de a deveni om francmason32 si nu niste cuvinte aruncate intr`o carte numita Biblie despre care se gasesc zilnic dovezi ca este un mare fals
Pentru mine masoneria este o duma proasta impartita intr`o gramada de grupari care diferentiate nu vor reusi niciodata sa`si atinga scopul.Daca`l vor atinge se vor distruge singuri , corect , nu ?
Vad ca se discuta o gramada de lucruri si nici o dovada concreta din partea nimanui doar pareri  ... asadar si prin urmare 3-4 insi vorbim degeaba ca n`avem cum sa schimbam omenirea.Nu poate Bush cel mai puternic om al lumii deci noi in nici un caz nu.Si referitor la Bush ... desi sunt anti`politica SUA ... nu vad nici o dovada concreta ca presedintele american ar fii membru al Skulls nush` cum dracu` ... daca scrie pe cateva site`uri asta nu inseamna ca e si adevarat.




        Cam atat am avut de spus momentan ... o zi buna tuturor si clasicul : Traiasca Monarhia ! )


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Scrisoarea Enciclica „HUMANUM GENUS”

a papei LEON al XIII-lea împotriva Francmasoneriei (20 aprilie 1884)

NOTA? INTRODUCTIVA?

Enciclica Papei Leon al XIII-lea împotriva francmasoneriei a fost scrisa acum mai bine de o suta de ani. Redactata de o minte foarte lucida si perfect avizata, ea este unul dintre cele mai virulente rechizitorii la adresa Francmasoneriei, acest aspect fiind confirmat de altfel chiar si de catre francmasoni. „seful bisericii romane este fara îndoiala personajul cel mai autorizat printre dusmanii francmasoneriei.” – scria în 1903 în revista masonica ACACIA, Marele Maestru Mason HIRAM. Aceasta este de astfel explicatia pentru efortul constant urmarit pâna în ziua de azi din partea masoneriei de a distruge sau cenzura acest text sau cel putin de a-l discredita cât mai mult. De altfel, se cuvine sa mentionam ca textul pe care îl prezentam aici pentru prima oara în limba româna este incomplet, lipsindu-i partea finala în care sunt aratate unele mijloace eficiente de a combate francmasoneria. Acest fragment a fost însa rezumat sintetic, chiar dupa citatele pe care HIRAM le insereaza în tentativa sa furioasa de a combate argumentele Papei prezentate în Enciclica (Revista ACACIA nr. 6, 1903).

A?n acea perioada, la sfârsitul secolului trecut, francmasoneria pornise o campanie virulenta si deja fatisa, asumata cu o uluitoare îndrazneala împotriva Bisericii si spiritului crestin, urmarind, cum face de altfel si astazi însa chiar cu si mai multa viclenie si înversunare, sa distruga total orice metodologie sau institutie autentic spirituala. Iata spre exemplificare un fragment semnificativ aparut în aceeasi perioada într-un articol manifest scris de asemenea de maestrul mason HIRAM în revista ACACIA: „ Francmasoneria este si va ramâne mereu o biserica: anti-biserica, anti-catolicism, biserica ereziei.” Sau: „Cine confera în fond mandatul oficial de pastori de suflete preotilor si Papilor? Dumnezeu cumva? Atunci unde este diploma cu semnatura împuternicitului? De fapt, ei au aceasta diploma de la niste oameni, care o au si ei la rândul lor de la alti oameni, si asa mai departe, de-a lungul secolelor, pâna la apostoli. Dar oare apostolii au primit ei o diploma sau un atestat semnat de Iisus Cristos? Papa vorbeste de revelatie, dar unde este dovada acestei revelatii? Dovediti-ne ca Iisus a fost într-adevar Fiul lui Dumnezeu!”. A?n aceste conditii, acest semnal de alarma împotriva masoneriei se înscrie si el pe linia activitatii a înca sapte Papi, predecesori ai Papei Leon al XIII-lea, însa aici rigoarea si obiectivitatea argumentarii, dublate de o viziune profunda si chiar inspirat vizionare asupra acestei organizatii oculte malefice aseaza Enciclica HUMANUM GENUS cu mult deasupra celorlalte încercari anterioare.


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
HUMANUM GENUS

Iubiti frati crestini, primiti salutul si binecuvântarea mea apostolica.

Din clipa în care, datorita actiunilor negative ale fortelor malefice, demonice si satanice, antidivine, umanitatea s-a separat într-o anumita masura de Dumnezeu, caruia îi datoreaza chemarea la existenta si toate darurile supranaturale, ea s-a împartit în doua tabere opuse care nu înceteaza sa se lupte, una pentru adevar, bine, frumos si virtute, iar cealalta pentru tot ce este contrar virtutii si adevarului. Prima parte a umanitatii reprezinta împaratia lui Dumnezeu pe pamânt si este adevarata Biserica a lui Iisus Cristos, ai carei membri, daca doresc din toata inima sa-i apartina pe de-a întregul si sa actioneze în vederea desavârsirii lor spirituale, trebuie în mod necesar sa-l slujeasca pe Dumnezeu si pe Fiul Sau Divin cu tot sufletul si cu toata vointa lor. Cea de-a doua parte reprezinta împaratia cumplita a Satanei. Sub stapânirea si puterea sa se afla toti cei care, urmând funestele exemple ale tenebrosului lor conducator si ale pacatului primordial, refuza sa se mai supuna Legii divine si îsi întetesc necontenit eforturile, fie pentru a-l elimina pe Dumnezeu din viata lor, fie pentru a actiona direct împotriva lui Dumnezeu. Aceste doua împaratii au fost vazute cu ochiul intuitiei spirituale si descrise de Sfântul Augustin cu o mare plasticitate sub forma a doua cetati opuse una alteia, atât prin legile care le guverneaza, cât si prin idealul pe care-l urmaresc si aceasta într-o exprimare deosebit de laconica dar în acelasi timp plina de sens, el a scos în evidenta în cuvintele urmatoare principiul constitutiv al fiecareia:

„Doua tipuri de iubire au dat nastere la doua cetati: cetatea pamânteasca provine din iubirea egoista doar fata de tine însuti, dusa pâna la desconsiderarea si uitarea de Dumnezeu iar cealalta cetatea cereasca, provine din iubirea de Dumnezeu dusa pâna la desconsiderarea si uitarea egoului.” („De Civitas Dei, I XI, c.XXV)


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Pericolul a fost denuntat pentru prima oara de Clement al XII-lea în 1738, iar Constitutia promulgata de acest Papa a fost reînnoita si confirmata de Benedict al XIV-lea. Pius al VII-lea, a mers pe urmele acestor doi pontifi, iar Leon al XII-lea incluzând în Constitutia sa apostolica QUO GRAVIORA toate actele si decretele Papilor precedenti cu privire la acest subiect, le-a ratificat si le-a confirmat pentru totdeauna. De asemenea, Pius al VIII-lea, Grigore al XVI-lea si în repetate rânduri Pius al IX-lea au vorbit si ei în acelasi sens.

Scopul fundamental si spiritul organizatiei francmasonice au fost scoase la iveala prin manifestarea evidenta a actiunilor si orientarilor sale, prin cunoasterea principiilor ei, prin expunerea regulamentelor si ritualurilor împreuna cu comentariile acestora, la care de nenumarate ori s-au adaugat marturiile propriilor sai adepti. A?n fata acestor fapte era cât se poate de firesc ca acest Scaun apostolic sa denunte în mod public francmasoneria ca pe o asociatie satanica criminala, nu mai putin periculoasa pentru crestinism decât pentru societatea civila. Au fost dictate împotriva ei cele mai grave pedepse cu care Biserica îi poate lovi pe cei vinovati, precum si interdictia de a se afilia la ea.

Iritati de aceasta masura si, sperând ca vor putea, fie prin dispret, fie prin calomnie sa scape de aceste condamnari sau macar sa le atenueze forta, membrii acestei organizatii oculte i-au acuzat pe Papii care le-au formulat ca au dat sentinte nedrepte si arbitrare sau ca au întrecut masura cu pedepsele aplicate. Astfel, procedând cu viclenia lor legendara, ei s-au straduit sa eludeze autoritatea sau sa diminueze valoarea Constitutiilor promulgate de Clement al XII-lea, Benedict al XIV-lea, Pius al VII-lea si Pius al IX-lea.

Totusi, chiar din rândurile gruparii nu au lipsit membri sau asociati care au marturisit aproape fara voia lor: conform doctrinei si disciplinei catolice, pontifii romani nu au facut în realitate decât un lucru perfect legitim. La toate aceste marturisiri trebuie adaugat de asemeni asentimentul explicit al unui numar de sefi de stat care au tinut în mod ferm, fie sa denunte societatea francmasonilor la Scaunul apostolic, fie sa o loveasca ei însisi, aratându-i periculozitatea, prin legi emise împotriva ei, asa cum s-a întâmplat în Olanda, Austria, Elvetia, Spania, Bavaria, Savoia si-n alte parti ale Italiei.


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Pentru a distruge acest dusman satanic puternic, sunt fara îndoiala necesare mijloace divine eficiente care trebuie sa fie proportionate cu un rau atât de imens ale carui ravagii sunt deja mult prea extinse pe tot globul pamântesc.

Mai întâi însa, trebuie sa i se smulga cât mai grabnic masca francmasoneriei, scotând la iveala toate tertipurile criminale folosite de aceasta organizatie satanica oculta mondiala pentru a seduce oamenii si a-i atrage în rândurile ei.

si, mai cu seama, trebuie sa se invoce cu fervoare, în comun, gratia, puterea si lumina lui Dumnezeu, a lui Iisus Cristos si a Fecioarei Maria, a arhanghelului Mihail, a Sfântului Iosif si a Sfintilor apostoli Petru si Pavel.


Conducatorii francmasoneriei, înca de la mijlocul secolului trecut, au declarat ca cei mai mari dusmani ai lor sunt Monarhia si Religia crestina, Tronul si Altarul. Scopul lor tainic marturisit este distrugerea oricarui Stat crestin, pentru ca apoi sa ajunga ei stapâni asupra întregii planete.

“Trebuie sa darâmam credinta în Dumnezeu si sa smulgem definitiv din spiritul crestinilor însusi gândul Dumnezeirii si al Sufletului, pentru a le înlocui cu socoteli si lipsuri materiale”.


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Nu oblig pe nimeni sa creada nimic.
Dupa acest document va pun 3 ipostaze :


1) Biserica este cea "satanica"

2)Textul este un fals

3)Masonii exista sunt malefici cautati`va creierasul de idei sa ii distrugem )


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
salutare tuturor!
din cele enumerate de catre Marius pot sa spun ca intr-un fel am avut dreptate...adica, aceasta organizatie este anticrestina (la fel ca si illuminati) nu este cam suspicios? oricum adevaratele scopuri ale acestei organizatii le vor stii doar cei din varful piramidei...cum este si cel mai cunoscut simbol al acestei organizatii...cel cu piramida..fiindca varful ei este despartit de restul si acolo este un 'ochi'..un Ochi Atotstiutor. Oricum,ce puteti sa aveti cu Biserica? atata timp cat ziceti ca singurul vostru scop este acela de a va ajuta aproapele? Ce aveti cu monarhia? atata timp cat voi vreti sa instaurati o monarhie mondiala? De ce sunteti in conflict cu biserica atata timp cat sunteti organizatie umanitara? francmason32, sper sa ma poti lamurii si pe mine despre situatie

Si pana la urma intrebarea mea initiala ramane fara raspuns: CE CAUTA SIMBOLUL ILLUMINATI ADOPTAT DE FRANCMASONI PE CEA MAI PUTERNICA VALUTA A LUMII? sper sa poti raspunde si la aceasta intrebare francmason32

cam atat pentru acum...la revedere tuturor!


pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
francmason32...mai am inca o intrebare pentru tine: chiar eshti de 'nivelul' 32 asa cum zice numele tau..francmason32? shi daca da..atunci,de curiozitate te intreb inca ceva: la ce fel de incercari esti supus de catre organizatie?ce secrete trebuie sa pastrezi pentru a demonstra increderea si faptul ca esti demn de acest nivel...?atat....sper sa nu eviti intrebarile

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Salutari ...
Bogdane doar nu te astepti la vreun raspuns curand din partea lui francmason32 ... si daca va fii te va aburi cu gramada si va schimba subiectul )
Chiar asa francmason32 ... eu sunt adeptul Monarhiei ceea ce vreti si voi sa instaurati ... sa inteleg ca ai pica pe mine ? si inca o intrebare...daca posedati atata putere ... eu sunt mai prost din fire ... prin ce se manifesta acest lucru in Romania ? daca nu poti sa spui pe forum ... mesaj privat .uk ... uite asa imi testezi si increderea



              Pana data viitoare ... numai bine tuturor .. Traiasca Monarhia !


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
`ello all!
francmason32,vreau sa spun ca ma surprinzi...in adevaratul sens al cuvantului...cand am postat acele intrebari despre simbolurile illuminati adoptate de masoni samd.. ai raspuns imediat...acum cand te intreaba doi oameni ceva..eziti..si inca uimitor de mult..sa nu zici ca nu ai acces la internet sau asa ceva ca nu tine...ei bine..asta ar fii o alta intrebare pe care ti-o adresez in mod direct..de ce eviti raspunsul?...fiindca presupun ca la nivelul tau..anume 32 (daca o fii adevarat) nu esti un nimeni in cadrul organizatiei si nu ai avea nevoie de sfatuiri cu superiorii tai pentru a posta niste raspunsuri pe un forum..nu? astept in continuare cu nerabdare raspunsul tau..

La revedere tuturor! B0GD4N3L


pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
Salutare lume! din nou
in legatura cu ipotezele lansate de catre Marius..in privinta bisericii si masonilor..
sincer..nu stiu ce vina au masonii in chestia asta...dar pentru un lucru sunt dispus sa 'bag mana in foc', si anume ca Biserica, institutia, a ascuns si ascunde in continuare foarte multe dovezi care nu te lasa sa vezi mai departe de ceea ce vor ei...
Biblia este un exemplu bun..acest document nu are nici cea mai mica origine divina..este pur si simplu o carte oarecare scrisa de catre OAMENI....
nu vi se pare cam ciudat sa o considerati DIVINA?
de ce oare din cele peste 80 de evanghelii scrise..in Noul Testament apar doar 4?de ce a fost revizuita si modificata atat de mult?de ce a trebuit imparatul Constantin sa modifice Biblia? de ce a trebuit acest om sa recurga la vot doar pentru a mentine unitatea imperiului sau? de ce a format o religie hibrida prin combinatia crestinismului cu venerarea Zeului Soarelui?........prea ciudat.......ce este oare asa de important de ascuns de restul lumii, lucru pentru care Biserica a varsat sange atatea secole? de ce nu exista nici un 'preot' femeie? de ce este femeia asa de indepartata de aceasta institutie..numita Biserica?..........parerea unui agnostic..


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Salut ...
Da da Bogdane aici te aprob ... are cineva raspunsuri la ultimele intrebari !? ... Poate francmason32 ala care conduce lumea si nu`si recunoaste nici macar propriul nume )


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
...apropo ... Bogdane poate ne inducem singuri in eroare ... in calcul nu lua neaparat termenul de 32 drept rang ... poate o fii anul sau ziua nasterii lui francmason32 ))












                                  Respect cinste si pace tuturor ... Traiasca Monarhia !


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
ciao allz!

Marius...


tare faza cu 32............

oricum stiu ca daca un mason are nivelul 32 el detine o functie destul de inalta din 'piramida'...



Astept raspunsuri.....

La revedere tuturor
                            B0GD4N3L


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Moment de reculegere pentru francmason32 ... Ziua Nationala a tzarii pe care teoretic o vrea distrusa ... deci nici azi nu va asteptati la raspunsuri de la el ... poarta banderola neagra ...



   Deci ... still waiting for answers ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
salutare tuturor!

un lucru este cat se poate de clar...francmason32 pur si simplu nu este capabil de a raspunde la asemenea intrebari...



concluzie: va trebui sa culegem informatii din alte surse decat francmason32......







o zi buna!
              B0GD4N3L


pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
Salutare tuturor!

intrati aici si vedeti cat de frumos si de oficial se poate exprima cea mai mare loja masonica din lume...

La revedere,
                  B0GD4N3L


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Cata mai expunerea ... astia deja n`au nici o jena ... chiar asa ... ati vazut poza din stanga sus a site`ului pus de Bogdan !? Vedeti ca dati de niste dracusori ... sau aia sunt ingeri ai pacii in viziunea masonilor !?
In Romania n`avem ma` asa ceva ? adica ... "gaseste sediu` in provincie ... search ... si toate adresele din toate orasele"
`ai numa` bine ... si ... SCRIETI BA` SI VOI MAI DES !!! sau v`ati dus sa va inscrieti la englezi !?








               Traiasca Monarhia !


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Am gasit ceva prin ultimele mele documentari ... si am dat peste 1 titlu cu 3 subpuncte ... adica : STAPANII DIN UMBRA ...
Priviti asa zisa ... RUBRICA DE DOVEZI ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
1. In LONDRA exista un stat independent CITY-UL, la fel ca statul Vatican de la Roma. El este socotit ca cel mai bogat areal din lume, ocupand in inima Londrei 2,7 kilometri patrati. Guvernul City-ului se numeste "COROANA". Aici se afla cele mai bogate si cele mai influente institutii economice din lume, ca : BANCA ANGLIEI, controlata de Rotschild, SOCIETATEA LONDONEZA Lloyd, BURSA DE ACTIUNI din LONDRA, birourile concernelor de comert, "FLEET STREET"-ul, inima lumii ziarelor si a editurilor etc. City-ul nu apartine Angliei.
================================================================================

2. "Gosbank", banca rusa, functioneaza dupa principiul bancii "Federal Reserve Bank". Ea aduna bani din "nimic" si controleaza orice tranzactie comerciala din Rusia.

================================================================================

3. Theodor Rosevelt, presedinte al Statelor Unite intre 1901-1909, s-a exprimat in felul urmator : "In spatele guvernului la vedere troneaza un guvern invizibil care nu este credincios si nici raspunztor fata de popor. A distruge acest guvern invizibil, alianta fara Dumnezeu intre afacerile corupte si politica marsava, este datoria sefului statului!"

================================================================================

4. Cu cativa ani in urma a fost turnat un film despre "Club of Rome", care astazi este interzis peste tot in lume. Mai sunt in circulatie cam 5 copii. Acest film (The Club of Rome) descrie actiunile si oamenii din umbra ai gruparii cu uneltirile lor criminale. Toate persoanele care au colaborat la turnarea filmului sau au avut in vreun fel legatura cu productia au murit dupa aparitia filmului.

=================================================================================

5. FINANTAREA REVOLUTIEI BOLSEVICE
Cei care au primit sumele au fost Lenin si Trotzki. Circuitul financarilor este incurcat. Voi fi cat se poate de expliciti. Cei care au finantat revolutia bolsevica (au fost, ciudat, aparatorii capitalismului) :
- Max Warbung (6.000.000 $)
- Rotschild (5.000.000 $)
- Alfred Milner
- Morgan
Acestia au fost finantatori directi. Ceilalti au actionat prin intermediul colonelului House (care a detinut un rol de vaza in tratatul de la Versailles).
- Vanderlip
- Harriman si
- Rockefeller au actionat prin intermediul lui Paul Warburg si Jacob Schiff (20.000.000 $), care la randul lor l-au contactat pe colonelul House. Acest nume in mare parte va sunt necunoscute. Cateva dintre ele mai sunt pomenite in cursul acestei pagini. Cititi si va veti dumeri.
In anul 1929,pe 29 martie, ziarul "TIMES" scria ca fenomenul interesant in revolutia bolsevica este procentul mare de elemente straine si nu rusesti. Din cei 30 comisari ce au avut rol conducator, trei sferturi au fost evrei.
Alti bancheri care au finantat au fost : Otto Kohn, Jerome Hananer, Max Breitung, Olaf Aschburg, Jivtovski.

==============================================================================

6. In 1951 un autor englez - ROBERT PAYNE - a publicat o carte intitulata "ZERO - istoria terorismului", in care incerca sa arate ca, inainte de folosirea sistematica de catre diferite forme de regimuri totalitare, exista forte oculte care folosesc aceasta arma teribila in umbra guvernelor vizibile. Dupa publicarea cartii s-au produs o serie de "coincidente" curioase : misteriosi emisari au cumparat intregul stoc disponibil si cu tot caracterul senzational al revelatiilor cartii, nici o cronica n-a aparut in marea presa; casa de editura, una din cele mai solide de pe piata londoneza, a ajuns in pragul falimentului; mai multi oameni au murit misterios cateva luni mai tarziu.

==============================================================================
7. In 1919, o tanara care traia in mijlocul avangardei artistice a momentului - Irene Hillel-Erlanger, fiica unui israelit, publica la o editura pariziana o foarte curioasa carte "Voyager en kaleidoscope", in care, sub forma unui derutant poem suprarealist, revela importante secrete ale Marii Opere alchimice. La coctailul care sarbatorea editarea cartii, in aceeasi noapte, autoarea moare intoxicata, desi toti comesenii servisera aceleasi meniuri. Inainte de punerea in vanzare a cartii, misteriosi "cititori" au cumparat intregul stoc disponibil, desigur pentru a-l distruge. Presa n-a publicat nici o recenzie asupra lucrarii.

==============================================================================
8. Ziaristul canadian Serge Monaste a murit in circumstante suspecte. El se ocupa cu studierea ocultei financiare si chiar descoperise ceva. Manuscrisele lui Monaste au ramas incomplete, cauzate de moartea sa prematura, in conditii neelucidate. Toate documentele confidentiale folosite de autor au disparut - nu stim daca recuperate de asasini sau preluate de prieteni, pe care victima i-ar fi pus in tema cu posibila sa ucidere. Manuscrisul incomplet a fost publicat cu grija lui Michael A. Beaumonn in cartea : PROTOCOALELE DE LA TORONTO.

==============================================================================
9. PUTEREA LUI HITLER venea de la un cartel de chimicale numit I.G.Farben (Interssen Gemeinschaft Farben). Insa puterea economica de care se bucura I.G.Farben isi avea sursa in Wall Street, SUA. Fara capitalul oferit de Wall Street, nu ar fi existat nici un I.G.Farben, si, aproape sigur, nici un Adolf Hitler si nici un al doilea razboi mondial. I.G.Farbn s-a infiintat in 1924, cand bancherul american Charles Dawes a contractat o serie de imprumuturi externe totalizand 800 milioane dolari pentru a organiza marile companii de otel si chimicale in carteluri, printre care si I.G.Farben. Profesorul Carrol Quigley defineste Planul Dawes : "in mare, un proiect al lui J.P.Morgan". Trei companii participante la Wall Street, Dillon, Read&Co, Harris, Ford&Co, impreuna cu National City, s-au ocupat de 3 sferturi din imprumuturile folosite pentru crearea acestor carteluri. Proprietatile I.G.Farben din America erau controlate de o companie numita American I.G.Farben. Urmatorii indivizi, printre altii, erau membri in Comitetul Director al acestei corporati : Edsel Ford, presedintele Ford Motor Co.; Charles E. Mitchell, presedintele bancii lui Rockefeller, National City Bank din New York; Walter Teagle, presedintele filialei Standard Oil din New York; Paul Warburg, presedintele Rezervei Federale si fratele lui Max Warburg, finantatorul efortului german de razboi, si Herman Metz, unul dintre directorii bancii Manhattan, controlata de calnul Warburg. DECI, Hitler a fost "opera" finantatorilor occidentali, caci un razboi se face pe bani grei.

=============================================================================
10.

###########################################################################

Sir JOHN J. LOUDEN - o posibila eminenta cenusie?

Acesta este un om, unul mai special, pentru functiile pe care le detine ii ofera o putere de imaginat, mai ales ca este vorba de o putere economica. Functiile detinute ne fac sa ne intrebam daca nu cumva in spatele sau se ascunde altceva. Aceste functii sunt :
- membru in "Comitetul celor 300";
- reprezentantul Bancii N.M. Rotschild din Londra;
- presedinte al Bancii "Chase Manhattan" a lui Rockefeller;
- presedinte al "Royal Dutch Petroleum";
- director al "Shell Petroleum Company";
- administrator al FUNDATIEI FORD.
##############################################################################

BATALIA DE LA WATERLOO

In 20 iunie 1815, unul dintre curierii lui Nathan Rotschild, care a venit direct de pe campul de lupta, ii adusese stirea ca francezii sunt invinsi.
Nathan a aruncat pe piata bursei londoneze actiunile sale "English Consul" simuland ca englezii ar fi cei invinsi. Zvonul s-a raspandit ca un fulger si actionarii, de teama sa nu piarda totul au pus in vanzare si ei actiunile lor "English Consul".
Cusrul unei actiuni a scazut la 5 centi. In secret, Rotschild le cumparase pe toate la acest pret derizoriu.
A sosit apoi vestea oficiala despre opertiunile militare de pe campul de lupta. In cateva ore cursul actiunii "English Consul" a crescut fulgerator, astfel ca averea lui Nathan rotschild a crescut de douazeci de ori.
Dupa infrangere, francezii cu probleme financiare s-au imprumutat cu o suma foarte mare de la bancile Ouvrard din paris si baring Brothers din Londra. Nu insa si de la Banca Rotschild.
In 15 noiembrie 1818 cursul hartiilor de imprumut ale statului francez a scazut, desi aveau un curs ridicat pana atunci. La curtea lui Ludovic al XVIII-lea domnea o atmosfera tensionanta. Fratii Kolman si Jacob Rotschild, cu imensele lor rezerve banesti, au cumparat in octombrie un numar imens de obligatiuni ale statului francez, emise de banca Ouvrard si Baring Brothers. Astfel, cursul lor a crescut in octombrie. La 5 noiembrie insa, au inceput sa vanda aeste titluri la toate bursele din capitalele europene, creand o mare panica. Guvernul francez si-a dat seama ca Nathan Rotschild are o mare influenta asupra pietei financiare franceze. Astfel curtea franceza i-a acordat iar o atentie mare bancii Rotschild.


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
1. In 1812, Nathan Rotschild a infiintat banca "Nathan Mayer Rotschild si Fiii", la Londra, cu filiale la Viena, Berlin, Paris. In America, banca lui a fost reprezentata de bancile Cuhn Loeb&Co., J.P.Morgan&Co., August Belmont&Co. Prin bancile Cuhn-Leob, al caror director este Jacob Schiff (fiica acestuia a fost sotia lui Trozki) si prin banca Morgan, Belmont si Warburg au ridicat imperiul Rockefeller "Standard Oil", liniile ferate Harriman si fabrica de otel Carnegie. Establishment-ul Coastei de Rasarit e stapanita de Rockefeller.

2. Dupa revolutia bolsevica, imperiul lui Rockefeller "Standard Oil Company" a cumparat 50% din campurile de petrol de la rusi, cu toate ca oficial s-a spus ca au fost nationalizate. In 1927, Standard Oil a construit prima rafinarie in Rusia, pentru ca rusii sa vanda petrol in Europa.

3. In 1729, East India Merchant Company (BEIMC) a infiintat organizatia "COMITETUL CELOR 300". Banci care sunt in acest comitet sunt : Banca Hong-Kong si Shanghai; The British Bank of the Middle East; Midland Bank; National and Westminster Bank; Barclays Bank; The Royal bank of Canada si Baring Brothers Bank.

4. Imperiul feroviar Harriman a fost finantat de N.M. Rotschild & Sons Bank din Londra.

5. Paul Warburg, directorul bancii "M.M. Warburg (reprezentanta "N.M. Rotschild and Sons" din SUA) si totodata conducatorul de la FRB ("Federal Reserve Bank", a fost directorul de la I.G.Farben, cartelul care a fabricat substanta Ciclonul B, folosita de nazisti pentru camerele de gazare. Si el este un evreu ("khazar".

6. John Clayton scria in THE CHICAGO TRIBUNE : "Trotzi conduce pe radicalii jidovi spre stapanirea lumii. Bolsevismul este numai un instrument pentru acest plan".


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Intre timp ... mai dati o vizita si pe la









                    O zi buna tuturor ... Mariusz


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
comentarii francmason32?

pus acum 18 ani
   
Cristiana
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
Salut!
Cred ca Stapanii din Umbra sunt in primul rand Biserica deoarece aceasta crede ca stiinta evolueaza mult mai rapid decat sufletul.
Si Biserica a inventat toate astea asa ca mai multe culturi anticrestine s-au revoltat in secret impotriva acesteia.Un astfel de cult  este ILLUMINATI
Imi place foarte mult tema aleasa de tine
Cred ca vor iesi multe discutii pe tema asta

Bye!


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Salutari tuturor si bun venit personajului feminin
Cristiana daca tot ai chef de discutii aprinse ia`l la intrebari pe francmason32 ... el te poate lamuri cu ideea ca Masoneria si Biserica sunt una si aceeasi ) Noi ne rugam de el pentru niste raspunsuri de vreo 2 saptamani ... poate tu o sa ai mai mult succes







                       Pana la urmatoarea postare ... numai bine ... al vostru pro`monarh : Marius


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
"Noua Ordine Mondiala
Planurile iluminatilor de a instaura pana in 2050 un guvern mondial"


Asta e topicu` ... pai daca in sec. XIX se stabilise la Bale cucerirea intregii lumi pana in anul 2ooo ... uite ca e 2oo5 si Organizatia are aceeasi trasatura anonima ... pai ... daca nici in 2o5o nu se infiinteaza acest guvern ... amanarea prin ce secol XXXVII o fii ?! )
Macar deciziile astea de amanare sunt bune ... se distrug singuri si nu`si dau seama ahaha ...








                                        See Ya` ... Marius


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

B0GD4N3L a scris:


Si pana la urma intrebarea mea initiala ramane fara raspuns: CE CAUTA SIMBOLUL ILLUMINATI ADOPTAT DE FRANCMASONI PE CEA MAI PUTERNICA VALUTA A LUMII? sper sa poti raspunde si la aceasta intrebare francmason32

cam atat pentru acum...la revedere tuturor!



Acelasi simbol il gasesti si pe arcada de la intrarea in bisericile ortodoxe romane.
daca nu l-ai vazut inca , mai cauta.


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

B0GD4N3L a scris:

francmason32...mai am inca o intrebare pentru tine: chiar eshti de 'nivelul' 32 asa cum zice numele tau..francmason32? shi daca da..atunci,de curiozitate te intreb inca ceva: la ce fel de incercari esti supus de catre organizatie?ce secrete trebuie sa pastrezi pentru a demonstra increderea si faptul ca esti demn de acest nivel...?atat....sper sa nu eviti intrebarile



Inafara de paole si semnele de recunoastere nimica nu este secret, explicatia ritualurilor este deja publicata, nu ramane decat sa stiti ce si unde sa cautati. Succes.


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

Salutari ...
Bogdane doar nu te astepti la vreun raspuns curand din partea lui francmason32 ... si daca va fii te va aburi cu gramada si va schimba subiectul )
Chiar asa francmason32 ... eu sunt adeptul Monarhiei ceea ce vreti si voi sa instaurati ... sa inteleg ca ai pica pe mine ? si inca o intrebare...daca posedati atata putere ... eu sunt mai prost din fire ... prin ce se manifesta acest lucru in Romania ? daca nu poti sa spui pe forum ... mesaj privat .uk ... uite asa imi testezi si increderea



              Pana data viitoare ... numai bine tuturor .. Traiasca Monarhia !


Din punct de vedere al convingeilor politice si eu sunt monarhist, din familie.
In al doilea rand eu habar nu am ce se petrece in francmasoneria romana deoarece fac parte din Ritul Scotian Jurisdictiile de Nord si de Sud ale Statelor Unite.
Ce-ti pot spune in mod cert este ca, atata timp cat nu este dictatura, forma de guvernamant a unui stat nu face obiectul activitatii francmasonice.
In alta ordine de idei oice francmason jura sa respecte legile tarii din al carei orient face parte atata timp cat conducerea tarii nu activeaza in mod dictatoial asupra cetatenilor.


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

Salut ...
Da da Bogdane aici te aprob ... are cineva raspunsuri la ultimele intrebari !? ... Poate francmason32 ala care conduce lumea si nu`si recunoaste nici macar propriul nume )



Nu vrei sa-mi spui tu numele meu? Poate ai acces la serviciul de informatii telefonice .


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

B0GD4N3L a scris:

Salutare tuturor!

intrati aici si vedeti cat de frumos si de oficial se poate exprima cea mai mare loja masonica din lume...

La revedere,
                  B0GD4N3L


Intrati aici poate veti gasi mai multe raspunsui la intrebarile voastre.


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

Intre timp ... mai dati o vizita si pe la









                    O zi buna tuturor ... Mariusz


Din informatiile, oficiale, ce le detin, singura Mare Loja Nationala Romana recunoscuta pe plan international, dar nici aceasta recunoscuta ca siind regulara de catre UGLE este MLNR condusa de Fratele Chirovici.
Oice alta loja inditulata sau nu Nationala nu are drept de reprezentare a francmasoneriei regulare Romane.


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Totul public si totul la vedere nici un secret , site`uri care n`au nici o dovada ca spun adevarul si etc ... francmason32 daca vreau sa ma inrolez eu unde ma duc !? una la mana nu ma cheama nimeni si a doua la mana nu cunosc nici un personaj prin randurile Francmasoneriei ... asadar si prin urmare de unde stiu eu ca ce spui tu e adevarat daca va feriti atata !?



               Apropo ... eu ma refer la Monarhia aia adevarata ... daca tu esti vreun pro`monarh de genu` Ludovic al XIV`lea al Frantei , Napoleon sau ... Stalin n`ai decat prietene



            Si iar mai stam 2 ani pana posteaza francmason32    Numa` bine tuturor ... Mariusz


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Tiberiu
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
Salut. V-am citit elucubratiile si am ajuns la o concluzie: trazneshte a paranoia, grandomanie si impostura (vezi francmason32). Pe curand.

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
Va salut cu stima si respect !!

Sunt nou , am gasit forumu din greseala ....o sa rezolvam cumva treaba!

am citit prima pagina de post-uri si voiam sa le citesc pe toate inainte sa scriu ceva ...dar nu mai pot de nerabdare !!!!!!!!!

in primul rand francmason32 ....ai gradul 32 in masonerie ?? ca asta ma intereseaza ...

cam tot ce s-a spus pe prima pagina stiam deja ..si as vrea sa mai adaug ca olimpian ungherea e mason declarat [ gradul 3 ] si il cred ca e prea idiot ca sa fie mai sus ) ... incercati sa faceti rost de emisiunile OTV cu el si cu LORIN FORTUNA ...si multe se vor lamuri !

Paul vad ca ai citit un nucleu de carti pe care le-am citit si eu [ helsing ] doar ca eu am materiale despre mind kontrol [ programele cia mk-ultra , etc ]  , comertul cia cu droguri si arme [ cu care se sustine economia americana .... am un film de 2 ore si ] , despre SIDA [ un documentar realizatd e dr Robert Strecker ....care s-a spanzurat , s-a legat de maini si s-a aruncat de la etajul 20 in piscina din fata blocului ) ] , as mai dori sa adaug revista NEXUS si disparitia lui david summers ...

si multe multe altele ......cred ca sunt o achizitie valoroasa noii echipe [ camarazi de razboi DD ] ......sper sa fiu de folos


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
marius depinde......

daca esti ff bun...te cheama ei , daca nu te duci singur

normal ca sunt publici ....daca asculti ce spune ungherea te cruceshti !!

a zis ca masoneria ofera burse elevilor ....si cabinetul nastase a facut ca masoneria sa fie finantata de la buget.....hm...cele 2 afirmatii se bat cap in cap , e dureros de prost asta

Cat despre masonerie ?? .... nu va indoiti ca exista ... Deschideti okii !!

acum cateva luni au aratat cum sarbatoreau masonii nushu ce eveniment si erau toti imbracati in costume de cavaleri cu decoratii pe piept etc .....saluturi specifice ....se tineau de mana ca la sarba ...si daca va uitati cand a castigat basescu alegerile veti constata acelasi salut )

coincidenta ca in romania a castigat culoare portocalie ?....dar in ucraina ??

de la cv tudor stiu [recunosc ca e nebun ....dar el e nebunul care spune adevarul si nu-l crede nimeni ] ca asta e situatia cea mai nefavorabila pt noi , datorita majoritatii psd , alianta a facut intelegere cu udmr [ iar intrarea lor la guvernare a fost dictata de George Soros ....tipu e responsabil cu "revolutia portocalie"  din romania si ukraina ] .... si asta e ff grav , deja vor sa faca universitate numai in maghiara si iata ca statutul maghiarilor revine iar in actualitate ....ff nasol

astept posturile voastre


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
A existat la un moment dat o serie de emisiuni Conspiratii pe Discovery channel ....acolo se explica piramida si alte kestii....... insa cea mai buna interpretare a marelui sigiliu , caci asa se cheam ... este in cartea lui wilhelm von anghelsdorf - conjuratia ilumminatilor si organizatiile secrete moderne .... tot ce va spun e sa nu va limitati la piramida ....daca faceti rost de un dolar check out :
-13 trepte ale pira midei
-annuit coeptis - 13 litere

pe spate verificati
-e pluribus unum -13 litere
-13 stele deasupra ....in forma de steaua lui david
-13 sageti
-13 masiline
-13 frunze de maslin
-9 pene in coada


si motivul pt care apare pe bancnota este faptul ca este emisa de FED - controlata de bancile iluminatilor....caci asta e tradare in stil mare....banca nationala sa fie privata....cine a mai auzit de asa ceva ??





As dori sa mai adaug o mica ipoteza ....daca se instituie noua ordine mondiala ,....si conform cartii lui epperson [noua ordine mondiala ] ...ni se vor lua copiii si vor fi crescuti de stat pana la 21 de ani ...pe urma ei ramanand sclavi pe viata si toata viata lor vor munci ca sa plateasca statului....[nu ca asa ceva nu se intampla...caci inaintea stapanilor ,,,,suntem sclavii tarii in care traim ........... se va numi democratie ???....credeti ca daca ma opun voi fi luat in seama ??


acuma e oarecum binishor...ca daca maine ameninta astia ca pe toti nascuti in anu 70 ii baga la zdup , a doua zi imi fac bagajele si plec in bulgaria....

daca va fi un singur stat mondial....unde mai fug ??

un exp si mai bun e comunismu , lu pheonix nu i-a placut si s-a tirat , daca era comunism la nivel mondial ,,,,unde se tirau ??


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
Cat despre marele sigiliu si biserica ortodoxa......americanii sunt ortodocsi ??

domne ....treaba e mult mult mai complicata , nimik nu e pus acolo la intamplare sa fim seriosi .



nu stiu cat la suta e adevarat ceea ce stiu sau cat la suta iluminatii sau masonii ne conduc ..... stiu doar ca e ceva necurat la mijloc si vreau sa aflu ce anume !


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Elyon a scris:


in primul rand francmason32 ....ai gradul 32 in masonerie ?? ca asta ma intereseaza ...



Asa sunt cunoscut de fratii mei.


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Elyon a scris:

Cat despre marele sigiliu si biserica ortodoxa......americanii sunt ortodocsi ??

:



De cand este monopolizat un simbol? Apartine el, simbolul, numai unui anumit curent, religie sau credinta?


pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
mi se pare doar normal ca un simbol sa corespunda cu ceea ce reprezinta tara respectiva , nu ale alandala .....

uau gradul 32 , nu mi-ash fi inchipuit !! oricum eu unul ma simt onorat de o asemenea prezenta ! pe bune .....


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
"...si daca va uitati cand a castigat basescu alegerile veti constata acelasi salut )

coincidenta ca in romania a castigat culoare portocalie ?....dar in ucraina ??

de la cv tudor stiu [recunosc ca e nebun ....dar el e nebunul care spune adevarul si nu-l crede nimeni ] ca asta e situatia cea mai nefavorabila pt noi , datorita majoritatii psd , alianta a facut intelegere cu udmr [ iar intrarea lor la guvernare a fost dictata de George Soros ....tipu e responsabil cu "revolutia portocalie"  din romania si ukraina ] .... si asta e ff grav , deja vor sa faca universitate numai in maghiara si iata ca statutul maghiarilor revine iar in actualitate ....ff nasol
"

Curioasa treaba .... atunci Basescu de ce i`a spus saptamana trecuta lui Caposz Josef sau cum il cheama (lideru` secuilor) ca Romania nu este Transnistria la cererea de autonomie a secuilor ?
Si pana la urma culoarea portocalie nu`mi spune nimic.
Si Clinton a avut si PSD are culoarea albastra au guvernat in aceeasi perioada ... ei sunt masoni pusi de altii ? )
Eu am deschis ochii Elyon si ... crede`ma ca nu ungurii sau masonii l`au ales pe Basescu ci romanii satui de "progresul dezvoltat si accelerat" din perioada PSD ... de`aia o sa piarda urmatoarele alegeri si nu`l va mai aduce nimeni la putere oricat de mason ar fii el ... ai sa vezi

Si inca ceva Elyon ... nu te mai simti atat de onorat degeaba pentru ca francmason32 n`are nici o dovada ca este cine spune ... fapte nu vorbe...in cazul asta si eu am sange albastru si fac parte din neamul lui Napoleon Bonaparte dar nu ma crede nimeni



Si pe mine ma intereseaza subiectele astea dar daca francmason32 spune ca e pus pe fapte adica el este aici pentru binele omenirii si etc ... macar sa ne lamureasca si sa ne spuna tot nu ? el mai mult ne incurca ... daca nu are nimic de spus sa nu spuna .... oricum la cat a aberat referitor la  Biserica deja nu`l mai bag in seama ... n`are rost sa ma umple de ineptii ...



Elyon ... bun venit aici si macar tu sa ne scapi de dilema asta ca esti cel mai cunoscator dintre toti .... deocamdata ...



       Numai ganduri de bine tuturor si ... mai incercati si realitatea din cand in cand ca nu strica ... Mariusz ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
hehehe , aici ai dreptate , romanii l-au votat , dar tre sa recunosti ca pentru a obtine majoritate si sa-l puna pe tariceanu a fost manevra politica , maxoana rau de tot )

si nu e vb ca l-au votat romanii ....e vorba de finantarea campaniei [ in sua ajunge la 200 de milioane de dolari o campanie ] , noi ne rezumam la posibilitatile noastre....


daca vrei sa vezi ce poti face cu banii , vede lovitura de stat in Georgia , data de george soros , prin ONG-urile lui
d-aia cand a facut vizita in ucraina , ucrainienii au aruncat cu maioneza in el ....si pe urma s-a razbunat si le-a facut-o cu portocalele , cine stie ce are in plan pentru ei ) [ ca o paranteza , averea lui se ridica pe la 10 miliarde de dolari ]


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:




Si inca ceva Elyon ... nu te mai simti atat de onorat degeaba pentru ca francmason32 n`are nici o dovada ca este cine spune ... fapte nu vorbe...in cazul asta si eu am sange albastru si fac parte din neamul lui Napoleon Bonaparte dar nu ma crede nimeni



Si pe mine ma intereseaza subiectele astea dar daca francmason32 spune ca e pus pe fapte adica el este aici pentru binele omenirii si etc ... macar sa ne lamureasca si sa ne spuna tot nu ? el mai mult ne incurca ... daca nu are nimic de spus sa nu spuna .... oricum la cat a aberat referitor la  Biserica deja nu`l mai bag in seama ... n`are rost sa ma umple de ineptii ...





       Numai ganduri de bine tuturor si ... mai incercati si realitatea din cand in cand ca nu strica ... Mariusz ...



Am sa incerc sa-ti raspund conform paragrafelor selectate mai sus.
Intradevar , Tu, nu poti avea vreodata dovada ca sunt ceeace sunt insa asta este mult mai putin important. Elyon m-a intrebat, eu i-am raspuns .
Pe de alta parte daca ai fi fost din neamul lui Napoleon Bonaparte, ti-ai foi denigrat neamul, avand in vedere apartenenta lui Napoleon la Francmasonerie.
In privinta "dezvaluirilor" i-mi cer scuze ca adevarul nu se ridica la nivelul dorintelor si aspiratiilor tale cu privire la teoria conspiratiei.
Pot spune absolut tot inafara de parolele si semnele de recunoastere. daca insa parerea ta este ca eu mai mult incurc atuncea am sa ma retrag.
Cat despre "aberatiile" formulate de mine apropo de biserica, cred ca gresesti amarnic si nu faci decat dovada unei lipse de cunoastere a simbolurilor si a provenientei acestora.
Apropo de realitate, cred ca ar trebuii sa o incerci si dumneata din cand in cand.

Fiat Lux.


pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
hm...pai iliescu e gradul 33 ....fost presedinte de stat ...., dumitru prunariu e gradul 32 .... primul astronaut roman....si ultimul momentan ... si mai am cateva poze cu niste ilustrii masoni detinand functii importante....

deci vedeti ....daca domnul este cine pretinde ca este , e destul de mare in ceea ce face ..... bun sau rau , e jmeker !


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
o intrebare daca se poate ..... a fost doar o coincidenta ca cel mai mare concert la inceputul mileniului a fost dat de catre jean michael jarre la marile piramide ?? .... sau kiar e adevarata teoria conforma careia in anul 2000 Bush trea sa sarbatoreasca noua ordine mondiala ??..

si findca n-au reusit , ne-au avertizat doar ca exista si nu se dau batuti ??
imi plac oamenii ambitiosi


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Elyon a scris:

hm...pai iliescu e gradul 33 ....fost presedinte de stat ...., dumitru prunariu e gradul 32 .... primul astronaut roman....si ultimul momentan ... si mai am cateva poze cu niste ilustrii masoni detinand functii importante....

deci vedeti ....daca domnul este cine pretinde ca este , e destul de mare in ceea ce face ..... bun sau rau , e jmeker !



Domnul ion Iliescu nu este francmason si asta o stiu de la Suveranul Mare Comandor Al Supremului Consiliu de Grad 33 al Jurisdictiei de Sud SUA.
despre ceilalti nu am ideie insa parerea mea este ca Dl Prunariu nu are nimica  legat de Fancmasonerie.
Cat despre mine,........ sunt ceeace sunt insa nu sunt "jmeker".


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Elyon a scris:

o intrebare daca se poate ..... a fost doar o coincidenta ca cel mai mare concert la inceputul mileniului a fost dat de catre jean michael jarre la marile piramide ?? .... sau kiar e adevarata teoria conforma careia in anul 2000 Bush trea sa sarbatoreasca noua ordine mondiala ??..

si findca n-au reusit , ne-au avertizat doar ca exista si nu se dau batuti ??
imi plac oamenii ambitiosi



Nu-ti contest parerile, fie si gresite, insa nu cred ca acel concert avea vreo legatua cu NOM cel putin nu in acceptiunea considerata de tine.


pus acum 18 ani
   
Tiberiu
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
Sper ca sunt cat mai putini oameni de calitatea lui elyon in tara asta. In caz contrar incep sa imi fac griji.
Apropo: elyon de la ce vine?


pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
daca-ti spun va trebui sa te omor )

ce altceva puteai sa spui.....


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
Chief among those celebrating the tenth anniversary of the Scottish Rite in Romania were (l. to r.) Ill. Constantin Iancu, 33°, S.G.C., Supreme Council of Romania; Hon. Ion Iliescu, President of Romania; Ill. C. Fred Kleinknecht, 33°, S.G.C., Supreme Council, 33°, S.J., U.S.A.; and Ill. Earl E. Ihle, Jr., 33°, Director of Development, Supreme Council, 33°, S.J. Photo: Lucian Tudose

cine sunt stapanii din umbra? chief among those the tenth the scottish rite romania were (l. r.)

18.8KB


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
Many Sovereign Grand Commanders and Masonic dignitaries from across Europe gathered in Bucharest to celebrate the 10th anniversary of the Scottish Rite in Romania.
Photo: Lucian Tudose


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
asta e cu scrisul de mai sus

cine sunt stapanii din umbra? asta scrisul mai sus

18.5KB


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
Grand Commander Kleinknecht and the American delegation, including Ill. Robert O. Ralston, 33°, Sovereign Grand Commander, N.M.J., U.S.A., enter Romania's majestic Parliament building, transformed for the occasion into the world's largest Masonic Temple. Photo: Bro. Bogdan Manolache, 30°

cine sunt stapanii din umbra? grand commander and the american including ill. robert ralston,

19.6KB


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
Grand Commanders C. Fred Kleinknecht, 33°, and Constantin Iancu, 33°, cut the first slice of the cake celebrating the tenth anniversary of the Scottish Rite in Romania. Photo: Bro. Bogdan Manolache, 30°

ce tort mijto au

cine sunt stapanii din umbra? grand commanders fred and constantin iancu, cut the first slice the

22.8KB


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
Ill. C. Fred Kleinknecht addresses an assemblage of well over 1,000 distinguished Freemasons and guests at the tenth anni-versary of the Scottish Rite in Romania. Note the screen in the background. The ceremony's colorful events were televised for close-up viewing by the many present and by a general public audience via television broadcast. Photo: Bro. DORIN PRUNARIU ,32°

cine sunt stapanii din umbra? ill. fred addresses assemblage well over 1,000 freemasons and guests

13.6KB


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
An Acknowledgement Of Continuity
And Gratitude

The Honorable Ion Iliescu, President of Romania

Just one decade ago, in May 1993, it was here, in Cotroceni Palace, that I met the delegation of the Supreme Council of the Southern Jurisdiction, Mother of Council of the World, headed by Sovereign Grand Commander C. Fred Kleinknecht. The success of these dedicated men in re-establishing the Scottish Rite of Freemasonry in Romania is a new testimony of the regenerating power and vitality of our nation. It enhances our confidence in our ability to rebuild the traditions that have contributed to Romanian spiritual life, while connecting us to the democratic evolution of Europe and the world.

We are all aware of the worldwide role played by Masonry and its contribution to the creation of modern Europe, especially in the wake of the 1848 revolutions. In particular, Masonry has contributed to the establishment of modern Romania and its unitary statehood. Yet, these facts were kept hidden in Romania for the last 50 years.

Today, we recognize that many stages in our history can be ascribed to outstanding Romanian Masons who were keen statesmen, prodigious intellectuals, and enlightened figures. By their vision, they outlined the destiny of our nation, and their ideal of unified statehood, shared by all Romanians, came true in 1918, again at the initiative and with the contribution of patriotic Freemasons.

In the context of globalization today, the future of a modern and civilized nation cannot be viewed outside dialogue. We need as many bridges as possible to facilitate cultural exchange. Freemasonry is part of this process. It is a communicating vessel for all the forces willing to work for the welfare of the Romanian nation, its development, and full assertion.

Tonight's glorious ceremony is meant as an acknowledgment of the continuity of Romanian Freemasonry and an expression of gratitude for all the Romanian Masons have accomplished. Please accept my heartfelt congratulations and best wishes for every success now and in the future.

The above text consists of extracts edited from a speech given by President Iliescu on May 30, 2003, at the tenth anniversary celebration of the re-establishment of the Supreme Council, 33°, Scottish Rite of Freemasonry, and of the National Grand Lodge of Romania.


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
acuma sa intreb.... ce nu e iliescu ??

_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50

Elyon a scris:

acuma sa intreb.... ce nu e iliescu ??




Ce nu e Iliescu ? destept ... ala e prea prost incat sa fie mason...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Si salutari francmason32 ... bine ca ai inceput si tu sa scrii .. altfel ma speriam c`ai pierdut notiunea timpului apropo ... mai citeste o data post`urile de pe aici ... ai sa vezi ca eu n`am cerut niciodata steme , insigne , parole , semne de recunoastere etc. Nu e nevoie sa le dezvalui pentru ca nici nu prea ma intereseaza sincer sa fiu ... eu am cerut obiectivele voastre insotite de dovezi ... si nu te retrage ca dup`aia nu mai are cine sa ma lamureasca cu privire la multe aspecte ...

Si Elyon asta e pentru tine : NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA ! ... articolele pe care le afisezi tu pot sa le fac si eu Pe internet n`o sa gasesti niciodata nimic adevarat mai ales referitor la Francmasonerie ... plus ca asta e cea mai usoara cale de manipulare si minciuna ...


Daca Iliescu era mason nu i se zicea "The Honorable" ... ci "Brother" intelegi tu ? ca astia numa` cu de`alde "Fratele Ghitza" vorbesc ... cam cum era "tovarasu`" pe vremea lu` Ceashca ...







          Masonii astia de la o vreme ma cam stress`eaza ... poate din cauza faptului ca mie nu`mi place minciuna iar astia exact asta propaga ... deci se cam scurge timpu` din clepsidra francmason32 si vezi cum faci sa vii cu dovezi la ce`am cerut mai sus ... altfel no more Pax Romana sau cum vrei tu sa intelegi ... daca tot esti lideru` lumii ... lamureste`ma ... CA ASTA E SCOPU` TAU NU ?






                          Respect si Pace ... Mariusz ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Elyon a scris:

acuma sa intreb.... ce nu e iliescu ??



Iliescu nu este mason si ca dovada, cand un mason vorbeste de un alt mason, in engleza, se foloseste apelativul Brethren inaintea numelui si dupa rostirea numelui urmeaza titlul francmasonic.
Cat despre Dumitru Prunariu , asa sa fie cum zici tu insa mi-e teama de o coincidenta de nume.


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

Si salutari francmason32 ... bine ca ai inceput si tu sa scrii .. altfel ma speriam c`ai pierdut notiunea timpului apropo ... mai citeste o data post`urile de pe aici ... ai sa vezi ca eu n`am cerut niciodata steme , insigne , parole , semne de recunoastere etc. Nu e nevoie sa le dezvalui pentru ca nici nu prea ma intereseaza sincer sa fiu ... eu am cerut obiectivele voastre insotite de dovezi ... si nu te retrage ca dup`aia nu mai are cine sa ma lamureasca cu privire la multe aspecte ...
Si Elyon asta e pentru tine : NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA ! ... articolele pe care le afisezi tu pot sa le fac si eu Pe internet n`o sa gasesti niciodata nimic adevarat mai ales referitor la Francmasonerie ... plus ca asta e cea mai usoara cale de manipulare si minciuna ...
Daca Iliescu era mason nu i se zicea "The Honorable" ... ci "Brother" intelegi tu ? ca astia numa` cu de`alde "Fratele Ghitza" vorbesc ... cam cum era "tovarasu`" pe vremea lu` Ceashca ...
          Masonii astia de la o vreme ma cam stress`eaza ... poate din cauza faptului ca mie nu`mi place minciuna iar astia exact asta propaga ... deci se cam scurge timpu` din clepsidra francmason32 si vezi cum faci sa vii cu dovezi la ce`am cerut mai sus ... altfel no more Pax Romana sau cum vrei tu sa intelegi ... daca tot esti lideru` lumii ... lamureste`ma ... CA ASTA E SCOPU` TAU
Respect si Pace ... Mariusz ...


Mai intai as dori sa te rog sa schimbi tonul . Daca doresti sa continuam un dialog atunci e mai potrivit un ton mai moale. Daca doresti sa te comporti ca un tortionar e treaba ta dar asta nu o vei face intr-o conversatie cu mine.
Obiectivele sunt multiple dar din pacate dovezi concrete, palpabile nu poti avea decat daca faci o vizita peste ocean ca sa te pot convinge practic.
Cateva obiective in cae sunt personal implicat ar fi :
-reabilitarea copiilor bolnavi de dislexie, costul unei asemenea reabilitarie este de aproximativ 15.000$/copil, actualmente in progam sunt cuprinsi 100 de copii in Loja de care apartin
-pregatirea unor profesori in depistarea si reabilitarea unor asemenea copii , costul unui asemenea program este de 20.000$/profesor , in progam , in momentul de fata sunt cuprinsi 20 de profesori
-Sustinerea materiala a spitalelor pt copii ce au suferit accidente ce au dus la amputaea de membre sau arsuri grave, serviciul este gratuit pt orice copil, in vasta de pana la 18 ani, de pe suprafata planetei. In cadrul spitalului , inafara de serviciile medicale, de tratare si recuperare, sun si servicii de asistenta sociala si totodata educatie (scoala, liceu).
Cat despre articolul postat de Elyon, este absolut veridic.

Fiat Lux


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Aha am inteles ideea ... Bv tie ...

Si francmason32 mai am o mare problema ... referitor la ideile astea care au cuprins planeta ... de genu` ca Masoneria vrea de fapt distrugerea omenirii si ca este slujitoarea Satanei ce parere ai ? si iar am pretentii la un raspuns concret ...


Bogd4n3l ... Paul ... gata ati adormit ? sau v`au anihilat in conditii suspecte Illuminati ?



Hai respectele mele tuturor si ... numai pace sa fie ... Mariusz





P.S. francmason32 un nume poti sa dai ? ca sa verific si eu daca tot ce`ai zis este adevarat


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

Aha am inteles ideea ... Bv tie ...

Si francmason32 mai am o mare problema ... referitor la ideile astea care au cuprins planeta ... de genu` ca Masoneria vrea de fapt distrugerea omenirii si ca este slujitoarea Satanei ce parere ai ? si iar am pretentii la un raspuns concret ...




Cand a aparut pima "condamnare" a Francmasoneriei, aceasta a fost facuta intr-o vreme in care informatia circula destul de greu deci veridicitatea ei era greu de controlat. Ma refer aici la Bula Papala.
Nu uita ca tot la vremea respectiva exista, inca, termenul de Infailibilitate al Papei.
Si cum oae se putea "indeparta" multimea, de "invataturile periculoase" ale francmasoneriei decat prin crearea unei imagini malefice despe aceasta.
Asa cu si tu spuneai intr-o postare anterioara, oricine poate face un articol si il poate posta pe net.
Cam asa era si atuncea. Oricine detinea puterea putea fabrica o "scrisoare" sau un " document senzational", mai ales daca acel cineva era o persoana cu puteri discretionare.
Escaladarea acestui fenomen a fost simpla. Intotdeauna natura umana a cautat un " vinovat" real sau nu pt insuccesele personale sau de grup. Unul din acesti " vinovati a fost, in mod comod si francmasoneria.
Asa cum am mai postat si anterior va rog, daca aveti timp si chef, sa vizitati si link ul unde vti gasi punctul nostu de vedere in privinta acuzelor aduse.
Cand studiezi o medalie e bine sa o studiezi fata verso.


Fiat Lux.


pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
si aici se refera bineinteles la marele sigiliu )

eu personal nu cred ce zici tu francmason32...mai niciodata nu v-am crezut ....

sa zicem ca aveti scopuri nobile si nu faceti decat sa ajutati astfel de copii ... atunci de ce atata secretomanie ?? de ce lumea n-are voie sa vada ?? ....sa nu-mi zici ca sunteti modesti si timizi ca nu o cred nici in ruptul capului

de ce sunt implicati numai oameni puternici ?? numai oamnei cu functii ...numai oameni care se stie ca aveti avantaje de obtinut de la ei .....de ce va exprimati asa de vag ?? ce aveti de ascuns ?? .... si eu fac parte dintr-un ONG ...da noi facem publicitate pe proiectele pe care le facem ... nu avem nimik de ascuns fata de nimeni ....

pentru ce atatea simboluri?? ca un om care se uita si vede o stea nu baga de seama nimik ... ce se draq tre sa duci degetul la nas ca sa te recunoasca fratii tai daca voi nu faceti nimik altceva decat sa aveti grija de cei nevoiasi ??? [ si aici nu ma refer la noi astia mai tampitii care avem nevoie de stapani si voi crezandu-va superiori aveti tupeul sa decideti pentru noi ce e bine si ce e rau ]


DACA AVETI DOAR SCOPURI NOBILE PENTRU CE AVETI ATATEA SIMBOLURI , SALUTURI , GESTURI ASCUNSE ?????
DE CE VA ASCUNDETI ???


si raspunsul e NU .... nu pot sa privesc nimic din punctul vostru de vedere , cine a citit noua ordine mondiala a lui ralph epperson si a vazut cate citate baga ala din mari masoni , dintre care si albert pike ....si intelege ce zice ala acolo....NU vrea sa asculte aberatiile de pe site-ul masoneriei .


pe mine ma scoate din sarite faptul ca unii cred ca au voie sa decida ce e bine si ce e rau pe lumea asta !!!


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
apropos mai tiberiu....daca ar fi foarte  multi ca mine s-ar ajunge la paranoia ...

eu nu sunt paranoic....sunt doar un om mai curios si mai nervos din fire....si cand se leaga ceva in capul lui devine zmeu )

dovada ca nu sunt paranoic ???....pai daca eram , nu faceam nimik altceva decat sa citesc astfel de materiale , sa nu ies din casa , sa stau numai cu jaluzelele trase si multe altele.... si daca eram paranoic ,,,,acuma citeam astea in liniste si nu ziceam nici pas


ps : daca erau f multi ca mine ...am fi trait intr-o lume mult mai nefericita ....


_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Elyon a scris:

si aici se refera bineinteles la marele sigiliu )

eu personal nu cred ce zici tu francmason32...mai niciodata nu v-am crezut ....

sa zicem ca aveti scopuri nobile si nu faceti decat sa ajutati astfel de copii ... atunci de ce atata secretomanie ?? de ce lumea n-are voie sa vada ?? ....sa nu-mi zici ca sunteti modesti si timizi ca nu o cred nici in ruptul capului

de ce sunt implicati numai oameni puternici ?? numai oamnei cu functii ...numai oameni care se stie ca aveti avantaje de obtinut de la ei .....de ce va exprimati asa de vag ?? ce aveti de ascuns ?? .... si eu fac parte dintr-un ONG ...da noi facem publicitate pe proiectele pe care le facem ... nu avem nimik de ascuns fata de nimeni ....

pentru ce atatea simboluri?? ca un om care se uita si vede o stea nu baga de seama nimik ... ce se draq tre sa duci degetul la nas ca sa te recunoasca fratii tai daca voi nu faceti nimik altceva decat sa aveti grija de cei nevoiasi ??? [ si aici nu ma refer la noi astia mai tampitii care avem nevoie de stapani si voi crezandu-va superiori aveti tupeul sa decideti pentru noi ce e bine si ce e rau ]


DACA AVETI DOAR SCOPURI NOBILE PENTRU CE AVETI ATATEA SIMBOLURI , SALUTURI , GESTURI ASCUNSE ?????
DE CE VA ASCUNDETI ???


si raspunsul e NU .... nu pot sa privesc nimic din punctul vostru de vedere , cine a citit noua ordine mondiala a lui ralph epperson si a vazut cate citate baga ala din mari masoni , dintre care si albert pike ....si intelege ce zice ala acolo....NU vrea sa asculte aberatiile de pe site-ul masoneriei .


pe mine ma scoate din sarite faptul ca unii cred ca au voie sa decida ce e bine si ce e rau pe lumea asta !!!


Ceea ce crezi tu este dreptul tau de a crede, liberul arbitru, eu nu sunt aici sa te "dojenesc" sau sa te invat ceeace sa crezi.
Lumea nu are voie sa vada pt ca nu toti au capacitatea intelectuala de a intelege. Imi cer scuze pentru eventualele ofense create de aceasta afirmatie insa acesta este unul din motive.
Exprimare vaga? Absolut deloc insa cei ce au urechi de auzit aud iar cei ce au ochi sa vada vad.
Cat despre oamenii puternici de care vorbesti ..... ..... majoritatea Francmasonilor sunt oameni normali din patura de mijloc. Nu face confuzie intre ceeace se intampla in Romania, unde francmasoneria este ceva de bon ton , cu ceeace se intampla in alte tari.
Eu personal nu am nici averi si nici "functii" impotante si cu toate acestea am gadul pe care-l am si functia de ofiter in Francmasoneria de Rit Scotian Antic si Acceptat.
De ce atat de multe simboluri zici? Pentru ca un simbol scuteste vorbaria goala, da un sens.
Cum ai vrea sa te recunoasca "fratii" punand un semn pe reverul hainei?
Nu este suficient sa porti semnele distinctive, trebuie sa fi in stare sa si sustii semnul pe care-l porti.
Aduci vorba de A Pike. L-ai citit? daca nu atuncea citeste-l si pe linkul si apoi stam de voba .
Daca te-ai limitat numai la citirea de fragmente scoase din context, atuncea ma abtin de la comentarii.
multumesc ca ne dai atata credit incat sa fi convins ca noi conducem lumea. Ar fi bine sa ai dreptate. Din pacate lucrurile nu stau asa cum crezi tu.
Dac vei nume de oameni ce au decis ce e bine sau rau pt  altii atuncea citeste Fidel Castro, Mao Tze Dong, Pol Pot, Lenin, Hitler sau Stalin, comportamentul lor e mai aproape de afirmatiile tale.
Este , intradevar, foarte usor sa afirmi X este de vina  pentru necazurile tale si poate chiar mai usor sa afirmi, sef de stat fiind , ca ideile tale sunt nobile dar ca X sau Y oganizatii te impiedica sa faci atat de mult "bine".
Aminteste-ti de Hitler sau de Stalin care au blamat  "organizatiile iudeo-masonice" ei insisi fiind mai rai decata Satana. Acestia fiind numai doi dintre cei mai rai.
Apropo cartea "Morals and Dogma" poate fi gasita, in original, la adresa Poate ca citind acele pasaje in contextul cartii nu vei mai crede ceeace vor alti sa cezi.
Intamplator si eu am fost un "anti". Cu toate acestea nu am inghitit nemestecate afirmatiile celor ce se erijau in postura de lideri anti-masonerie. De ce? Pt ca atata timp cat un G wahington, B Franklin, I Newton, W. Churchill,  Al Vaida Voevod, Al. Paleologu, M Kogalniceanu, Horea, M Sadoveanu, Carol l, si lista poate continua, au fost membri in aceasta "fratie" atuncea nu poate fi atat de malefica pe cat spun unii si altii.
Am avut, ulterior,  ocazia sa ma conving ca acei maestrii ai "conpiratiei mondiale" greseau.
Tu insa ai libertatea de a alege singur ceeace vrei.
Nu suntem perfecti si nu avem pretentia de a fi insa nici nu impunem imperfectiunea noastra prin forta.

Fiat Lux


pus acum 18 ani
   
Elyon
Membru De Partid

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 157
imi rezerv dreptul sa spun si eu referitor la post-ul asta ...dar ceva mai incolo ca acuma n-am timp....

_______________________________________
Eu stiu . Ei cred ca eu nu stiu .
Dar eu stiu

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
...eu am inteles din nou ideea si iar vin cu o intrebare ...

De ce secretomania si semnele sunt mult mai importante decat actele de caritate ? Un copil bolnav il poate salva si un patron de brutarie daca`l interneaza in spital ... nu e nevoie de Francmasonerie ... Deci de ce secretomania si restul sunt mai mari si mai importante decat evenimentele voastre ?

Daca liderii lumii sunt pusi pe fapte membrii ai Francmasoneriei si vor numai bine ... atunci de ce Romania , Bulgaria , Ucraina si etc sunt tari sarace ? nu ma luati cu scuze politice pentru ca Masonerie e destul de veche incat sa poata schimba aceste lucruri ...




          Hai cu raspunsurile ... Numai Bine ... Mariusz ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
...chiar n`aveti nevoie de secrete francmason32 ... tu ai zis ca multi sunt incapabili de a interpreta sau de a "vedea" semnele voastre ... si mai bine ... daca ar fii fost la vedere ar fii prea prosti incat sa comenteze , n`ar intelege nimic si treaba ar fii mult mai usoara ... dar din moment ce sunteti plini de secrete si juraminte ... de`aia apar o gramada de comentarii si nici nu mai stii pe cine sa crezi ...


Acum pe bune ! eu ce motiv am sa te cred ? mai mult il cred pe unu` mai sarac ca mine si curios decat pe tine care esti peste Ocean si n`ai nici o dovada ...






                      ... Mariusz ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

...eu am inteles din nou ideea si iar vin cu o intrebare ...

De ce secretomania si semnele sunt mult mai importante decat actele de caritate ? Un copil bolnav il poate salva si un patron de brutarie daca`l interneaza in spital ... nu e nevoie de Francmasonerie ... Deci de ce secretomania si restul sunt mai mari si mai importante decat evenimentele voastre ?

Daca liderii lumii sunt pusi pe fapte membrii ai Francmasoneriei si vor numai bine ... atunci de ce Romania , Bulgaria , Ucraina si etc sunt tari sarace ? nu ma luati cu scuze politice pentru ca Masonerie e destul de veche incat sa poata schimba aceste lucruri ...
          Hai cu raspunsurile ... Numai Bine ... Mariusz ...


Sunt absolut convins ca ai sa trantesti si ai sa bufnesti urmar acestui aspuns dar ce sa-i faci asta e.
Semnele si parolele cat si desfasurarea ritualului sunt secrete pt ca asa cere tradita Masonica. E daca vrei un fel de "take it or leave it", in formulare mai pretentioasa Landmark-uri.
Ai perfecta dreptate in exemplul cu brutarul, dar imagineaza-ti cat de mult ar ajuta daca ar exista o asociere a Brutarilor Liberi care sa faca acelasi lucru.
Romania, si celelalte tari mentionate de tine sunt saraca in primul rand pt ca nu stiu sa-si aleaga liderii. Ei voteaza, si aici ma refer in special la Romania, charisma candidatului si nu interesul lor personal si ce este in programul de guvernare al acelui partid.
Cat despre implicarea Francmasoneriei in politica , am ceva "noutati" pentru tine, in loja nu se discuta politica sau religie. Deh tot Landmark-uri invechite si demodate dar tare binevenite.

Fiat Lux.


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

...chiar n`aveti nevoie de secrete francmason32 ... tu ai zis ca multi sunt incapabili de a interpreta sau de a "vedea" semnele voastre ... si mai bine ... daca ar fii fost la vedere ar fii prea prosti incat sa comenteze , n`ar intelege nimic si treaba ar fii mult mai usoara ... dar din moment ce sunteti plini de secrete si juraminte ... de`aia apar o gramada de comentarii si nici nu mai stii pe cine sa crezi ...


Acum pe bune ! eu ce motiv am sa te cred ? mai mult il cred pe unu` mai sarac ca mine si curios decat pe tine care esti peste Ocean si n`ai nici o dovada ...
                      ... Mariusz ...



Ca ma crezi sau nu , crede-ma, nici nu ma intereseaza.
Eu nu sunt aici sa "tin" in brate pe nimeni si chiar mai putin sa ma justific. Sunt aici sa va prezint si cealalta fata a monedei.
Comentariile sunt foarte bune , caci din conflicte de idei apare progresul. Depinde numai de tine sa filtrezi realul de ireal.
Semnele si parolele se spun "pe fata" in public, partea cea mai hilara este ca Dl Guru Bivolaru habar nu are care sunt degeaba a dirijat scrierea unei carti pe aceasta tema.
Totodata parolele si semnele nu se dau pe postul public de televiziune, asta ar atrage eliminarea din Francmasonerie a respectivului frate, indiferent daca este la gradul de ucenic sau are titlui de Suveran Mare Comandor al Consiliului de Grad 33.
So mote it be.


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Ok mersi pentru lamuriri ... m`ai "Illuminat" destul
Pai si daca ai spus ca suntem incapabili in a ne alege liderul ... de ce nu se implica Francmasoneria sa aleaga unul capabil ? asta chiar nu s`a intrebat nimeni ... (alegeti`ma pe mine :rotfl


Eu am cam ramas fara idei momentan ... asa ca progresul din discutii mai incercati si altii sa`l continuati .... cand o sa am idei o sa ma ofer cu intrebari ... omu` cat traieste invata nu ?





          Numai bine tuturor .. Mariusz


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

Mariusz a scris:

Ok mersi pentru lamuriri ... m`ai "Illuminat" destul
Pai si daca ai spus ca suntem incapabili in a ne alege liderul ... de ce nu se implica Francmasoneria sa aleaga unul capabil ? asta chiar nu s`a intrebat nimeni ... (alegeti`ma pe mine :rotfl



La aceasta intrebare ti-am raspuns anterior, daca vrei, ma repet. In Loja Nu sunt permise discutiile politice iar Francmasoneria, ca structura, nu va promova niciodata vreun candidat.

Fiat Lux , poate se mai "desteapta" cineva.


pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
Salutare lume!!

Mariusz..nu am mai intrat fiindca am avut treaba multa in ultima vreme...deci stai linishtit k nu m`au eliminat 'misterios' illuminati...sau cel putzin nu asha de ushor.. Inca un lucru pentru tine..te rog sa nu mai fii asha de acid fatza de francmason32...fiindca el este singurul care ne poate lamurii in legatura cu unele lucruri in momentul de fatza..

Francmason32...vreau sa`mi raspunzi shi mie la unele intrebari te rog...shi pls..nu ma aburii........
Ce religie ai?cui te`nchini u?din ce orash ejti (asta daca ejti din romania..k daca nu atunci zii doar tzara pls.......)shi ultima intrebare.......de ce a fost francmasoneria considerata satanista de catre mai multzi suverani pontifi?

Elyon...ma bucur sa vad lume noua pe aici........te rog shi pe tine ceva.....nu mai fii atat de refractar la spusele lui francmason32..........shti vorba aia....totul este considerat adevarat pana la proba contrarie.....shi cum nu avem cum sa demonstram nimic......va trebui sa consideram ca francmason32 are dreptate....nu?
shi daca nu are ce? se intampla ceva?

La revedere tuturor,
                            B0GD4N3L


pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

B0GD4N3L a scris:


Francmason32...vreau sa`mi raspunzi shi mie la unele intrebari te rog...shi pls..nu ma aburii........
Ce religie ai?cui te`nchini u?din ce orash ejti (asta daca ejti din romania..k daca nu atunci zii doar tzara pls.......)shi ultima intrebare.......de ce a fost francmasoneria considerata satanista de catre mai multzi suverani pontifi?

                            B0GD4N3L



Sunt crestin ortodox si sunt din Statele Unite.
De ce a fost blamata Francmasoneria? Pentru simplul motiv ca nu a vrut sa se mai supuna 100% Papei, invata pe mambrii ei stiinte ce erau considerate de catre Papalitate ca fiind fieful ei( cand guvernezi peste un grup de oameni cuminima educatie este usor sa-i manevrezi).
Ai sa ma intrebi cum de au urmat si anatemele din partea prelatilor ortodocsi.
Cand au venit ele? Destul de tarziu. Motivul? Nu-l cunosc in cazul altor tari insa in cazul Romanei anatema a sosit exact in momentul unei dictaturi regake blamata de Francmasonerie si pe fondul unei miscari nationaliste de masa.
Daca ai sa citesti bula papala de anatemizare a Fratiei aceasta seamana teribil de mult cu motivatiile folosite in cazul Cavaleilor Templieri.
Momentan acest tip de manifestare a scazut in amploare si personal cunosc cativa preoti catolici care deja nu mai refuza sfanta spovedanie si impartasania celor ce sunt in fratie.

So mote it be.


pus acum 18 ani
   
B0GD4N3L
Student

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 13
inca o intrebare francmason32...de ce dumnezeu tot scrii so mote it be sau fiat lux la sfarshitul mesajelor tale?

pus acum 18 ani
   
francmason32
Membru De Partid

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 111

B0GD4N3L a scris:

inca o intrebare francmason32...de ce dumnezeu tot scrii so mote it be sau fiat lux la sfarshitul mesajelor tale?



Banale formule de incheiere.


pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
De ce am impresia ca suntem intr`un dead end !?

Hai sa schimbam profilu` forum`ului si s`o dam pe bancuri ... ar fii mai populat

O gramada de discutii ca sa aflam ... ceea ce stiam deja

Concluzie ? si eu vreau sa ajut saracii ... unde ma duc sa ma inscriu in Masonerie !?




           ... cica Roma Victor ... sau RRoma o sa schimbam termenii ... n`o sa mai fie tigani romanizati ... ci romani tiganizati ...

Ma las de chestia cu Masoneria si m`apuc de politica




                            Numai bine ... Mariusz ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Mariusz
Stagiar

Din: Constanta
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 50
Cel suspectat ca`l slujeste pe Satana , ca are ditamai gradele , influente , bani cu gramada si putere ascunsa si etc ... de fapt ajuta copiii afectati social si etc     ... dar nu`mi stric neuronii pt asa ceva ... bv lui ... altii cu bani nu stiu nici macar sa vorbeasca sau sa numere ... daramite sa faca un bine ... mult succes in continuare francmason32 ...





      See ya` ...


_______________________________________
De`ar Fii Sa Mor Chiar Maine Fara Sa Stie Nimeni / N`as Recunoaste Faptul Ca Prea Mult Am Iubit / Dar Cum N`o Sa Mor Curand Si Nicidecum Maine / Uit Tot Ce Am Zis Si Ma Culc Linistit /

pus acum 18 ani
   
Pagini:  1 2 3 4  

Mergi la